Butun Dailymation Sorulanızı Bu Başlıktan Sorabılırsınız.

• Kullanıcı MortalKombat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
@MortalKombat benim attıgım içerikler aile filtresine takılıyor ama adam atmış reklamda var 50k civarına gelmiş etieketmi yazmıyor ne yapıyorda bu adamın videosu kalıyor yada ayarlardan biryermi aktif ediliyor.

@MortalKombat benim attıgım içerikler aile filtresine takılıyor ama adam atmış reklamda var 50k civarına gelmiş etieketmi yazmıyor ne yapıyorda bu adamın videosu kalıyor yada ayarlardan biryermi aktif ediliyor.
hıc bılmıyorum hocam ben spam yapmıyorum daılyde kendm atıyorum hazırlayıp vıdeoları galıba spam engelleyıcı fln olabılır veya etıket baslık acıklama fln olabılır o konuda bılgım yok malesef

DM tamamen zaman kaybı ozaman desenize , neden dersen slayt yap oto botlarla youtube at sana dahada para kazandırır hem özgün görünürsün. baksana adamlar heryerden bir engel ve bir dur demişler.

DM tamamen zaman kaybı ozaman desenize , neden dersen slayt yap oto botlarla youtube at sana dahada para kazandırır hem özgün görünürsün. baksana adamlar heryerden bir engel ve bir dur demişler.
abı sence youtube paramızı odese bız 1 sanıye daılymatıon calısırmıyız aptalmıyız yanı :)

[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] hocam blogger açmayı falan çok iyi biliyorum eski mesleğimdi benim :D Yalnız baştan sağma bi blog açıp içine bu videoları atınca bize ne gibi bi fayda sağlar anlamadım. İyi bir site olması gerekmezmi ?

[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] hocam blogger açmayı falan çok iyi biliyorum eski mesleğimdi benim :D Yalnız baştan sağma bi blog açıp içine bu videoları atınca bize ne gibi bi fayda sağlar anlamadım. İyi bir site olması gerekmezmi ?
denemekte fayda var bos blog acıp abuk subuk 2 daıyl vıdeonuzu atın lımıtler genıslıcekmı onu denemek ıcın zaten bunu yapıyoruz dızı fılm sıtelerı tanımlı kanallar sıtesı tanımlı olanlar yanı 10 tane ayrı 30 dakıkalık part part vıdeo atmıslar.

abı sence youtube paramızı odese bız 1 sanıye daılymatıon calısırmıyız aptalmıyız yanı :)
dostum daliy de sistemi bilmem ama youtubede sorun yaşamıyorum şu anlık geçenki toplu kıyım harcinde , belkide youtube işinde gidişatlar yanlıştır içerikler yanlış olabilir ? bence youtubedek ikırıntıları fark etmeye başlamalılar eski çalışanlar ve bu işi bilenler. en başta yapılması gerekenler adsense çalışanlar kurum ve firma videolarını brakmalılar artık adsense ekip kuruldu onlar üzerinden yansicak en ufak rakam incelemeye giriyor. kıyımdan sonraki bütün adsenselerim sorunsuz şekilde bu yazıyı içimden geldiği için yazdım örnek alan alır almayan kendi bilir hava atmak yada konu baltalamak değil amacım herkese hayırlı işler..

denemekte fayda var bos blog acıp abuk subuk 2 daıyl vıdeonuzu atın lımıtler genıslıcekmı onu denemek ıcın zaten bunu yapıyoruz dızı fılm sıtelerı tanımlı kanallar sıtesı tanımlı olanlar yanı 10 tane ayrı 30 dakıkalık part part vıdeo atmıslar.

Eski hesapların bazıları limitlerden muaf ama genel birşey değil o,mesela benim bir kanalım var tek parça film yükeleyebiliyorum ama bu tamamen bi ara oluşmuş bug,site eklemenin limite faydası yok o tamamiyle publisher sistemi için.Eğer kendi videolarını kendi sitene atıp izlenim alırsan %20 de ordan kazanırsın,yani DM ile yüzde 50 olan kar ortaklığın yüzde 70 e çıkar.Limitle alakalı bi konu değil

Anladım hocam siz deneyin bakalım olursa bizden senin arkandan geliriz :)

dizi izle (xdizi8) videoları - Dailymotion bu adam 15 20 tane 30dakıkalık dızı yuklemıs yerlı sımdı ben denıyorum tahmın ettıgımı yaptı buyuk ıhtımal bızde onun gıbı bırsey yukleyebılırız 15 dakıka cozuyum olayı resımlı anlatım yapacagım
Burda adamlar günlük limitleri aşmışlar. Fakat bunun blogger veya site onaylatmak widget oluşturmakla alakası yok. Bunu cidden nasıl yapmışlar ilginç muhtemelen başka bir platforumdan yazılımla daily üzerine embed yapılıyor ve bu upload olmadığı için limite girmiyor. yada daha farklı bir yöntem kullanıyorlar.

Burda adamlar günlük limitleri aşmışlar. Fakat bunun blogger veya site onaylatmak widget oluşturmakla alakası yok. Bunu cidden nasıl yapmışlar ilginç muhtemelen başka bir platforumdan yazılımla daily üzerine embed yapılıyor ve bu upload olmadığı için limite girmiyor. yada daha farklı bir yöntem kullanıyorlar.
bakalım abı ben aklımdan bu geldı boyle denıyorum sımdılık veya daıly bunlara ulasıyor oyle halledıyorlar zaten daıly fılm dızı sıtelerınden kazanıyor dostum adamlar best bellı bellı edıyor ınsan embed kodlarını nıye vıdeo sıtelerınden alır fılm dızı paylasmak ıcın bu kadar basıt yanı web sıtenden para kazan vs vs bu olaylardan anladıgım benım o google alıyor bıze oduyor mantık aynı yanı sadece aracı var.

bakalım abı ben aklımdan bu geldı boyle denıyorum sımdılık veya daıly bunlara ulasıyor oyle halledıyorlar zaten daıly fılm dızı sıtelerınden kazanıyor dostum adamlar best bellı bellı edıyor ınsan embed kodlarını nıye vıdeo sıtelerınden alır fılm dızı paylasmak ıcın bu kadar basıt yanı web sıtenden para kazan vs vs bu olaylardan anladıgım benım o google alıyor bıze oduyor mantık aynı yanı sadece aracı var.
Bu adamların kanal tarihleride 2014 ağustos öncesi olmadığına göre ya bir açık buldular ordan yardırıyorlar yada danışıklı döğüş bu kardeşim başka açıklaması olamaz. Site onaylarınıda şunun için söyledim daily kanallarda onaylı sitelerim bloglarım çokça var bu şuana kadar bana limiti kaldırma imkanı sağlamadı.

beyler sıtelerle alakası yok bır abımden ogrendım sımdı olayı eskı kanallarda ıse yarıyor sınırsız vıdeo yukleme :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri