hm tamamdır
cpm yi nerden görüyoruz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hm tamamdır
Dailymotion Destek forumu açılmış beyler yeni gördümdoluşun. dmdestekcom , Dailymotion Kazanç Destek Forumu - Sabit Kazanç Yöntemi - vBulletin adresi.
kazanc yanında gozukurcpm yi nerden görüyoruz
hangı maıl uzantısıdır hocam bıde kanala bır dandık vıdeo atın ondan sonra aktıf etmek ıcın ustune tıklayıp emaıl send deneyın oyleKatıldığınız için teşekkür ederiz. Tam erişimi sağlamak için, e-posta adresinizi onaylamayı unutmayın. Daha fazla bilgi edin
BAZEN BÖYLE IYARI GELİYOR AMA MAİL KUTUMDA HERHANGİ BİR ONAYLAMA MAİLİ YOK BAZEN EMAİLİ TEKRAR GMNDER SECENEGİ CIKIYOR AMA BAZENDE CIKMIYOR BUNU ÇÖZÜMÜ YOKMUDUR.
kazanc yanında gozukur
nasıl yanı ?Hocam genel bir video olsa nasıl yaparız ederiz diye kolay olurdu.Kanal aç başvur yap dolu soru var kafamda forumu okudum ama karışık geldi.
hocam bu izlenimeri ne kadar sürede altın bide kısa mı uzun mu çalışıyorsun
1 hafta oldu sanırım kısa video hepsı 0-4 dakika arası
kendi kaybeder kendine rakip çıkartırsuanda yt bır adam atsa 10 adım atarım vallahı yt ne gunlere kaldıkla yt 5 saat ugrasırdın bıterdı ne guzel ah yt ah![]()
hocam adamlar rakip bu saaten sonra zor daıly ne bıleyım reklam degerlerı b** gıbı ya yt ne guzel her kanaldan 3 hane kazanırken bunda ezıyet cekıyoruz adamlar sacma sapalak reklam fırmaları anlasıyor ad choies nedir dunyanın en ıyı 2 video sitesi icin gulunc durum yani bari tamamen adsense reklam alki reklam degerlerımız artsın gelırlerı sabıtlemek ıcın 20 21 saat ugrasıyorum ezıyet bır gun yatamıyorum aksatırsanda duzen bozuluyor kanallarda cok berbat yani yt ne guzel ılerlıyorduk neden boyle oldu anlamadım galıba yuklu sıkayet geldı ondan dolayıdır bıde spam abartıldı bayagı pewdipie fln spamlarsan olucagı zaten o kurunun yanında yas dayanmıyor insallah duzelır yt de tekrar oraya kayarız ya 5 6 saat kral gelir elde edıyordun daıly de 7 24 calısıyorsun bıde 2 3 kanalım lımıt de kalıcak bu ay o sıkıntı bu adamlar denklem cok ıyı kurmuslar valla insallah ılk odemelerı sorunsuz alırızda daılyden emeklerımıze deger.kendi kaybeder kendine rakip çıkartır
1 hafta oldu sanırım kısa video hepsı 0-4 dakika arası
Web sitenizde oynatıyorsunuz galiba hocam.
şimdi hocam ben rusca dizi atayım dıyorum komple serı olarak almazlarmı ılerde?para kazanamammı?co karsıv varda elımde degerlendırmek ıstıyorum?hm tamamdır
Merhabalar arkadaşlar dailymatıon hakkında bılgı almak ıstıyenler bu baslık altından sorular sorabılırler elımden geldıgı kadarıyla yardımcı olucagım herkez için. vıdeoları onlıne part bolmek ıstıyenler ıcın Online Video Kesici - Video, MP4, AVI, MPG, 3GP
Ulke Istatıstıgı:
![]()
![]()
ınternet sıtesı ekle
--
Blogger dan ınternet blog olusturup dailymatıon eklemelısınız
![]()
--
meta kod ıle sıteyı dogrulama blogger sablon htlm duzenle dıyıp gırebılırsınız
![]()
sıte onaylandıktan sonra f5 cekın kontrol et dıyın duzelıyor
--
![]()
buradan wıdget olusturun kurcalayın buralarıda bırakın arkadaşlar attıgım lınktekı adamlar bunları yapıyor bakalım ben 1 2 gun denıcem olumlu olumsuz konuya cevap bırakırım.
ne varsa at hocam ne kadar cok vıdeo o kadar ıyı ısaret o ıcerık rekabet yoksa para kazanma kapanmaz gecersız trafık kullanma ama sakınşimdi hocam ben rusca dizi atayım dıyorum komple serı olarak almazlarmı ılerde?para kazanamammı?co karsıv varda elımde degerlendırmek ıstıyorum?
bende ekım ayında baslaıdm eger dızı serılerı bıttıyse oynama gerek yok halıyle sezonları bıtırldıyse ben guncel calıstıgım ıcın oyle olmuyor malesefÇok kanal çalışanlar daily de nasıl çalışıyor tam olarak [MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] her kanal için farklı ıp vds mi yoksa kendi pc lerinden ıp değişip mi yükleme yapılmalı .
Kimisi kanal oturduktan sonra hiç ellemesekte sabit kazanç olucağını söylerken siz sürekli ilgilenmem gerekiyor demişsiniz güncel çalıştığınız için mi öyle dediniz yoksa her kategoride mi bu durum var .
Ayrıca daha önce kaç haneli ödeme aldınız en fazla yardımcı olursanız iyi olur .
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Para alabilmek için paypal i gireceğim yer aktif değil belirli bir günü mu yoksa bir limiti mi var ?
Bir ip den max sizce kaç kanala girilebilir?
Kaç dk videolar para kazanma için daha uygun?
Bot veya render sizce hangisi daha kalıcı olur?
Bir kanalda az ve uzun süreli videolar mi yoksa kısa ve cok sayida video mu gelir getirir?
Sizce çok fazla talep karşısında sıkıntı çıkarır mi ugrastimiza değer mi ? Spam icin konuşuyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.