Bu sorunu çözene 100.000 sayfada içerik adminligi verilicektir

dreamblack

Kayıtlı Üye
arkadaslar resimdeki sorunu çözene 100k lık sayfamda en az 1 aylık içerik adminligi verilicektir ister sayfanızın reklamını yapın ister profilinizin istersenizde videolarınızı paylasın ama yeterki su sorunu çözün =)

sayfanin basliginda veya yayinlarinda +18 icerik var miydi? ya da sayfayi panelle mi kastiniz?

hayır hocam baslık orda yazıyor zaten eglence sayfasıydı kapanalı 5ay falan oldu ama baska bi forumda bu sebebten kapanan bi sayfanın açıldıgını okumustum fakat o forumu tekrar bulamadım simdi aklıma geldi burda belki yardımcı olan vardır dedim.

sayfanın kapanma sebebi büyük bir olasılıkla sikayet ettiler rakip çoktu ben ilk sırada oldugum için çekemediler =)

---------- Mesaj saat 03:48:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:47:20 civarında gönderildi. ----------

hocam valla bu msjı görünce çok mutlu oldum umarım bni hüsrana ugratmazsınız ekliyorum =)

Hocam bilgi isteyecek bir yazi yazabilirsiniz.Ben de arastirdim biraz kimlik gondererek vs. actiranlar olmus tekrar..Eger sayfaniz otolike degilse actirabilirsiniz diye dusunuyorum..

Hocam bilgi isteyecek bir yazi yazabilirsiniz.Ben de arastirdim biraz kimlik gondererek vs. actiranlar olmus tekrar..Eger sayfaniz otolike degilse actirabilirsiniz diye dusunuyorum..

hocam ingilizce sart ve bendede o yok 10klık bi panel çekimi yaptırdım ama kapanma sebebinin onunla alakası yok yani. biede 15 gün sonra askere gidicem sayfa bos kalmasın yardımcı olan arkadasa veririm hem sayfa canlanır hemde onun isi görülmüs olur

hocam panelden cekim yaptirdiysan sorun orada..panel cekimi yapilan sayfalarin cogu spam damgasi yiyor..Gecmis olsun..Insallah actirirsin..

hocam panelden cekim yaptirdiysan sorun orada..panel cekimi yapilan sayfalarin cogu spam damgasi yiyor..Gecmis olsun..Insallah actirirsin..

yok hocam sanmıyorum sikayetten kapatıldı adım gibi eminim. zaten bn bir çok sayfama panel çekimi yaptım hepsi aykta üstelik buna 10k yaptım diyerlerine 50k falan yapmıstım hiç bisey olmadı. insallah açılır Muhammet kardesimiz sanırım suan google tarıyo =)

hayirlisi olsun..eger acilirsa yontemini de buraya yazarsaniz iyi olur.

tabiki yazarım..

Aslında ben açılması için bir yöntem biliyorum. Ama çok masraflı.
Bundan başka çözüm yolu bilmiyorum.
Sayfan 10-15 binlik olsaydı işimiz çok kolay olurdu.

Bu kapanan sayfanla aynı isimde bir sayfa açıcaksın.
Facebook sayfalarına üye kasan birisiyle anlaşıcaksın.
Şuanda ki sayfanda bulunan üye sayısından daha fazla kişiyi o hesaba kastırcaksın.
Mesela 101.000 kişilik olsun bu sayfan. Yenisi 102.000 kişilik olacak.
Eski sayfanı yeni sayfana eklicen. O sayfadaki üyeleri kaybetmemiş olcan.

Ama bu işlemi yapmazdan evvel iyi düşün. Çünkü 102 bin kişilik sayfa kastırmak baya maliyetli olur.
Bu maliyete değer mi?

Not: 101.000 + 102.000 = 203.000
Sayfanın üye sayısı artıcak.

Şuanda ki sayfanda bulunan üye sayısından daha fazla kişiyi o hesaba kastırcaksın.

Ama bu işlemi yapmazdan evvel iyi düşün. Çünkü 102 bin kişilik sayfa kastırmak baya maliyetli olur.
Bu maliyete değer mi?

siz duplicateden bahsediyorsun o açtırmak değil aktarmak oluyor,Bu yöntem basit ama yarardan çok zarardır.Bu işi kimse 1 aylık içerik olma karşılığında yapmaz aslında yöntem hep aynı mailbox tan yada editiondan halletmek onuda sayfanın ederinin %50sini alarak yaparlar

siz duplicateden bahsediyorsun o açtırmak değil aktarmak oluyor,Bu yöntem basit ama yarardan çok zarardır.Bu işi kimse 1 aylık içerik olma karşılığında yapmaz aslında yöntem hep aynı mailbox tan yada editiondan halletmek onuda sayfanın ederinin %50sini alarak yaparlar

Dediğim olay sayfa aktarmak zaten. Ama sayfa açılmış oluyor. Zarar konusuna gelince; ne tür bir zarar verilir kanala bilmiyorum.
Ama tek sıkıntı üyelerden kaynaklanır. Mesela üyeler kendilerinin beğenmediği bir sayfayı beğenmiş olmaktan isyan edebilirler.
Paylaşım yaptığınız dile göre üye çekimi yaparsanız bu sorununuz ortadan kalkacaktır.
O zaman çok şikayet gelmiyor.

Bu maliyete değer mi?

bu yöntemi biliyorum ama panel çekimlerinde sayfanın kapanma olasılıgı çık yüksek üstelik 100k üzeri çekimlerde onun için bu taktigi kullanmıycam maliyet konusunda sıkıntı olmaz çünkü 100k yı 100tlye çektiririm ve 100tlyide o sayfayla 3 günde çıkartırım zaten ama dedim gibi bu olan biraz riskli

sorun hala çözüme kavusmus deyil yardımcı olanlar karsılıgını fazlası ile alıcaktır buna emin olun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri