Bulduğum telifsiz çizgifilm

• Kullanıcı dogilim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
''Telifsiz çizgi film buldum'' deyince bi kanal açtın 4-5 aydır yüklüyorsun ve telif gelmedi sandım! :)

adam çizgi film yapacak, ama telif istemeyecek ?.. bu şuna benzer... otomaobil buldum kapısı açık, ama sahibi yok ?! :D
sahipsiz çizgi film olmaz.. yuklersin şansına artık... ama unlemleri silmelisin, sahibi olguğunu gosterir belge istiyor demek o unlemler...

adam çizgi film yapacak, ama telif istemeyecek ?.. bu şuna benzer... otomaobil buldum kapısı açık, ama sahibi yok ?! :D
sahipsiz çizgi film olmaz.. yuklersin şansına artık... ama unlemleri silmelisin, sahibi olguğunu gosterir belge istiyor demek o unlemler...

Öyle deme arkadaşım bak gir youtube çabuk telif verecek çizgi filmler bellidir.Araştır adam 6 7 ay önce yüklemiş ama hala daha hesabı sapasağlam.

pepe 1 kere attım 2 gün demedi sahte telifler uçusuyor :D dedim piyasada çok man... var ugrasmayayım :D

Bende 4 aydır açık telif yemeyen kanal var.Duruyor öylece.

şanslısın kardeşim en az 10 Tane tv showu,yabancı türkçe çizgi film biliyorum.Hepsi Telifsiz!

Ama gel görki kanalı oluştur,biraz öne çık.Dikkat çekmeye başlayınca ya sahte topluluktan gidiyorum.Ya da '' [email protected] '' diye bi vatandaş telif atıyor.:D Canı sağolsun ne diyelim :)

S.a Arkadaşlar. Bakın Çizgi film Yapmak sanıldıgı kadar kolay degıldır. ki adam o kadar uğrassın yapsın telif almasın. Bir Çizgi Filmin saniyesinde 25 ila 30 resim kullanılır saniyesinde o kadar resim kullanılıyorsa gerisini siz düşünün

şanslısın kardeşim en az 10 Tane tv showu,yabancı türkçe çizgi film biliyorum.Hepsi Telifsiz!

Ama gel görki kanalı oluştur,biraz öne çık.Dikkat çekmeye başlayınca ya sahte topluluktan gidiyorum.Ya da '' [email protected] '' diye bi vatandaş telif atıyor.:D Canı sağolsun ne diyelim :)

O konuda haklısın.Ben bu işe ilk başladığımda burda paylaşım ekibinden biri vardı sağolsun ilk o söyledi bana.Araştıra araştıra bende buldum.Ama işte ön plana çıkınca çakıyolar hemen telifi.
Şöyle bir durum var milyon izlenmeli çizgi film videoları var ve aylardırda açık.O kanallara dikkatli bakın niye telif yemediğini çözersiniz.

O konuda haklısın.Ben bu işe ilk başladığımda burda paylaşım ekibinden biri vardı sağolsun ilk o söyledi bana.Araştıra araştıra bende buldum.Ama işte ön plana çıkınca çakıyolar hemen telifi.
Şöyle bir durum var milyon izlenmeli çizgi film videoları var ve aylardırda açık.O kanallara dikkatli bakın niye telif yemediğini çözersiniz.

3 boyutlu gözlükle de baksam anlamıyorum arkadaş.Aynı tv showu 3 kanalımın 11 videosua telif atıp,para kazanmalarımı götürüyor.Ama aynı showu 3 aydır yükleyen adamın hiç bir bölümüne telif gelmemiş! delirmemek elde değil.

ben attım bi sorunmu var arkadaş tavsiyede bulunmak için zaten o kadar çizgifilm bilirim bunu hiç duymadım bile acayip bişey

---------- Mesaj saat 13:11:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:10:48 civarında gönderildi. ----------

yanlış cevap 2014 ün ilk çeyreğinde planet çocukta yayına girecek

Show Tv Sürekli Reklam Yapıyor,yeni Bölümleri Show da diye

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri