Bu Muhteşem sistemle artık (Sahte) Telif Hakları vs. Tarih Oluyor (Kısa bir süreliğine indirimde)

S
  • Kullanıcı Speedy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Speedy

Guest
Yüzsüz İnsan Modeli.

2 Yüzlülerin satış yapması yasaktır...

@mNote

Hocam. kanallar'da kapanıyor genellikle. bizzat denedim kapandı.

Daha önce forumda anlatılmıştı sanırım telifler mail yoluyla kadırtılabiliyordu.. Bu sistemin ayrıcalığı nedir acaba ?

fake mail gibi bişeyse bir kere deneyip pirince giderken elimdeki bulgurdanda olmustum kanalı feshetmişlerdi :D

arkadaslar ben denedim calisiyor arkadas gayet guvenilir 1 tane sinirsiz hesap aldim kendisinden

arkadaslar ben denedim calisiyor arkadas gayet guvenilir 1 tane sinirsiz hesap aldim kendisinden
Teşekkür ederiz, Yorumunuz için Sistemi tanımayan arkadaşlar yazmazsa sevinirim.
Bari sonra kanallarin kapandiginida yazsaydiniz :)
Arkadaşım, forumda birçok kişiye satış yaptım, Sistemi görmeden neyin haberi, neyin yorumu bu ?
fake mail gibi bişeyse bir kere deneyip pirince giderken elimdeki bulgurdanda olmustum kanalı feshetmişlerdi :D
Deneyen arkadaşların kanalları sağlam, fake maillerin %90'ında kodlama eksikliği var bu yüzden kanallarınız kapanıyor .
AÇIKLAMA !
Fake mailler, mail sunucuları olmadıgı için Otomatik spam'a düşer. Bizim sistem, telif yollayan kişinin kendi mailiyle, Mail sunucusuyla Mail atar.
Fark olarak tek fark budur, basit ama etkili.
Fake mail'den farklı bir sistem :) Kullanış açısından
Daha önce forumda anlatılmıştı sanırım telifler mail yoluyla kadırtılabiliyordu.. Bu sistemin ayrıcalığı nedir acaba ?
Sistemin ayrıcalığı Mail sunucularıyla göndermekte. Telifi kaldırma ihtimali yüzde yüze ulaşabiliyor, Mailler spama düşmüyor, telifler kalkıyor.

ref olablrm hocam
Maalesef ref. almıyoruz.
Evet var, konuya davet ettim.
Referans almıyoruz maalesef, saygılarımla.
Hocam. kanallar'da kapanıyor genellikle. bizzat denedim kapandı.
Kendi kanallarımdan 6 tanesinde denedim, 6 tanesi de 1 aydır açık, sıkıntı yok :)
Ayrıca forumdan ve başka forumlardan arkadaşlardan da sıkıntı olmadı.

referans olabilrmiyim aynen detaylı bir anlatım olursa daha iyi olur
Referanslarımız mevcut, Lakin konuya davet ettim onları da.
Hocam biraz daha detay verirseniz. Nasıl çalışıyor, ne yapıyor, bi zararı olur mu ? Yasal olarak sıkıntısı ne kadar olabilir en fazla ?
PM Atıldı, saygılarımla.

Hocam yaptım ödemeyi paypaldan az önce
PM Atıyorum efendim.
genelde kanallar kapaniyor biliyorum @K@No arkadasimiz satin almis eger kanali kapanmazsa bende alacagim
Kendim kullanıyorum, Sıkıntı olmadı ama gidipte, Acun.com 'un kendi videosuna telif atan bir arkadaşın kanal kapanmıştı mesela, Akla uygun hareket edilirse su an ki sayımız 100'lere dayandı. Artıyor, Kalkan telif sayısı, Kanallarda sıkıntı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri