arkadaslar resimdeki sorunu çözene 100k lık sayfamda en az 1 aylık içerik adminligi verilicektir ister sayfanızın reklamını yapın ister profilinizin istersenizde videolarınızı paylasın ama yeterki su sorunu çözün =)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Facemi ekle.
Hocam bilgi isteyecek bir yazi yazabilirsiniz.Ben de arastirdim biraz kimlik gondererek vs. actiranlar olmus tekrar..Eger sayfaniz otolike degilse actirabilirsiniz diye dusunuyorum..
hocam panelden cekim yaptirdiysan sorun orada..panel cekimi yapilan sayfalarin cogu spam damgasi yiyor..Gecmis olsun..Insallah actirirsin..
tabiki yazarım..
Aslında ben açılması için bir yöntem biliyorum. Ama çok masraflı.
Bundan başka çözüm yolu bilmiyorum.
Sayfan 10-15 binlik olsaydı işimiz çok kolay olurdu.
Bu kapanan sayfanla aynı isimde bir sayfa açıcaksın.
Facebook sayfalarına üye kasan birisiyle anlaşıcaksın.
Şuanda ki sayfanda bulunan üye sayısından daha fazla kişiyi o hesaba kastırcaksın.
Mesela 101.000 kişilik olsun bu sayfan. Yenisi 102.000 kişilik olacak.
Eski sayfanı yeni sayfana eklicen. O sayfadaki üyeleri kaybetmemiş olcan.
Ama bu işlemi yapmazdan evvel iyi düşün. Çünkü 102 bin kişilik sayfa kastırmak baya maliyetli olur.
Bu maliyete değer mi?
Not: 101.000 + 102.000 = 203.000
Sayfanın üye sayısı artıcak.
siz duplicateden bahsediyorsun o açtırmak değil aktarmak oluyor,Bu yöntem basit ama yarardan çok zarardır.Bu işi kimse 1 aylık içerik olma karşılığında yapmaz aslında yöntem hep aynı mailbox tan yada editiondan halletmek onuda sayfanın ederinin %50sini alarak yaparlar
Aslında ben açılması için bir yöntem biliyorum. Ama çok masraflı.
Bundan başka çözüm yolu bilmiyorum.
Sayfan 10-15 binlik olsaydı işimiz çok kolay olurdu.
Bu kapanan sayfanla aynı isimde bir sayfa açıcaksın.
Facebook sayfalarına üye kasan birisiyle anlaşıcaksın.
Şuanda ki sayfanda bulunan üye sayısından daha fazla kişiyi o hesaba kastırcaksın.
Mesela 101.000 kişilik olsun bu sayfan. Yenisi 102.000 kişilik olacak.
Eski sayfanı yeni sayfana eklicen. O sayfadaki üyeleri kaybetmemiş olcan.
Ama bu işlemi yapmazdan evvel iyi düşün. Çünkü 102 bin kişilik sayfa kastırmak baya maliyetli olur.
Bu maliyete değer mi?
Not: 101.000 + 102.000 = 203.000
Sayfanın üye sayısı artıcak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.