Bu Saatten Sonra JAPONCA mı Öğrenelim Yani? :)

• Kullanıcı xxTuRKuaZxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Arkadaşlar Merhaba;

Kanalımın Birtanesinin analytics Kısmına Girip Değerlere Bakarken Dikkatimi Çeken Bir Konu Oldu. Bu Ayın 6-7-8. Günlerinde Bana Göre Japonyadan iyi Bir Tık Aldım. En Yakın Zamanda Deneyeceğim ama Belki Deneyenleriniz Vardır Diye Sormak İstedim. Bölgesel Olarak Sadece Japonya Çalışan Var mı? Varsa Getirisi Nasıl? Bu işe Girmeye, Emek Vermeğe Değer mi?

Hocam ben sana bi tek şey deyi vereyim kanalları adsenseye bir hafta sonra eklersen çok adsense az kanal çalışabilirsen japonca candır tabi doğru bi çalışmayla

Japonya'da yaşayan birine sordum bakalım en çok ne izlemekten hoşlanıyorlarmış :D

Telif gelsin, teliften sıkıntı yok 1 gelir 2 gelir en fazla kanalı kapatırız. Ama topluluk gelirse sıkıntı. Toplulugun affı yok. O yüzden topluluk gelecek kategorilerden uzak durun . Telif gelsin Telif topluluga göre Candır :D

2 hafta çalıştım telif yağmaya başladı. Getiri normalın altında yani diğer dillerden üstün değil. Kazandığımıda kesinleşmeden önce kesti yüzde 70 lerde. Emeğe değmez o kadar çok. Denemek isteyenler bizimle tecrübelerini paylaşabilirler.

Bu durumdan anladığım ve özelden ulaşan arkadaşların anlattıklarından yola çıkarak Japonya bazlı çalışmamak gerekliymiş. Telifi çok oluyormuş.

denemeden bilemezsin. Sen böyle birkaç kişinin demesiyle birşeyi bırakıyorsan kusura bakma ama youtube'dan birşey kazanamazsın.

çok farklı bir taktik vereyim arkadaşlar 100 videolu ingilizce bir kanal bulun genel içerikli örnek videoyap botu ile japoncaya çeviri yaparak atın videoları ;) içerik japonca olmayacağı için telifte gelmez :D sadece etiketler başlık ve açıklama japonca olacak..

Gerçekten teliflerin yoğun olduğu bir dil ve ülke.

Bu ülkede belki izlenimler fazla ama telif oranı yüksek, birçok video senin değilse şikayet ediyorlar.
Belki kıyıda köşede birşeyler bulursanız biraz gelir elde edersiniz ama diğer ülkelerdeki çalıştığım kategorilere göre daha çok telif ve eşleşen geliyor.
Denemek isterseniz tabiki her ülke için bir kaç tane deneme kanal oluşturabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri