Bu konu neden kılıtlendi acaba :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TolgaDemo

Kayıtlı Üye
Merabalar aylık 1500 -3000 tl gelir yazan konu vardi :d yukarida reklamida var neden kılıtlendi acaba bilen varmi :)

Arkadaşın iş durumunu bilmiyorum , çok sağlam da iş yapabilir.Bu konuda eleştirmeyeceğim.Ama satış şekli konusunda bazı noktalar düşündürücü en azından benim için.

1)Google news'te hiçbir zaman kazanç garanti değildir.Bu sadece sitenin altyapısından ya da seo çalışmasından geçmez.

2)Özellikle bu forumda news çalışanlar genelde web siteleri konusunda tecrübesizler , news konusunda daha fazla sorun yaşayacaklar.

3)10 site varsa bu sitelerden en fazla 2/3 tanesi para kazanır.50 siteden 1'i iyi para kazanır.

4)Sadece habercilik yaparak para kazanan site sayısı çok azdır.Altyapısı , çalışanları ve kurumsal olması gerekir.

5)3/4 ay gibi uzun bir süre sonra news'e girecek girmezse iade olacak sözü en azından benim için soru işaretleri yaratıyor.Ben senin siteni 3/4 ay sonra newse sokamazsam paranı vereceğim garantisi güzeldir.Ama 30 kişiden iş alıp 25 siteyi newse sokamazsam veya sokmazsam o parayla ne yaptığımı bana soramazsınız.Çünkü iade edeceğim.

6)Konuda bir ay sonra siteyi sokanlar diye bir tabir var.Tamamen saçma.Newsli sitelerde asıl sorun konunun başlığı özeti ve yazım şeklidir.1 aylık ya da 10 yıllık olması haberin newse düşmesine çok ta etki etmez.

7)Belirttiğim noktalar en azından benim için soru işaretleri taşımaktadır.

Arkadaşın iş durumunu bilmiyorum , çok sağlam da iş yapabilir.Bu konuda eleştirmeyeceğim.Ama satış şekli konusunda bazı noktalar düşündürücü en azından benim için.

1)Google news'te hiçbir zaman kazanç garanti değildir.Bu sadece sitenin altyapısından ya da seo çalışmasından geçmez.

2)Özellikle bu forumda news çalışanlar genelde web siteleri konusunda tecrübesizler , news konusunda daha fazla sorun yaşayacaklar.

3)10 site varsa bu sitelerden en fazla 2/3 tanesi para kazanır.50 siteden 1'i iyi para kazanır.

4)Sadece habercilik yaparak para kazanan site sayısı çok azdır.Altyapısı , çalışanları ve kurumsal olması gerekir.

5)3/4 ay gibi uzun bir süre sonra news'e girecek girmezse iade olacak sözü en azından benim için soru işaretleri yaratıyor.Ben senin siteni 3/4 ay sonra newse sokamazsam paranı vereceğim garantisi güzeldir.Ama 30 kişiden iş alıp 25 siteyi newse sokamazsam veya sokmazsam o parayla ne yaptığımı bana soramazsınız.Çünkü iade edeceğim.

6)Konuda bir ay sonra siteyi sokanlar diye bir tabir var.Tamamen saçma.Newsli sitelerde asıl sorun konunun başlığı özeti ve yazım şeklidir.1 aylık ya da 10 yıllık olması haberin newse düşmesine çok ta etki etmez.

Sizin silver üye bölümünde açıkladınız şekildeyse gerçekten zor görünüyor. Çünkü siz spam yaparak bir yere gelinebileceğini ifade etmişsiniz. Diğer türlü zor olduğunu belirtmişsiniz yani haber girmekten daha ziyade kaliteli bir şekilde spam yapılırsa bir şey olur demişsiniz ama Sonokey hocam'da tam tersini ifade etmiş bakalım uzun vadede göreceğiz

Bu konuda hiçbir söylemeyeceğim.Buyrun inceleyin.

https://news.google.com.tr/news/section?cf=all&pz=1&topic=e
Sizin silver üye bölümünde açıkladınız şekildeyse gerçekten zor görünüyor. Çünkü siz spam yaparak bir yere gelinebileceğini ifade etmişsiniz. Diğer türlü zor olduğunu belirtmişsiniz yani haber girmekten daha ziyade kaliteli bir şekilde spam yapılırsa bir şey olur demişsiniz ama Sonokey hocam'da tam tersini ifade etmiş bakalım uzun vadede göreceğiz

Forumun menfaati adı soru sorup sorduğum soralara katılan arkadaşlarda olmasına rağmen o konuda satış yapan kişi kadar agresif satıcı forumda çok az gördüm.Forumda o konuda onunla iş yapan arkadaş kazanç paylaşımı v.s yapmıycak izin vermiyorum onu yapmıyorum bunu yapmıyorum diyen biri.

O konuda halen arkadaşların kafasında kazanç paylaşımlar v.s var ne oluyor ne bitiyor diye o arkadaşın son mesajlarını okursanız ne dediğimi anlarsın sizinde kafanızda soru işareti kalır.

En azında google news iş yapan arkadaşlar yada o arkadaştan iş yapan kişiler bu konuda paylaşsınlar kazançlarını v.s alınca gösterirlerse iyi olur.

News işine girmeden önce araştırmadan reklama aldanarak ve başka alternatif yok diye arkadaşla anlaştık başta o kadar ilgili geldiki bana ve çok güzel ve hızlı cevaplar veriyordu , site sahibi olmak için değilde o sektördeki sorularıma cevap almak işe giriştik parasını yolladım domaini seçtim domain alındı 1 hafta dendi hazırlık kısmına 10 gunde teslim edildi oda devamlı yaza yaza başını ağrıta ağrıta die sanıyorum . Daha sonra teslimden sonra ben sanıyorumkı 3 4 saat bana zaman ayıracak ve konu hakkında detaylı bılgı alıcam bana bır metın belgesi yolladı normal haber sitesindeki bir link ve o haberin spam makalesinin linki . 3 tane örnek yollamış 3üde aynı hiçbirşey anlamadım bana dedi admin panelini göz gezdir . Bilmediğim şeye nasıl göz gezdirerek anlayayım onuda anlamadım . Sitede logo yoktu kunye iletişim bilgileri yoktu yazarların resmi gelmiyordu sitede başkasının adsense reklamları vardı vs vs bir sürü sorum vardı tamam olabilir çözülebilir konular ama adam bana cevap vermıyordukı . Aynı zamandada satış yaptığı forumlarda şikeyet bildirimleri geldi . Hepten korku geldi içime geri iade istedim paramı geri aldım . Şöyle bir baktım ki alternatif yollara 2.500 liraya aldığım paketi diğer bu işi yapanlar çok daha hesaplı yapıyor . Mesela paket bir

Haber Sitesi Paketi 2-)
Google News kaydı
İçerik kontrolü (copy/spam)
Site Düzenlenmesi
Hosting (B-class ip üzerinde)
Orta kalite yazılım (250-300TL) arası
Domain,
Rakiplerden daha fazla hit almak, News'a haber düşürme konularında fikir alışverişi daha iyi ne yapılıra cevaplar.
Gerçek zamanlı İndex Hızı (Jet index)!

Ücret: 2500 tl - Süre: 3 Ay

Herhangi bir sebeple, iş iptali veya red halin de 3 Ay içerisin de ücret geri iade edilir iş alan herkes bu maddeyi kabul etmiş sayılır.

Şimdi Şöyle birşey news kaydını 3 ay sonra yapıyor açıklamasına göre 1 ay içinde yapılan newslerin , newse haber düşme gibi bir sıkıntısı olduğu tamamen yanlış bu işin uzmanlarına ve diğer forumdan araştırmalarıma göre google newse haber düşürme oranı %70 diğer %30 ise editörün ustalığına kalmış.
İçerik kontrolü : 3 Ay sonunda yapılacaktı heralde bilmiyorum işini yaptığı 3 4 sıteye baktım forumdakilerden spamdan ölecek
Site düzenlemesi : Hazır tema kuruluyor hatalar varsa düzeltilmesi için heralde 1 2 hafta beklemen gerekıyor . Arkadaştan işi aldım sorunlarımı aktarmak için gazisoftu aradım o destek ekibine mail at dedi ona attım cevap gelmedi en sonunda bu işte bilgisi olan 2 3 kişiye yazdım onlar yardımcı oldu ne kadar utandırıcı bir durum.
Hosting : Aktif duruma geçmesi için 2 3 gün beklemen lazım genellikle arıza çıkıyormuş .
Bilgi alışverişi : Bilgi alışverişi devamlı olmak zorunda bana arkadaş dıyordıkı sorularını topluı bir şekilde yaz ben gelince cevaplarım hayır bilmediğim bir konu hakkında ben nasıl bir soru sorabılırım onu anlamıyorum arkadaş ben zaten bu konuyu bılmıyorum sen ilkten bu konuyu bana anlat gerekli metin makalelerle sonra ben sana soruyu sorayım.
Jet index : dediğim gibi google news kısmı tamamen bızım youtubede telif lerle uğraşmamıza benzıyor deneye deneye goreceksın ogreneceksın tecrube kazanacaksın.

"Herhangi bir sebeple, iş iptali veya red halin de 3 Ay içerisin de ücret geri iade edilir iş alan herkes bu maddeyi kabul etmiş sayılır."
Şimdi istediğimiz domaindeki siteyi hazırlattık 3 ay beklıyoruz 3 ay biz haber giriyoruz ki haber girmek o kadar kolay değil 3 ay sonra kabul olmazsa onun parası 3 ay sonra bize atılıyor yani yarım yılda iş tamam .

[MENTION=20263]alico[/MENTION]dan aldığım paket 3000 tlye
Tema seçebiliyorsun , site düzenlemesi onlara ait , haberleri onlar giriyor ortalama gunde 10 15 tane haber giriliyor . Yani diğer arkadaşların 3 ayda istediği haber ortalamasına arkadaşlar zaten 1 ayda yapıyor değişen birşey yok VE haber yazmak spamlamak o kadar kolay değil arkadaşlar insan bilmediği bir işi yaparken hiç zevk almıyor içinden gelmiyor belki site sürecinde girip adsenseye baksan 100 200 tıklama görsen içinden gelir ama oda yok diğer newsçiye gore 3 ay herneyse , hosting onlara ait newse 1 ayda girme garantili ve eğer girilmez ise 15 gün içinde geri iade yada newsli bir site . Bu 1 ay içinde zaten arkadaş size 7 / 24 destek veriyor gerek skype gerek telefondan sosyal medya hesaplarımdan bile beni aradığına şaitim telefonuma ulaşamadımı ve sizde kendi sitenizden ustasından haber girişini öğreniyorsunuz . http://www.ytpara.com/webmaster-paz...islemi-sizde-google-newsli-olun-30-gunde.html Bu adamlarda çalışma düzeni var arkadaşım . Böyle bir işe çalışma düzeni şart editörü ayrı yazılımcısı ayrı pazarlmacısı ayrı destek ayrı olması lazım ve mustafa abilerdede bir çalışma düzeni var . Mustafa abi sadece destek ve newse sokma işlerine bakıyor olması gerekende . Site adamın önüne gelene kadar 8 kişiden geçiyor son kontrollorü yapıp newse başvuruyor bu kadar . Ama diğer arkadaşlar gibi masraftan kaçıp bu iş 2 3 kişi yapmaya çalışırsa toslanır . Toslandıda bence .
Ben bu işe girip yaşadım gördüm yaşadıklarımı anlattım kimse alınmasın gücenmesin . Hayırlı forumlar

Son düzenleme:
Almayı bende düşünüyordum bu saatten sonra aslaaa almam...böyle saçma sapan satış mantığı olabilir mi ya. Adama diyoz güncel gelir kanıtı koyun. Hiç tınlamıyor bile, 3 ay dolduğu halde kimsenin bişey yazdığı yok. ŞEFFAFLIK 0... Alacaklar iyi düşünsün

Merabalar aylık 1500 -3000 tl gelir yazan konu vardi :d yukarida reklamida var neden kılıtlendi acaba bilen varmi :)

Kendisi kilitletmiş diye duydum ama belki reportlardan dolayıda olabilir . Çünkü çok fazla report edildi . İnsanların kafa iş yapmaya başladıktan sonra dank etti

Akıl var mantık var arkadaşın 2.500 liraya yaptığı çalışmayı 1400 liraya kendiniz yapabilirsiniz bir domain alın 400 liralık gazisoft teması alın hosting yanında hediye bağlayın 500 600 haber girin ne kadar sürede girersiniz bilemem daha sonra 1000 tl ye kontrol düzenleme ve kayıt yapan arkadaşlar var garantili verin onlara kayıdını yapsınlar 2.500 liralık paket gelir sana 1.400 liraya hatta news kaydını daha ucuz yapanlarda var . Ayakta biçiyorlar insanları acıyorum

Kendisi kilitletmiş diye duydum ama belki reportlardan dolayıda olabilir . Çünkü çok fazla report edildi . İnsanların kafa iş yapmaya başladıktan sonra dank etti

Akıl var mantık var arkadaşın 2.500 liraya yaptığı çalışmayı 1400 liraya kendiniz yapabilirsiniz bir domain alın 400 liralık gazisoft teması alın hosting yanında hediye bağlayın 500 600 haber girin ne kadar sürede girersiniz bilemem daha sonra 1000 tl ye kontrol düzenleme ve kayıt yapan arkadaşlar var garantili verin onlara kayıdını yapsınlar 2.500 liralık paket gelir sana 1.400 liraya hatta news kaydını daha ucuz yapanlarda var . Ayakta biçiyorlar insanları acıyorum

adam haklı.

Ben gazisoft teması aldım 590 dı galiba 750 TL de [MENTION=20263]alico[/MENTION] arkadaşa verdim ortlama 1400 e hal oluyor :) haber girmek çok sıkıcı evet :) ama eğer param var diyorsanız editör tutun günlük 10 haber giren bi editör ortalama 700 750 TL 2100 TLye felan geliyor :) geri kalan 400 ede facebook sayfası açık sitenizle ilgili Facebook'a reklam verin :) yani mantıklı olan bu arkadaş birden fiyatları 2 katına çıkardı baktı burda para çok herkeste :)

O arkadaş kendisi istemiş konusunun kapatılmasını .Bilen bilir çok fazla yazmayı sevmem forumda herkesin bildiği şeyleri yazmanın da bir anlamı yok yani çok özel bilgilere sahip değilim keşke olsaydım da ben de paylaşabilseydim ..neyse demek istediğim şu ki; biz bu arkadaşın konusuna en az 3 ay önce birşeyler yazdık ama o zaman çok fazla kaale alınmamıştık ki biz diye tabir ettiğim kişilerden bir tanesi de [MENTION=14045]wildwood[/MENTION]'tur ki forumda bir kişinin bile hakkında olumsuz bir şey söyleyemeyeceği kadar dürüst ve kişilik sahibi bir insandır.Keşke insanlar şimdi değil de ta o zamanlar sorgulamaya başlasalardı, umarım yanılırım ve arkadaş işinin hakkını verir ama nedense yakında bu konuyla ilgili mağduriyet başlıklarını daha sık göreceğiz gibime geliyor.

Aynı konuyu bende açmıştı m yönetici konun kendi sahibi tarafından kapatıldını soylemisti

Almayı bende düşünüyordum bu saatten sonra aslaaa almam...böyle saçma sapan satış mantığı olabilir mi ya. Adama diyoz güncel gelir kanıtı koyun. Hiç tınlamıyor bile, 3 ay dolduğu halde kimsenin bişey yazdığı yok. ŞEFFAFLIK 0... Alacaklar iyi düşünsün

Kardeşim ben o gün forumu düşünerek yazdım sende bana hak verdin diğer arkadaşlarda bu konudan sonra bende haklı çıktığımı gördüm.Burda herkesin menfeaati önemli forum için yararı olucaksa çekinmeden herkese herşeyi sorarım istersen eleştirsin ama haklıyım haklımı çıktığımı gördüm.

O arkadaş kendisi istemiş konusunun kapatılmasını .Bilen bilir çok fazla yazmayı sevmem forumda herkesin bildiği şeyleri yazmanın da bir anlamı yok yani çok özel bilgilere sahip değilim keşke olsaydım da ben de paylaşabilseydim ..neyse demek istediğim şu ki; biz bu arkadaşın konusuna en az 3 ay önce birşeyler yazdık ama o zaman çok fazla kaale alınmamıştık ki biz diye tabir ettiğim kişilerden bir tanesi de [MENTION=14045]wildwood[/MENTION]'tur ki forumda bir kişinin bile hakkında olumsuz bir şey söyleyemeyeceği kadar dürüst ve kişilik sahibi bir insandır.Keşke insanlar şimdi değil de ta o zamanlar sorgulamaya başlasalardı, umarım yanılırım ve arkadaş işinin hakkını verir ama nedense yakında bu konuyla ilgili mağduriyet başlıklarını daha sık göreceğiz gibime geliyor.

o konuya yazdıklarımızın, yönetim tarafından silinmesinden sonra konu hakkında konusmama kararı aldım :) ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri