Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Telifleri kaldırırsınız sıkıntı olmaz, ancak gidipte Warner Bros telif atarsanız, orasına karışmamŞimdi diyelim acunn bize telif attı biz de sistemi kullanarak telifi kaldırdık sanırım buraya kadar problem yok. Tutup acunna telif atarsak problem oluyor yani olay buysa sistemin bi hatası yok bunu yapanın hastalıklı kişiliğinden kaynaklı bir durumdur bu. Ancak acunn dan gelen telifi kaldırabiliyorsak ben de almayı düşünürüm.
Not: Acunn sadece diğer örnekte kullanıldığı için burda da kullanılmıştır.
Tabi ki efendimkarsı bildirim gonderip olumsuz yanıt aldıysak bu sistem kullanılabiliyor mu ?
Sorularınızı yanıtlıyorum skype üzerinden saygılarımla.Tek Pc Ve Sınırsız Pc nin farkını + sistem hakkında detaylı bir anlatım varsa video + bu sistem bir programmı ? yoksa videoyap.com gibi bir sitemi panelimiz varmı ? bide skype varsa : creative.cnn
Hayırlı Satışlar...
Yorumlarınız bizi ileriye taşıyacaktır, teşekkürler1 hesap alındı, deneyince sonucu yazarım artık.
Kaldırabilirsiniz efendimbiraz önce 4 telif yedim sahtemi gerçekmi bilmiyorum,karşı bildirim gönderdim,bu telifleri kaldırabilirmi sistem
Sorularınızı bana yollarsanız en geç 5 dk 'da cevap atabilirim efendimDetaylı pm alabilirmiyim Lütfen
En kısa zamanda satın almak üzere iletişime geçeceğim öyleyse. İyi satışlar.
PM cevapladım kardeşimhocam pm geçtim.
Hocam skype eklermisiniz satın almak istiyorum. [email protected]Telifleri kaldırırsınız
Şu an skype aşırı yoğun, PM'den konusabiliriz uygunsaвαттυѕαу;365778' Alıntı:Skype : ytbattusay eklersen sevinirim almayı düşünüyorum
Kaldırabilirsiniz, sadece sahte telif değil, diğerlerinde de etkilidir.Viacom International Inc. tarafından bir telifim var kaldırılabilinir mi ? Sahte telifleri mi kaldırıyor sadece ?
Yorumlarınızı görmek bizi sevindirir, saygılarımla.bendeki çalışmıyordu...
referanslara bakıp bunu denemeye karar verdim...
sonucunu da ayrı olarak yazarım....
Skype eklendi, saygılarımla.Hocam skype eklermisiniz satın almak istiyorum. [email protected]
Herzaman bekleriz.mesajım bulunsun
Skype eklendi efendim, SaygılarımlaBende satın almak istiyorum pm alaiblirmiyim hocam
skype eklermisiniz hocam: thecruelx
İnternet sitesi üzerinden şifreli olarak sisteme giriş yapılıyor.işe yararsa bizde bakarız sistem masaüstü programı mı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.