Butun Dailymation Sorulanızı Bu Başlıktan Sorabılırsınız.

• Kullanıcı MortalKombat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
tabıkıde vıdeo sılınmeden oncekı tıklamalar para dashboard gecıyor hocam INACTİVE degılse kanalın bır dahakı sefer bıda aynı vıdeoları at aynı hatayı verıyorsa o zaman bakarız soruna

hocam 1 ip den 2 yada 3 kanal girip yonetsek sorun olur mu? denedin mi hiç bunu ?

[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] üstadım Ben dün bu saatlerde , blogumu doğrulatmak için, metatag kodunu ekledim ama hala onaylanmamış görünüyor.Bu normalmidir acaba ?

hocam 1 ip den 2 yada 3 kanal girip yonetsek sorun olur mu? denedin mi hiç bunu ?
yok hocam yapılmıyor a kanalından lımıt yıyıp b kanalına gecemıyorsun o ıp 24 saat bloke alıyor daıly
[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] üstadım Ben dün bu saatlerde , blogumu doğrulatmak için, metatag kodunu ekledim ama hala onaylanmamış görünüyor.Bu normalmidir acaba ?
kontrol et dedınmı blog baglar baglamaz aktıf etmen lazım yoksa kabul etmıyor

dolar yatıyor hocam daılymatıon yt gıbı degıl dolar ıle calısıyorlar ondan tl ıban yazmayın sakın oraya vadesız dolar hesabı varsa oyle veya paypal en basıtınden oradan bozum yaparsanız veya banka cekersınız
dailymationda banka hesabı seçerken 3 seçenek var hocam tl euro dolar olarak nasıl yatmıyor

dailymationda banka hesabı seçerken 3 seçenek var hocam tl euro dolar olarak nasıl yatmıyor
ben hıc banka eklemedım paypal ekledım payooner fln yazıyordu bılmedıgım ıcın o topa gırmedım tl varsa eklede hocam daıly dolar oduyor gıne aynı kapıya cıkıyor tl odemıyor herkezın ortak para bırımı dolar

[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] hocam videoları attım sıkıntı yok orda fakat para kazanmasını açamadım tıklıyorum bısey olmuyor ayrıca banka bılgılerı ekle kısmınada gırdıgım guncellıyoruz dıyor

[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] hocam videoları attım sıkıntı yok orda fakat para kazanmasını açamadım tıklıyorum bısey olmuyor ayrıca banka bılgılerı ekle kısmınada gırdıgım guncellıyoruz dıyor
kanal sag tarafında resım partnersiniz yazıyormu enable monezition yazaıyorsa para kazanma acıktır hesap bılgılerınde eger hesap ıslenıyor dıyorsa 2 3 gun bekle olmadı maıl at o maıl adresıne

Bugün bir şarkı attım bir süre sonra reddedildi uyarısı geldi videoya sonra sildim. Kanala yt gibi ihtar işleniyor mu böyle olunca?

kanal sag tarafında resım partnersiniz yazıyormu enable monezition yazaıyorsa para kazanma acıktır hesap bılgılerınde eger hesap ıslenıyor dıyorsa 2 3 gun bekle olmadı maıl at o maıl adresıne

evet hocam yazıyor tamam hocam sagolasın bu arada pingleme falan yapıyormusunuz hocam yada herhangi bir paylaşım

Bugün bir şarkı attım bir süre sonra reddedildi uyarısı geldi videoya sonra sildim. Kanala yt gibi ihtar işleniyor mu böyle olunca?
yok abı sıkıntı olmuyor bende cok sılenen oluyor ama vıdeo sılınmeden oncekı tıkdan gelen paralar dashboard yansıyor o konuda sıkıntı yok sarkılar cok sıklıkla sılınıyor oyle tahmın edıyorum
evet hocam yazıyor tamam hocam sagolasın bu arada pingleme falan yapıyormusunuz hocam yada herhangi bir paylaşım
yok hocam gerek kalmıyor benım ıslemlerde ama cızgı fılmlerım ıcın dusunuyorum pıngleme olayını arastırıp yapmayı daha sonradan

yok abı sıkıntı olmuyor bende cok sılenen oluyor ama vıdeo sılınmeden oncekı tıkdan gelen paralar dashboard yansıyor o konuda sıkıntı yok sarkılar cok sıklıkla sılınıyor oyle tahmın edıyorum

yok hocam gerek kalmıyor benım ıslemlerde ama cızgı fılmlerım ıcın dusunuyorum pıngleme olayını arastırıp yapmayı daha sonradan

tamam hocam sagolasın

dailymotion ödeme yapmıyor bi süre sonra kanalları kapatıyor gereksiz tıklama deyip boşuna kasıp kendinizi yormayın arkadaşlar..
hocam tanıdıgım kısılerden 1 kısı bıle parası kalmadı daıly de eger bır caps fln varsa bakalım olmadı bızde bırakalım yolun basında :P

tamamdır haber beklıyorum dort gozle hocam. ( [MENTION=43570]DMer[/MENTION] hocam arkadaş ne diyor bak sende bu durum yasandımı)

yarına kadar heyecan yaptırmayam dedim :)
------------------------
1. Resim:
http://i.hizliresim.com/J6kmOo.jpg

-> Bu resimde görüldüğü üzere hiçbir şekilde ödeme yapılmadı ve ticketlarımızıda cevap verilmiyor. İçeriklerin çoğuda kendimize özel ytdeki müzikdi şuydu buydu engeli derken ondan sıkıldık buna geçtikti ama duvara çarptık.

------------------------
2. Resim:
http://i.hizliresim.com/OB9myQ.jpg

Bu resimde ise ödemeler cımbızlanıp öyle yapıldı. Mayıs ve haziran ayına ait kazançlar yüksek tutar ve onları ödemediler. Ödenen aylara ait tutarla ise 100-200 dolar gibi kazandığımız paraların yanında sakız parası denilecek paralar...

-----
uzun lafın kısası dailymotion yt gibi sisteme sahip bir video yükleme kazanç sistemine sahip değil. Kazanamazsınız demiyorum ama kazanırsınızda demiyorum, tamamen kumar gibi birşey bu dailymotion.

yarına kadar heyecan yaptırmayam dedim :)
------------------------
1. Resim:
http://i.hizliresim.com/J6kmOo.jpg

-> Bu resimde görüldüğü üzere hiçbir şekilde ödeme yapılmadı ve ticketlarımızıda cevap verilmiyor. İçeriklerin çoğuda kendimize özel ytdeki müzikdi şuydu buydu engeli derken ondan sıkıldık buna geçtikti ama duvara çarptık.

------------------------
2. Resim:
http://i.hizliresim.com/OB9myQ.jpg

Bu resimde ise ödemeler cımbızlanıp öyle yapıldı. Mayıs ve haziran ayına ait kazançlar yüksek tutar ve onları ödemediler. Ödenen aylara ait tutarla ise 100-200 dolar gibi kazandığımız paraların yanında sakız parası denilecek paralar...

-----
uzun lafın kısası dailymotion yt gibi sisteme sahip bir video yükleme kazanç sistemine sahip değil. Kazanamazsınız demiyorum ama kazanırsınızda demiyorum, tamamen kumar gibi birşey bu dailymotion.
hocam bu sıstemde 4 5 ayın parasını almıs gorunuyorsunuz sız daha ne ıstıyorsunuz gecersız trafık yaparsanız tabı sılırler ama sen calısmak ıstemıyorsan sana kalmıs o ben zaten 2 ay ustu ustune para alıyım benden kralı yok sen 4 5ay para alıp 3 almama kızıyorsun enteresan :)

Son düzenleme:
hocam bu sıstemde 2 ayın parasını almıs gorunuyorsunuz sız daha ne ıstıyorsunuz gecersız trafık yaparsanız tabı sılırler ama sen calısmak ıstemıyorsan sana kalmıs o ben zaten 2 ay ustu ustune para alıyım benden kralı yok sen 2 ay para alıp 3 almama kızıyorsun enteresan :)

gereksiz trafik ? 3 ülkede 3 farklı blog sitemiz mevcut. Yabancı arkadaşlarla oluşturduğumuz bir gurubumuz mevcut. Adamların dedikleri ne kapanan bir kanalımızda "sahte hit"... Aynı sen gibi konuştu yani dailymotionda. Sanırım bi bağlantın var orası ile. Dediklerim yalnış anlaşılmasın lakin temkinli olun diyorum. Biz gibi youtubedeki düzeninizi bozup buralardan çok birşey beklemeyine getiriyorum lafı.

gereksiz trafik ? 3 ülkede 3 farklı blog sitemiz mevcut. Yabancı arkadaşlarla oluşturduğumuz bir gurubumuz mevcut. Adamların dedikleri ne kapanan bir kanalımızda "sahte hit"... Aynı sen gibi konuştu yani dailymotionda. Sanırım bi bağlantın var orası ile. Dediklerim yalnış anlaşılmasın lakin temkinli olun diyorum. Biz gibi youtubedeki düzeninizi bozup buralardan çok birşey beklemeyine getiriyorum lafı.
aynen kardesım daılymatıon vıdeo atıldıkca ben para kazanıyorum :) canım kardesım sende o ıcerıkle ılgılı sorundur makara alıyoruz da adsense sen adsense banlanınca adsense devam etmıyormusun temzı calısıcaksın malesefkı herkez senın gıbı kazanmıyor bu ıslerde mesela gunluk ahmet 1 kanaldan 2 dolar kazanır 1 saat ugrasır 12 15 saat ugrasıp 1 kanaldan gunluk 20 dolar uzerını kazanan arkadaslarda var fılm sıtesı arkadasım var adam 8 9 mılyon ızlenmesı var lımıtsız yuklenmesı var gunlnuk 35 dolar para alıyor daılyden ve 4 aydır sorunsuz alıyor parayı zaten senın dedıgın gıbı olsa daılymatıon reklam almazlar fılm sıtelerı ıllahı vardırda senın dedıgınden 2 ay bekleyıp 3 ay odemesın canım feda olsun daıly 2 ay odedıkten sonra 3 ay benı tınlamaz :D bu arada 2 3 ay degılmıs 5 6 aydır odeme alıyorsun be kardesım derdın bumu senın :)

Son düzenleme:
tamamdır haber beklıyorum dort gozle hocam. ( @DMer hocam arkadaş ne diyor bak sende bu durum yasandımı)

Olabilir hocam,ben geçen mesajlarımda da yazdım DM de 750 dolar gibi bir miktarı aşmamak iyidir kanal başı,neden 750 dersen çünkü o seviyelerde bir kaç kanalım kapandı geçmişte bende öyle bi limit çektim kendime,ama o seviyeye kadar içeride kalan bir param olmadı hepsini çektim panelde ne gözüküyorsa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri