Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bana acaba telifsiz yabancı müzikler hakkında yardım edebilir misin. ben de slayt şov hazırlıyorum
Şu yaklaşık 1 aydır yaşadığımız sorunun düzelmesini bekledim, çeşitli kaynak araştırmaları yapıp ( akıllıtv. sözcüvideo, break ) gibi video paylaşım platformlarına zaman ayırdım ve türkçe kanalımda aldığım hitlerin getirmediği kazanca üzüldüm denile bilir bugün için.
sa kardeş ben bir soru sorucak müsadenle.akıllı tv den video nasıl indirebiliriz.mozillanın eklentileri var idm var ama indirmiyor ?
Hocam ben onu yazarken yani o dediklerimi yaparken ıdm kullanıyordum ve akıllı.tv den video iniyordu şimdi dediğiniz üzere girdim baktım acun.com gibi olmuş büyük ihtimal güvenlik yazılımları eklenmiş siteye video indirimi olmuyor bunun bir yolunu şuanlık bilmiyorum mozilla eklentisinden inse dahi bile 1 dk lık videonun 5sn niyesi falan iniyor.
İyi geceler iyi çalışmalar arkadaşlar;
Bugün Türkçe içerik çalışmamaya karar verdim. bin aboneye yakın vine kanalım var. kanalda Türk vine yok gelin görün ki bir ihtar var ve bunu yapan kişi bir Türk. ilahi adalet işte onun kanalı kapanmış ama bana attığı ihtar hala duruyor. kısacası bugün farklı kategorilerde yabancı içerik için 3 kanal açtım. adsenseye bağladım videoları kanallara videoyap botu ile yükledim. 3 kanala ortalama 200 video yükledim. ve şu an için tabloya baktığımda tatmin edici bir artış var. yeni bir kanal daha açıyorum. son bir yıl içerisinde en az bir milyon izlenim almış onlarca rusça içerik kategorisi keşfettim, bu gece onlara çalışacam. tek temennim yabancı kanallarım bir Türk kullanıcı tarafından ihtar gönderilmemesi.
hepinize kolay gelsin, bol kazançlar.
herkes video işlenmesi, ünlem gibi sorunlarla başa çıkmaya çalışıyor sen nasıl bu kadar rahatsın hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.