Kanal TMC ait Değil Arkadaşlar
Gerçek TMC nin Kanalı Bu
TATAR RAMAZAN - YouTube
Bende Bilemeiyorum Ama Şüphelerim Var !
Site sahte dediniz olmadigi ortada , kanal telif yolluyor dediniz ortada KANIT yok.Yukaridaki kanala bu gercek dediniz ALAKASI YOK . Bu konularda en az 10 kere uyardim.Kanitsiz buraya bu konularda KANAL ADLARI koymayin.
Yine daha once soyledim , bir videoda telif yedikten sonra hemen gidip sizinle ayni videoyu yukleyenin vidosu silinmediginde silinmeyeni gunah kecisi yapmayin. Burada baska bir konuda ben bu diziyi yuklemiyorsam kimseye yuklettirmem gider sikayet ederim diyenleride gordum . Bu kisilerin bence sahte telif atanlardan farki yoktur. Ben kazanamiyorum baskasida kazanmasin bencilligi youtube uzerinde sanirim sadece bize ait . Gecen yazacaktim o konuya Serkan yazma dedi. Once bir arastiralim vs gibi konusmalar gecti aramizda.
Bu sekilde dusunenler gitsin desinki yapimci(lar)a ben sizin dizinizi yukluyordum , izinde almadim sizden para da kazaniyordum ama ign adli network geldi telif atti. Ben yapimci olsam ohhh iyi oldu derim .Ustunede gereken yasal islemleri maddi manevi zarar olarak bunu diyenden tahsil etmek icin ugrasir o telifi atana ulasir(zaten telif gercek ise gerek yok) ayni sekilde devam etmesini soylerdim. Siz olsaniz ne der idiniz? Herkes istedigini yapmakta tabiki ozgur yapin istediginizi ama biraz dusunerek yapin.
Soylediginiz kanali bilmem etmem ama gordugum kadari ile telif yiyip hala acik kanallar var o kanaldan baska.5gundur video yuklememis o kanal. Telif yiyip yemedigini nereden biliyorsunuz ?
Sizin mantikla gider isek bence bu kanallarda atiyor olabilir (
Bu kanallarin telif atip atmadigi konusunda en ufak bir bilgim yoktur.Bu kanallar ornek amacli buraya konmustur)
Tatar Ramazan - YouTube
TatarRamazanTvv - YouTube
Yine daha once soyledigim birseyi tekrarlayacagim.Sanirim bunu daha 10larca kere soyleyecegim. Yuklediginiz her videoya kendinizinmis gibi daranmayin. Bencil olmayin. Silindiginde saga sola saldirmayacaginiz , elinizden tum adsense hesabiniz alinmis gibi gunah kecisi bulma cabasina girmeyin.
KANIT KANIT KANIT.
(onceki basliktaki telifleri hala arastiriyoruz. O konuda supheniz olmasin.