aynen öyle hocam benim aklıma başka bişey gelmiyor bu formda 30bin üye var ben 700 bin üyesi olan siteye baktım yok ya yok 1 tane ban konusu yok ...
o 700bin uyeli site hangisi hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynen öyle hocam benim aklıma başka bişey gelmiyor bu formda 30bin üye var ben 700 bin üyesi olan siteye baktım yok ya yok 1 tane ban konusu yok ...
Sıkıntı bu işte Türkiyeye özel bir katliam yapılmış. Artık ada ülkelerin den adsense hesabı açmak gerekiyor
Üyelik var ise bir konu açsanız da sorsanız hocam
website işlerine girmeyi düşünüyorum hatta yavaştan başladım
yt gibi aşırı spam kasmayın bi ordan ekmek yiyoruz o da batmaz inşallah.
Reportladim...Artık tek çare ışid e katılıp kafa kesip videoya alıp özgün olarak yayınlayıp para kazanma seçeneği kaldı bence![]()
Artık tek çare ışid e katılıp kafa kesip videoya alıp özgün olarak yayınlayıp para kazanma seçeneği kaldı bence![]()
Reportladim...
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] Fast Food
Etraf durulsun tekrar saflarımızı doldurucaz![]()
Arkadaşlar. Ban kurbanlarından biriyim kesinleşen yada. Kesinleşmeyen ödemeler konusunda durum nedir. Ödeme. Alabilirmiyiz ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.