Arkadaşlar, bugün sabah en son haber kanalıma 5-6 haber ekledim, para kazanma aktifti, son eklediğim videolardan 3 taneside ben çıkarken dolar beyaz olmuştu, öğleden sonra dışarda başka bir yerde arkadaşın bilgisayarından kanalımı gösterdim, 2-3 videoda beraber izledik, (kanala user-pass ile giriş yapmadık, öylesine youtubeye girdik ) yaklaşık 1 saat evvel eve geldim kanalıma girdim, hemde 3-5 video daha ekliyim dedim, baktımki para kazanma devre dışı, ne oldu diye ip değiştirdim adsense hesabıma girdim, adsensem bloklanmıiş, merak ettim ve tek tek diğer kanallarıma (toplam 4 kanal) baktım hepsinde para kazanma devre dışı kalmış???
adsense hesabım neden bloklanır ? hiç girmedim ona 3-4 gündür ve o hesabım ile işim olmadı kesinlikle ?
hadi arkadaşın ordan videoları izledik diye o kanal kapansın neden hem adsene bloklansın hemde bütün kanallar para kazanma devre dışı kalsınki ?
gerçi adsense bloklanınca diğerleride otomatikman devre dışı kaldı fakat adsense ile işim hiç olmadı girmedim, çıkmadım ne alaka anlamadım, böyle bir şey yaşadınızmı .???
adsense hesabım neden bloklanır ? hiç girmedim ona 3-4 gündür ve o hesabım ile işim olmadı kesinlikle ?
hadi arkadaşın ordan videoları izledik diye o kanal kapansın neden hem adsene bloklansın hemde bütün kanallar para kazanma devre dışı kalsınki ?
gerçi adsense bloklanınca diğerleride otomatikman devre dışı kaldı fakat adsense ile işim hiç olmadı girmedim, çıkmadım ne alaka anlamadım, böyle bir şey yaşadınızmı .???