Burak Oyunda Hakkında ?

jackjones53

Kayıtlı Üye
Arkadaslar Bu Kardesımız Iyı Isler Yapıyo Kendı Tarzını Olusturmus Genıs Bır Kıtleye Hıtap Edıyo Allah Daha Cok Versın Kımsenın Parasında Pulunda Gozumuz Yokta Şunu Merak Ettım Ne Kadar Kazanıyodur Fıkrı Olan Varmı Yaksalık 500k Abonesı Var Vıdeoları 300-500k,1m Izlenım Alıyor Hanı Bu Ölçütteki Bir Kanal Ne Kadar Kazanabılır Onu Merak Ettm Dedıgım Gıbı Kımsenın PArasında Gozum Yok Sadece Kanalın Getırısını Merak Ettm Tahımı Olan Varmı Aylık Bazında.

en fazla 4 bin kazanıyordur çünkü abonelerinin çoğu bot

Onu bunu bilmemde çocuk derslerine önem veriyor belliki o kitle kanal bende olacak günde 5 videodan aşa bırakmam :D

Videoları abone sayısına göre çok çok az izleniyo ama rahat bi 20K kazanıyodur aylık

en fazla 4 bin kazanıyordur çünkü abonelerinin çoğu bot

Abonenin ne önemi var ? Önemli olan izlenim. Kanalın günlük 200-250 bin izlenimi var. Bgbg 4 tl desek günlük 1 milyar eder aylık 30 milyar demektir. O kesintisi bu şeyi desek en az 20-25 milyar kazanıyor aylık.

Abonenin ne önemi var ? Önemli olan izlenim. Kanalın günlük 200-250 bin izlenimi var. Bgbg 4 tl desek günlük 1 milyar eder aylık 30 milyar demektir. O kesintisi bu şeyi desek en az 20-25 milyar kazanıyor aylık.

yok hocam ne yaptın :D ben bu piyasanın bayadır içindeyim kendi açıklamıştı bi ara 2 bin diye şimdi 4 olmustur en fazla

MuratAbiGF aylık +1500 dolar kazanıyorum dedi, bizzat konuştum tabi kanalı kapandıgı zaman konuşmuştum. Şimdi ne kadar kazanıyor bilemem.

En iyi ihtimalle bgbg 4 TL desek 5k kazanıyodur hocam günlük 250k izlenim alan bir kanala mı benziyor :D

En iyi ihtimalle bgbg 4 TL desek 5k kazanıyodur hocam günlük 250k izlenim alan bir kanala mı benziyor :D

Ben demiyorum socialblade diyor kanalın kendisi bizzat diyor :) Bugünki toplam izlenim sayısına bak kanalda ki birde yarın kontrol et. Sonra anlarsın günlük izlenimi buyur )

Multirawen YouTube Stats, Channel Statistics - Socialblade.com

Anlasılan 4-5 Arası Gıdıp Gelıyolar Iyı Allah Bereket Versın Spamla Bu Parayı Alan Varmı Pekı Aramızda :D

Spamla ona para demeyen insanlar gördüm :)

Ben demiyorum socialblade diyor kanalın kendisi bizzat diyor :) Bugünki toplam izlenim sayısına bak kanalda ki birde yarın kontrol et. Sonra anlarsın günlük izlenimi buyur )

Multirawen YouTube Stats, Channel Statistics - Socialblade.com

Spamla ona para demeyen insanlar gördüm :)

O zaman bu çocuğun taa eski videoları bile izleniyor :D kanala girince hiç günlük 250k izlenmiş bi kanala benzemiyo çünkü bakıyorum geçen ay yükledikleri bile toplamda 2m izlenmiş :D Eski videolardan bile kaldırıyor demekki vay kereta :D

Ne 30 bini arkadaşlar? Socialblade verileri tam doğrumu gösteriyor sanıyorsunuz? 4 bin ile 7 bin arasında alıyordur o kanal.

Ne 30 bini arkadaşlar? Socialblade verileri tam doğrumu gösteriyor sanıyorsunuz? 4 bin ile 7 bin arasında alıyordur o kanal.

Evet sanıyorum. Varsa itiranız kanıtlayın bende aksini size bizzat kanıtlayayım :)

Son düzenleme:
250k günlük izlenim alıyor
bgbg 2 tl olsa bile ki izleyicilerin cogu cocuk cocuklar cok reklama tıklar veyahut izler. bunun icin bgbgnin en az 4 tl olduğunu tahmin ediyorum

biz yine de 2 tlden hesaplarsan günlük 500 tl kazanıyor 100 tl günlük kesintiye gitse
400 tl sağlam para kalıyor günlük yani aylık 12 bin tl kesin kazanıyordur bgbg yi 4 den hesaplasaydık 24 bin kazanıyordur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri