Bu Yazı YouTube'den ve İnternet'den Para Kazananlara Gelsin ...

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Okudum sonuna kadar. Güzel yazılmış , güzel yerlere nokta atışı yapılmış. Saçmalıklarda var yazısında ama yinede anlatılmak istenen anlatılmış.

şanslı bir arkadaşmış.
ne yani işi mi bırakayım şimdi :)
benim int. üzerinden yt dışında yapacağım bir iş ve zamanım yokki
boşa atacak kurşunum da tabi ( kurşun=para)

"Şirketim çok büyürse %50 fazla verip daha az çalıştırırım. Böylelikle daha fazla çalışan alabilirim."den sonrasını okumadım.

Kafayı yemiş biri. Eğer bu düşüncelerinde şov yapmıyor da içtense zaten batar gider yakında. Reklamın gereksizliğinden falan da bahsetmiş. Bir insan ancak bu kadar piyasayı bilemeyebilir.

özet geçiyorum beyler sıkı durun.

güzel bir okulda okudum parasal sıkıntım olmadı (bunu demiyor ama sıradaki kelimlerlerden bu anlaşılıyor) ailesi sayesinde 3 farklı iş denedi kendi parasını bağlamadan. yani para batırmadım. bu 3 farklı işten 3.sü tuttu sanırım. bu sayede günde 1 saat çalışarak istediklerini yapabiliyor. firması var. galiba biraz ünlü. firmasının adını söylemek istemiyor çünkü yazdıklarını etkileyebilirmiş. okuyanlarda yanlış anlayabilirmiş. firması için ofisi var ama işini aslında evde 1 saatte görebiliyor. ofisi olması tamamıyla iş aldığı firmalar yüzündenmiş.

eğer diyor yarın öbürgün büyük bir firma olursam çalışanları 4 gün iş 3 gün tatil olarak çalıştıracakmış. hemde %50 daha fazla maaş vererek. böyle birşey şirkeetin giderlerini düşünürsek mümkün olamayacağınada şunu diyor. eğer böyle birşey yapılabilinirse bunun reklamı olacağından reklama ayrılacak bütçe ile karşılanacağından bahsediyor.

final cut. diyor galiba bu montajcı.

birşey dicem bunu okuyacağıma bir işe girerim ay sonu gelir bu yazı anca biter asjdasj

okudum çok yararlı beyler okuyun.

ben de hep bu kafada oldum. fakat evlenince işler çok değişiyor. sakın ekonominizi garantiye almadan evlenmeyin. sonrasında hiçbirşey kişisel olmuyor artık. geçen sene ytden bazen ayda 100 bazen 2-3bin kazanıyordum. hiç kazanamasam da idare edebiliyordum. artık öyle bi şansım yok. her ay sabit 2bin kazansam bile bu sefer çevre baskısı var. işim ne diye anlatacaksın? tek başınayken göğüs gerebilirsin ama evliyken artık öyle olmuyor. aileni korumak adına gösteriş de olsa bi işin olmalı.
şu an ne işim var ne ytden kazanabiliyorum. bi şekilde bi yol bulmaya çalışıyorum. tavsiyemi dikkate alın. ilerde hatırlar, belki dua edersiniz.

Çoğu arkadaşlar bu tür şeyler imkansız diyor fakat

Google'un Dünya üzerinde ki çoğu ofisin de çalışma saatleri olmadığını bilmiyor galiba ne yani google batıkda mı ? ofis saatleri olmadığı gibi çalışanlara sosyal aktivitelerin içinde bulundurduğu ofisleri mevcut.. adamda zaten ilerde büyürsem diyor imkansız bir şey göremedim güzel teşvik edici İlerde çok ad yaparsa biyografisel yönden ödün vericek tarzda bi yaşam..

Parayı bulamıyorum yatırım yapamıyorum ailemde yok diyen arkadaşlarda sizin önünüzde de Youtube var.

Herkesin önüne bi şans çıkar onu yakalamak bireye bağlıdır azmine kararlarına bağlıdır.. gerisi başarısızlıktan korkmaktan başka bir şey değildir.

hepsini okudum.
yani yorumun söyle: 20 yıl okuyup daha fazla para kazanması icin 30 yıl calısacağı adamın kendisi olmus.

[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] okudum ve iyi ki bilgisayar bölümü okuyorum :D 7/24 teknoloji içindeyim.
İnşallah bizede nasip olur bi şirket kurmak :)

Bence bu şekilde yazılan yazılar burada paylaşılmamalı yorumlara bakarsak yaş ve zeka seviyesinin ne kadar yerlerde olduğu ortada, bana yorumlar çocukça geldi öf pöf puf okuyamam cart curt falan filan kem küm ah uh ... Hiç yazma konu kirlenmesin bari...

Bence bu şekilde yazılan yazılar burada paylaşılmamalı yorumlara bakarsak yaş ve zeka seviyesinin ne kadar yerlerde olduğu ortada, bana yorumlar çocukça geldi öf pöf puf okuyamam cart curt falan filan kem küm ah uh ... Hiç yazma konu kirlenmesin bari...

"iş hayatının aslında modern kölelik olması"
Başlığı okudum ilgimi çekmedi okumak istemedim.Zeka seviyesi ve yaşla ne ilgisi var.
Ben ilgimi çeken şeyleri okuyorum bu forumda da böyledir.İşim olmayan konulara bakmam pek.

hepsini okudum güzel şeyler yazmış, azimle çalışmış kazanmış.

şirket kurmak fln benlik değil hiç değil hemde :D google garanti olsa patlak vermeyeceğini bilsem ne iş ararım ne başka bişey, üniversite bitti şuan işsizim bu ay sonunda birşeyler belli olacak tabi büyük ihtimal aranızda bir polis olacak artık şşş akıllı olun yakarım çıranızı :D velhasıl cidden bi yere bağlı olarak çalışmak sabah git aksam gel ne sevdiğine zaman ayırabiliyosun ne ailene çok kötü bişey cidden hadi çalışıyosun keske hak ettiğini alsan o da yokki arkadaş yok. Google bizim için büyük nimet değerlendirelim şuan işte çalışanlar da işi gücü bırakıp google a ayak bağlamasın tabi. kafam karıştı ne yazacaktım ya neyse yeter bu kadar saçmalamış da olabilirim :D

Sözlükten okudum. Hayrına özet geçiyorum.

Adam herkes gibi memur ya da işçi sıfatında çalışıp günün 3-4 saatinde rahat edebilmek için haftanın 5 günü yoğun çalışma temposunu istemediğini ve internet sektöründe bir iş kurup güzel paralar kazandığını anlatmış. Şirketini daha da büyütebilirse de işe girenlere fazla maaş, emeklerinin karşılığını falan verecekmiş.

onu bırakında yine bu arkadaş iş buluğ akşam evine gidenlerden bahsetmiş
uzun yol şöförlerini düşünürseniz anlarsınız ne demek istediğimi. yol gece gündüz yol

yahu başlığı görünce sandım Şimşek bu sefer de bize sardı, gece gece korkuttun:D tamamını okudum güzel yazı

Hep bir kuşku oluyor ama insanın içinde böyle yaparsam ilerde sonuçları ne olur diye bunu kırmak zor o düşünceyi atamıyor insan. YT yüzünden bizde bindik bir alamete ama allah sonumuzu hayır etsin :D

konunun özeti işe girip napacaksın diyor günde 1 kanal aç 1 video at yeterde artar bile diyor

Bu kafa gezi kafası. Son cümleyi hiç sevmedim. Dünya ya çok bağlanmış bu genç. 60 yılın sonunda ne olacak nereye gideceğim diye hiç düşünmeden, ye, iç, eyle, seviş falan demiş. Bunlar bu hayat için çok zahmetli ve ağır işler. "Dünya bir üzüm tanesi yedirir 10 tokat vurur"

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri