Bu Saatten Sonra JAPONCA mı Öğrenelim Yani? :)

• Kullanıcı xxTuRKuaZxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

xxTuRKuaZxx

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba;

Kanalımın Birtanesinin analytics Kısmına Girip Değerlere Bakarken Dikkatimi Çeken Bir Konu Oldu. Bu Ayın 6-7-8. Günlerinde Bana Göre Japonyadan iyi Bir Tık Aldım. En Yakın Zamanda Deneyeceğim ama Belki Deneyenleriniz Vardır Diye Sormak İstedim. Bölgesel Olarak Sadece Japonya Çalışan Var mı? Varsa Getirisi Nasıl? Bu işe Girmeye, Emek Vermeğe Değer mi?

x9ygP3.jpg

Öğrenin öğrenmenin saati yaşı yoktur :)

japonyada youtube yasak değilmi

Çin'lilere Japon demek Japon'lara hakarettir.

Geçen yaz +16 Japon atıyordum izlenim ve kazançlar iyi geliyordu.
Ama Japonlar normalde ne izler dilleri nasıl yazılır pek bir bilgim yok.
Senin para kazandıran içerik ne ise o kategoride devam et Japonların Tbm çok iyidir.

Çinde yasak.bu arada kimse çalıştığı ülkede ortak istemez,deneyin.youtube da denemeden öğrenilmez

hocam telif vs çok olmasa bıle bütün kanalların para kapatılması olayı cok oluyor bilgine ;)

Japonca öğreneceğime piyasadaki bütün programlama dillerini öğrenir Google'da çalışırım. :D

hocam telif vs çok olmasa bıle bütün kanalların para kapatılması olayı cok oluyor bilgine ;)

Arkadaşa kısmen katılıyorum. Bir arkadaşım Japonca içerik çalışıyordu. İzlenmeler de fena değil diyordu ama felaket telif geliyordu. En sonunda dayanamadı bıraktı Japonya'yı.

japonya ile ilgili değil de eksik bir konu bulup ona denk geldiğinden olduğunu düşünüyorum. atıyorum japonca araba kanalı yoktur sen de arabalarla ilgili bi video koymuşsundur. aynı şeyi ingilizce de yapmak mümkün. fakat dünyanın nerdeyse tamamının youtubeda ingilizce içerik izleyebildiğini düşündüğümüzde konu bulmak çok çok zor. fakat japonca gibi nüfusu ve internette etkinliği fazla ancak youtube içeriği görece az olan bi kategoride doğal olarak eksik tamamlamak daha kolay olur.
sıkıntı şu ki arkdaşların dediği gibi telif olayı çok var. aslında japonca bilsek kaçarız teliften. bilmeyince başlığı bile anlamıyoruz, ülkenin kültürünü tv kanallarını bilicen de teliflileri ayırıcan zor iş.
benim bilebildiğim bu kadar.

japonya ile ilgili değil de eksik bir konu bulup ona denk geldiğinden olduğunu düşünüyorum. atıyorum japonca araba kanalı yoktur sen de arabalarla ilgili bi video koymuşsundur. aynı şeyi ingilizce de yapmak mümkün. fakat dünyanın nerdeyse tamamının youtubeda ingilizce içerik izleyebildiğini düşündüğümüzde konu bulmak çok çok zor. fakat japonca gibi nüfusu ve internette etkinliği fazla ancak youtube içeriği görece az olan bi kategoride doğal olarak eksik tamamlamak daha kolay olur.
sıkıntı şu ki arkdaşların dediği gibi telif olayı çok var. aslında japonca bilsek kaçarız teliften. bilmeyince başlığı bile anlamıyoruz, ülkenin kültürünü tv kanallarını bilicen de teliflileri ayırıcan zor iş.
benim bilebildiğim bu kadar.

Evet ama dünyada en çok konuşulan dil sırasında ingilizce 3. yada 4.

Evet ama dünyada en çok konuşulan dil sırasında ingilizce 3. yada 4.

öyle düşünürsen yanılırsın. sayıya bakarsak çin belki de birinci. ama youtube yasaklı. sonra 200den fazla ükenin hemen hepsinde ingilizce bilen insanlar var. internetteki içeriğin nerdeyse tamamı ingilizce.

Çinde yaşıyorum burada her bi halt yasak arkadaşlar facebook,google,youtube . . .:D Ama çince videolara baktığım zaman iyi hitler görüyorum.Gerçi olsada reklamlar gözükmüyor videolarda(ilginç olanı ise türk sitelerine girdiğim zaman google reklamlarını görebiliyorum.)

Bu durumdan anladığım ve özelden ulaşan arkadaşların anlattıklarından yola çıkarak Japonya bazlı çalışmamak gerekliymiş. Telifi çok oluyormuş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri