Bu Muhteşem sistemle artık (Sahte) Telif Hakları vs. Tarih Oluyor (Kısa bir süreliğine indirimde)

S
  • Kullanıcı Speedy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha çok partnerlerde deneyin...
benim aklıma takılan telif kalkınca,telif hakkından vazgeçene mail gider teşekkür ederiz diye,
burası aklımdaki tek nokta.

daha çok partnerlerde deneyin...
benim aklıma takılan telif kalkınca,telif hakkından vazgeçene mail gider teşekkür ederiz diye,
burası aklımdaki tek nokta.

Hocam gitsin.

Telif kalktıktan sonra itirazda bulunsa bile sahte telifçi hiç bir halt yiyemez. Youtube sallamaz.

hocam skp adresınız ozelden yazarsanız ekleyım 1 tanede ben alım deneyım bakım olumlu olumsuz yazarım 10 tl bır sgara parası

Arkadaş yanlış anlamasın ben 2-3 lira kazancak diye ilerde hem kendisi zor durumda kalmasın, hemde forumdaki arkadaşlar kanallarından olmasın diye, sahte bir mail atmasını rica ettim. Daha önce benimde bu tarz yöntemden çok telif kaldırmışlığım olduğundan tecrübeliyim. Fakat daha sonrasında youtube bunu anladı ve sahte olduğu içinde kanalları kapattı. 10bin üzeri aboneli kanallar gitti bu yüzden.

Şimdi arkadaşın bana attığı sahte mailde de aynı benimki gibi sahte olduğu anlaşılıyor. Bunu ben alıyorsam youtube hayli hayli anlayacaktır.

Amaç başta sölediğim gibi konuyu baltalamak değil 2 tarafında zor durumda kalmasını önlemektir.

AÇIKLAMA !
Fake mailler, mail sunucuları olmadıgı için Otomatik spam'a düşer. Bizim sistem, telif yollayan kişinin kendi mailiyle, Mail sunucusuyla Mail atar.
Fark olarak tek fark budur, basit ama etkili.

Sistemin ayrıcalığı Mail sunucularıyla göndermekte. Telifi kaldırma ihtimali yüzde yüze ulaşabiliyor, Mailler spama düşmüyor, telifler kalkıyor.
.

Hocam yanlış bilgilendirme yapmayalım kul hakkına girer. Karşı tarafın mail sunucusuyla mail atamazsınız. Bu imkansız birşey. Sadece gönderen mailine oranın mailini yazar sunucuya ise kendi smtp yi yazarsınız. Youtube yer yemez bilemem ama karşı tarafın sunucusuyla alakalı hiç birşey yapılması %100 imkansızdır. Türkiyenin em büyük mail şirketlerinin kod yapısına 2 sene önce yardımcı olmuştum. Smtp sistemlerinin detayına kadar biliyorum. Amacım baltalamak değil kul hak durumu

Arkadaslar, kimseye ben garantili is yapmadim. Yapmam da. En azindan bu konuda
Hani bir is yapiyorsak arkamizdan kufur etmesin kimse. Arkamizdan Dua edenler olsun.
Belki 1-2 kisinin isine yarar. Hicbir sekilde garanti vermiyorum ben. Sadece. Denemelerimiz olumlu gecti ve denemelerimiz sonucu boyle bir satis yapiyoruz
Kul hakkina girmek, oteki dunyada sorulacaktir lutfen garantili vs. Dusunup almayin. :) Pm ler cevaplandi arkadaslar

hocam 10tl gonderdım mesajların dolu mesajda yazamadım ozelı mesjlarını temızlersen ıyı olur garanti bankasına 10tl gonderdım

Hani bir is yapiyorsak arkamizdan kufur etmesin kimse. Arkamizdan Dua edenler olsun.
Belki 1-2 kisinin isine yarar. Hicbir sekilde garanti vermiyorum ben. Sadece. Denemelerimiz olumlu gecti ve denemelerimiz sonucu boyle bir satis yapiyoruz
Kul hakkina girmek, oteki dunyada sorulacaktir lutfen garantili vs. Dusunup almayin. :) Pm ler cevaplandi arkadaslar
Hocam başlıkta baya iddalı olmuş ama bu açıklama ile çelişiyonuz :)

deneyelim bakım hocam mesajların cogu olumlu suan 10tl neye vermıyoz olsada arkadasın canı saolsun olmasada

Bu açıklama da neyin nesi? Gerçek telif neyse de sahtelerde bile sıkıntı mı olabilir diyorsun yani?

Bu açıklama da neyin nesi? Gerçek telif neyse de sahtelerde bile sıkıntı mı olabilir diyorsun yani?

Hayir, oyle bir soz soylemedim, bazi arkadaslar PM atti. Kanalimin kapanmasina su kadar gun var alsam ise yararmi diye. .
Garanti vermiyorum, sahte ve gercek telifte ise yaradigini bu forumda bircok arkadas gordu :) Sadece kullanmis ve sonuc almis kisiler yorumunu yazarsa alacak arkadaslara da yol gostermis olurlar :)

Hocam yanlış bilgilendirme yapmayalım kul hakkına girer. Karşı tarafın mail sunucusuyla mail atamazsınız. Bu imkansız birşey. Sadece gönderen mailine oranın mailini yazar sunucuya ise kendi smtp yi yazarsınız. Youtube yer yemez bilemem ama karşı tarafın sunucusuyla alakalı hiç birşey yapılması %100 imkansızdır. Türkiyenin em büyük mail şirketlerinin kod yapısına 2 sene önce yardımcı olmuştum. Smtp sistemlerinin detayına kadar biliyorum. Amacım baltalamak değil kul hak durumu
hocam bende sana bunun kodalrını yolladım daha önce bunu masa üstü kodu vardı çin serverlerden yolluyordu koddlarını attım destekden hocam siteye uyguluyamazmısın hocam bunu

peki bu satışını yaptıgınız şey nasıl oluyorda gerçekle sahte telifi ayırabiliyor? eğer ayıramazsa sonu mahkemede biter bunu biliyorsunuzdur umarım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri