Bu kazancımda anormallik var

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu benim 2.adsense aldığım veriler.1.adsense ben bu izlenime 8-9 dolar kazanıyordum günlük bıktım 2 haftan beri 2.500 altında izlenim almıyorum ve son 5 gündür 3.000 3.800 arası izlenim ama aldığım kazanç budur.
Sorun nedir arkadaşlar?

3.721 İzlenme Bu dün aldığım veri
49 aldığım tık
1,32%
0,04 $
0,53 $
1,97 $ kazandığım para

yüklediğin videolarlada alakası var.bide son zamanda youtube oranları düştü bende de yarı yarıya.

O içeriğe ait etiketlerine yüksek tbm li kelimeler girebilirsin, o kategoride çalışmayı bırakıp daha çok kazandığın bölümdeki kategoriye yönele bilirsin sana kalmış seçimler.

hocam ben o etiket ekleme işinde pek sıcak değilim zaten 1 adsense kapanmış gitmiş bir tane daha gitmesine izin veremem

Dediğim gibi o içeriğe ait bunda ne gibi bi sakınca var ? Adsenseleriniz bu yöntemle kapanmıyor arkadaşlar malesefki kapanan adsensenin altında muhakkak ki başka bi husus vardır Adam sana Etiket girme hakkını serbest kılmış zaten yasaklı etiketlere reklamda çıkmıyor, Bi sorun olmaz bana bir şey olmadıysa hele senin adsenseye hiç bişi olmaz

bende de bir anormallik var. 4.7 k izlenme var şuan. ama tık sayısı 192, Umarım saldırı değildir

Yüzde 4 lük bir t.o var bence çok yüksek değil.Ama normal zamanda bu kadar olmuyorsa bildirim yollayabilrsin.

sayfa to 4 şuan evet. ama normal değil. daha önce de 3.8 k görüntülemeye 191 tık gelmişti. Ben illegal bişey yapmıyom. saldırı olduğunu düşünüyom gene de. bildirimde filan nasıl buluncam?

Arkadaşlar bu benim 2.adsense aldığım veriler.1.adsense ben bu izlenime 8-9 dolar kazanıyordum günlük bıktım 2 haftan beri 2.500 altında izlenim almıyorum ve son 5 gündür 3.000 3.800 arası izlenim ama aldığım kazanç budur.
Sorun nedir arkadaşlar?

3.721 İzlenme Bu dün aldığım veri
49 aldığım tık
1,32%
0,04 $
0,53 $
1,97 $ kazandığım para

kardeşim ilk öncelikle o iğrenç avatarını mümkünse bi değiştir. bana kategorini yaz pm at sana bi niche çalışması deneyelim. istersen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri