Bugün Youtube'dan Para Kazanmak İçin Ne Yaptın?

• Kullanıcı HuR35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
tabii ki ama ben enstrumental musik tercih ediyorum ve ona yoğunlaştım.

bugün 2 kanal daha açtım biri savaş araçları ile ilgili diğeri korku korkunç videolarla ilgili

yalnız şu korku videolarla ilgili kaynak veya şunu yükle bunu yükle diye önerilerinizi bekliyorum

Her zamanki gibi sayfamda videolarimi paylastim

Şu yaklaşık 1 aydır yaşadığımız sorunun düzelmesini bekledim, çeşitli kaynak araştırmaları yapıp ( akıllıtv. sözcüvideo, break ) gibi video paylaşım platformlarına zaman ayırdım ve türkçe kanalımda aldığım hitlerin getirmediği kazanca üzüldüm denile bilir bugün için.

sa kardeş ben bir soru sorucak müsadenle.akıllı tv den video nasıl indirebiliriz.mozillanın eklentileri var idm var ama indirmiyor ?

Farklı kaynaklardan 20'ye yakın video upload ettim, halada devam ediyor... bakalım :)

sa kardeş ben bir soru sorucak müsadenle.akıllı tv den video nasıl indirebiliriz.mozillanın eklentileri var idm var ama indirmiyor ?

Hocam ben onu yazarken yani o dediklerimi yaparken ıdm kullanıyordum ve akıllı.tv den video iniyordu şimdi dediğiniz üzere girdim baktım acun.com gibi olmuş büyük ihtimal güvenlik yazılımları eklenmiş siteye video indirimi olmuyor bunun bir yolunu şuanlık bilmiyorum mozilla eklentisinden inse dahi bile 1 dk lık videonun 5sn niyesi falan iniyor.

Hocam ben onu yazarken yani o dediklerimi yaparken ıdm kullanıyordum ve akıllı.tv den video iniyordu şimdi dediğiniz üzere girdim baktım acun.com gibi olmuş büyük ihtimal güvenlik yazılımları eklenmiş siteye video indirimi olmuyor bunun bir yolunu şuanlık bilmiyorum mozilla eklentisinden inse dahi bile 1 dk lık videonun 5sn niyesi falan iniyor.

aynen 1dk lık video iniyor.indirmenin yolunuda bulamadım neyse başka yerlere bakıcaz artık

youtube a girdiğimde ilk ihtar yediğimi gördüm.ihtar yedigim videoda saçma bi kavga videosu. sogudum biraz . zaten 2 hafdadır pek izlenim almadım. şuan tecrübe kazanmaya çalışmakdayım. bu arada kaç ihtarda kapanıyor kanal.

İyi geceler iyi çalışmalar arkadaşlar;
Bugün Türkçe içerik çalışmamaya karar verdim. bin aboneye yakın vine kanalım var. kanalda Türk vine yok gelin görün ki bir ihtar var ve bunu yapan kişi bir Türk. ilahi adalet işte onun kanalı kapanmış ama bana attığı ihtar hala duruyor. kısacası bugün farklı kategorilerde yabancı içerik için 3 kanal açtım. adsenseye bağladım videoları kanallara videoyap botu ile yükledim. 3 kanala ortalama 200 video yükledim. ve şu an için tabloya baktığımda tatmin edici bir artış var. yeni bir kanal daha açıyorum. son bir yıl içerisinde en az bir milyon izlenim almış onlarca rusça içerik kategorisi keşfettim, bu gece onlara çalışacam. tek temennim yabancı kanallarım bir Türk kullanıcı tarafından ihtar gönderilmemesi.
hepinize kolay gelsin, bol kazançlar.

İyi geceler iyi çalışmalar arkadaşlar;
Bugün Türkçe içerik çalışmamaya karar verdim. bin aboneye yakın vine kanalım var. kanalda Türk vine yok gelin görün ki bir ihtar var ve bunu yapan kişi bir Türk. ilahi adalet işte onun kanalı kapanmış ama bana attığı ihtar hala duruyor. kısacası bugün farklı kategorilerde yabancı içerik için 3 kanal açtım. adsenseye bağladım videoları kanallara videoyap botu ile yükledim. 3 kanala ortalama 200 video yükledim. ve şu an için tabloya baktığımda tatmin edici bir artış var. yeni bir kanal daha açıyorum. son bir yıl içerisinde en az bir milyon izlenim almış onlarca rusça içerik kategorisi keşfettim, bu gece onlara çalışacam. tek temennim yabancı kanallarım bir Türk kullanıcı tarafından ihtar gönderilmemesi.
hepinize kolay gelsin, bol kazançlar.

herkes video işlenmesi, ünlem gibi sorunlarla başa çıkmaya çalışıyor sen nasıl bu kadar rahatsın hocam

herkes video işlenmesi, ünlem gibi sorunlarla başa çıkmaya çalışıyor sen nasıl bu kadar rahatsın hocam

ısrarcı değilim açıkcası o konularda. zaman kaybı bana göre.
düşünsene, o videonun ünlemi kalksın , işlenmesi bitsin diye uğraşmaktansa yüklediklerimize açıklama ve etiket girmek, twitter facebook gibi sosyal medyayı kullanarak izlenim arttırmayı sağlamak daha mantıklı.

Bir Dizi Bölümünü Yüklemeye Çalışıyorum Sabahtan Beri :)
+1 Dizi bölümünü ünleme taktım adını Title123 yapmadan dolar yanıcakmı denedim saatlerce yüklemeye çalıştığım bölüm gitti :D

Dün bi kanalım yüzünden tüm kanallarım kapatıldı ve şu an kazanmak için ne ne yapmalıyım diye düşünüyorum.

aylardır yaptığım şeyi yapmaya devam ediyorum,,hergün 2-3 kanal açıyorum ))

700 mblik video derledim
Kaydetmesi 1 saat

yüklemesi 4 saat olacak büyük ihtimal 1 saati geçti

Bugün yine sabah saatlerinde videomu çektim kullandığım bilgisayarımda şuan render yapıyorum bu zamana kadar $1.60 dolar kazandım buna da şükür olsun :)

Özgün olmak güzel bir şey herkese tavsiye ederim hayırlı forumlar :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri