Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşın iş durumunu bilmiyorum , çok sağlam da iş yapabilir.Bu konuda eleştirmeyeceğim.Ama satış şekli konusunda bazı noktalar düşündürücü en azından benim için.
1)Google news'te hiçbir zaman kazanç garanti değildir.Bu sadece sitenin altyapısından ya da seo çalışmasından geçmez.
2)Özellikle bu forumda news çalışanlar genelde web siteleri konusunda tecrübesizler , news konusunda daha fazla sorun yaşayacaklar.
3)10 site varsa bu sitelerden en fazla 2/3 tanesi para kazanır.50 siteden 1'i iyi para kazanır.
4)Sadece habercilik yaparak para kazanan site sayısı çok azdır.Altyapısı , çalışanları ve kurumsal olması gerekir.
5)3/4 ay gibi uzun bir süre sonra news'e girecek girmezse iade olacak sözü en azından benim için soru işaretleri yaratıyor.Ben senin siteni 3/4 ay sonra newse sokamazsam paranı vereceğim garantisi güzeldir.Ama 30 kişiden iş alıp 25 siteyi newse sokamazsam veya sokmazsam o parayla ne yaptığımı bana soramazsınız.Çünkü iade edeceğim.
6)Konuda bir ay sonra siteyi sokanlar diye bir tabir var.Tamamen saçma.Newsli sitelerde asıl sorun konunun başlığı özeti ve yazım şeklidir.1 aylık ya da 10 yıllık olması haberin newse düşmesine çok ta etki etmez.
7)Belirttiğim noktalar en azından benim için soru işaretleri taşımaktadır.
Sizin silver üye bölümünde açıkladınız şekildeyse gerçekten zor görünüyor. Çünkü siz spam yaparak bir yere gelinebileceğini ifade etmişsiniz. Diğer türlü zor olduğunu belirtmişsiniz yani haber girmekten daha ziyade kaliteli bir şekilde spam yapılırsa bir şey olur demişsiniz ama Sonokey hocam'da tam tersini ifade etmiş bakalım uzun vadede göreceğiz
Arkadaşın iş durumunu bilmiyorum , çok sağlam da iş yapabilir.Bu konuda eleştirmeyeceğim.Ama satış şekli konusunda bazı noktalar düşündürücü en azından benim için.
1)Google news'te hiçbir zaman kazanç garanti değildir.Bu sadece sitenin altyapısından ya da seo çalışmasından geçmez.
2)Özellikle bu forumda news çalışanlar genelde web siteleri konusunda tecrübesizler , news konusunda daha fazla sorun yaşayacaklar.
3)10 site varsa bu sitelerden en fazla 2/3 tanesi para kazanır.50 siteden 1'i iyi para kazanır.
4)Sadece habercilik yaparak para kazanan site sayısı çok azdır.Altyapısı , çalışanları ve kurumsal olması gerekir.
5)3/4 ay gibi uzun bir süre sonra news'e girecek girmezse iade olacak sözü en azından benim için soru işaretleri yaratıyor.Ben senin siteni 3/4 ay sonra newse sokamazsam paranı vereceğim garantisi güzeldir.Ama 30 kişiden iş alıp 25 siteyi newse sokamazsam veya sokmazsam o parayla ne yaptığımı bana soramazsınız.Çünkü iade edeceğim.
6)Konuda bir ay sonra siteyi sokanlar diye bir tabir var.Tamamen saçma.Newsli sitelerde asıl sorun konunun başlığı özeti ve yazım şeklidir.1 aylık ya da 10 yıllık olması haberin newse düşmesine çok ta etki etmez.
7)Belirttiğim noktalar en azından benim için soru işaretleri taşımaktadır.
Merabalar aylık 1500 -3000 tl gelir yazan konu vardi :d yukarida reklamida var neden kılıtlendi acaba bilen varmi![]()
Kendisi kilitletmiş diye duydum ama belki reportlardan dolayıda olabilir . Çünkü çok fazla report edildi . İnsanların kafa iş yapmaya başladıktan sonra dank etti
Akıl var mantık var arkadaşın 2.500 liraya yaptığı çalışmayı 1400 liraya kendiniz yapabilirsiniz bir domain alın 400 liralık gazisoft teması alın hosting yanında hediye bağlayın 500 600 haber girin ne kadar sürede girersiniz bilemem daha sonra 1000 tl ye kontrol düzenleme ve kayıt yapan arkadaşlar var garantili verin onlara kayıdını yapsınlar 2.500 liralık paket gelir sana 1.400 liraya hatta news kaydını daha ucuz yapanlarda var . Ayakta biçiyorlar insanları acıyorum
Kendisi kilitletmiş diye duydum ama belki reportlardan dolayıda olabilir . Çünkü çok fazla report edildi . İnsanların kafa iş yapmaya başladıktan sonra dank etti
Akıl var mantık var arkadaşın 2.500 liraya yaptığı çalışmayı 1400 liraya kendiniz yapabilirsiniz bir domain alın 400 liralık gazisoft teması alın hosting yanında hediye bağlayın 500 600 haber girin ne kadar sürede girersiniz bilemem daha sonra 1000 tl ye kontrol düzenleme ve kayıt yapan arkadaşlar var garantili verin onlara kayıdını yapsınlar 2.500 liralık paket gelir sana 1.400 liraya hatta news kaydını daha ucuz yapanlarda var . Ayakta biçiyorlar insanları acıyorum
Almayı bende düşünüyordum bu saatten sonra aslaaa almam...böyle saçma sapan satış mantığı olabilir mi ya. Adama diyoz güncel gelir kanıtı koyun. Hiç tınlamıyor bile, 3 ay dolduğu halde kimsenin bişey yazdığı yok. ŞEFFAFLIK 0... Alacaklar iyi düşünsün
O arkadaş kendisi istemiş konusunun kapatılmasını .Bilen bilir çok fazla yazmayı sevmem forumda herkesin bildiği şeyleri yazmanın da bir anlamı yok yani çok özel bilgilere sahip değilim keşke olsaydım da ben de paylaşabilseydim ..neyse demek istediğim şu ki; biz bu arkadaşın konusuna en az 3 ay önce birşeyler yazdık ama o zaman çok fazla kaale alınmamıştık ki biz diye tabir ettiğim kişilerden bir tanesi de [MENTION=14045]wildwood[/MENTION]'tur ki forumda bir kişinin bile hakkında olumsuz bir şey söyleyemeyeceği kadar dürüst ve kişilik sahibi bir insandır.Keşke insanlar şimdi değil de ta o zamanlar sorgulamaya başlasalardı, umarım yanılırım ve arkadaş işinin hakkını verir ama nedense yakında bu konuyla ilgili mağduriyet başlıklarını daha sık göreceğiz gibime geliyor.
ben de konuşmayacaktim ama o kadarcık ta olsun[emoji1]o konuya yazdıklarımızın, yönetim tarafından silinmesinden sonra konu hakkında konusmama kararı aldım...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.