bütün kanallarımda para kazanma devredışı kaldı, adsensede banlandı ?

• Kullanıcı polat33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

polat33

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, bugün sabah en son haber kanalıma 5-6 haber ekledim, para kazanma aktifti, son eklediğim videolardan 3 taneside ben çıkarken dolar beyaz olmuştu, öğleden sonra dışarda başka bir yerde arkadaşın bilgisayarından kanalımı gösterdim, 2-3 videoda beraber izledik, (kanala user-pass ile giriş yapmadık, öylesine youtubeye girdik ) yaklaşık 1 saat evvel eve geldim kanalıma girdim, hemde 3-5 video daha ekliyim dedim, baktımki para kazanma devre dışı, ne oldu diye ip değiştirdim adsense hesabıma girdim, adsensem bloklanmıiş, merak ettim ve tek tek diğer kanallarıma (toplam 4 kanal) baktım hepsinde para kazanma devre dışı kalmış???
adsense hesabım neden bloklanır ? hiç girmedim ona 3-4 gündür ve o hesabım ile işim olmadı kesinlikle ?
hadi arkadaşın ordan videoları izledik diye o kanal kapansın neden hem adsene bloklansın hemde bütün kanallar para kazanma devre dışı kalsınki ?
gerçi adsense bloklanınca diğerleride otomatikman devre dışı kaldı fakat adsense ile işim hiç olmadı girmedim, çıkmadım ne alaka anlamadım, böyle bir şey yaşadınızmı .???

adsenseye mailin ile açılan youtube kanalın varmıydı ? blog kullanıyormuydun ?

geçmiş olsun kardeş. bence youtube ve adsense bazen anlamsız yere böyle şeyler yapıyor.hepimizin başına buna benzer olaylar geliyor. bunlar seni yıldırmasın aç 4 kanal daha baştan başla.

aynısı dün bana da oldu ama ben hakettim. adsense hesabıma daha önce banlanan bir kişiyi alacaklı adı olarak kaydettim 1 gün sonra hesap ve 15 kanal bom. sizde de aynı şey oldu mu alacaklı adı falan değiştirdiniz mi

Arkadaşlar yararı veyaz zararı varmı bilmiyorum ama ben kendi bilgisayrımdan başka youtube hesabıma girmiyorum.İp değişikliği yüzünden olabilme ihtimalini göz önünde bulunduruyorum

reklamlara tıkladınmı ?
1 - 2 tanesine tıkladım, fakat yabancı gibiyim o anda başka bir yerde başka bilgisayarda ve giriş yapılmamıştı youtubeye.

adsenseye mailin ile açılan youtube kanalın varmıydı ? blog kullanıyormuydun ?
evet 1 videosu vardı baktım video duruyor uyarı vermemiş ona sadece para kazanma kapalı.

Geçmiş olsun çok ilginç bir durum
Teşekkür ederim

geçmiş olsun kardeş. bence youtube ve adsense bazen anlamsız yere böyle şeyler yapıyor.hepimizin başına buna benzer olaylar geliyor. bunlar seni yıldırmasın aç 4 kanal daha baştan başla.

Hocam daha acemilik safhasındayım ondan zorlanıyorum, amma adsenseyi nasıl açacam o düşündürüyor beni.

1-2 tanecik tıklamış lafımı olur hiç . AdSense eskisi gibi değil dikkat edin . Artık bırakın tık olayını adamlar sizlerin neler yapabileceğini dahi bilebiliyor ..

bende geçende bir kanalım 20 video attım dolar beyaz olmamıştı 2-3 saat sonr adüzelir dedim diğer kanallarla uğraştım uyuya kalmışım sabah bi baktım incelemiş ve kanalın para kazanmasını devre dışı brakmışlar korka korkda diğer kanallarım agiridm onlara dokunmamışlar. videolarınız dolar işareti beyaz olmadan kanalı öyle brakmayın yoksa acı bir şekilde tecrube ediliyor.( bu olayı annlattığım bi konu açmıştım ama konu son mesajlar kısmına gelmediği için kimse görmedi nasıl olduysa hayalet konu oldu gitti kimse bişey yazmamış görüntüleme yok)

1-2 tanecik tıklamış lafımı olur hiç . AdSense eskisi gibi değil dikkat edin . Artık bırakın tık olayını adamlar sizlerin neler yapabileceğini dahi bilebiliyor ..

Hocam yanlış anladın herhalde 1-2 tanecik demedim, 1-2 tanesine tıkladım dedim, ayrıca tık kazanma amaçlı kasıntı yapmadım, öylesine 2-3 videoda gezdim 1 -2 dakika kaldık en çok, yani amaç tık yapmak değildi, tamam sonuçta 1-2 reklama tıkladım belkide ondan olmuştur ona bir şey demiyorum fakat burda açıklamak istediğim kanalın kapanmadığı bütün kanallardaki para kazanma ve alakam yokken ana adsensem banlanmış.

Arkadaşlar kaç yüz mühendis sırf bu konular için çalışıyor. Algoritmalar havada uçuşuyor. Başka bir bilgisayardan direk kanala girmek bile zaten Google'ın algoritmasında kırmızı uyarı bile oluşturabilir. Bizleri izleyen özel tutulmuş dedektifler gibi. :)

Arkadaşlar kaç yüz mühendis sırf bu konular için çalışıyor. Algoritmalar havada uçuşuyor. Başka bir bilgisayardan direk kanala girmek bile zaten Google'ın algoritmasında kırmızı uyarı bile oluşturabilir. Bizleri izleyen özel tutulmuş dedektifler gibi. :)

buna kesinlikle katılıyorum..

geçmiş olsun kardeş..

bi yerlerde mail adresi vardı support.... gibi bi mail atmayı dene istersen..

ayrıca adsense hesabında site falan varmydı?

buna kesinlikle katılıyorum..

geçmiş olsun kardeş..

bi yerlerde mail adresi vardı support.... gibi bi mail atmayı dene istersen..

ayrıca adsense hesabında site falan varmydı?

Yoktu hocam, sadece youtube hesaplarım bağlıydı oraya.
maildeki yönlendirmeden itiraz dilekçesi dedikleri yerden yazdım, umarım olumlu cevap gelir, gelmezsede canımız sağolsun yeniden açarım bi şekilde adsenseyi.

başlık hatalı olmuş
değil de
adsense banlandı, tüm kanallarım devre dışı bırakıldı doğrusu
yani; geçersiz etkinlik tıklama vs. nedeni ile adsense banlanmış ise bağlı tüm kanallarda da para kazanma sekmesi devre dışı bırakılır. bu ban sebebi youtube üzerinden olabileceği gibi herhangi bir siteniz üzerinden aldığınız geçersiz tık ya da gösterim neticesinde de olmuş olabilir, youtube üzerinde de bu geçersiz etkinlik oluşturulmuş olabilir.
ban sebebi net olarak geçersiz tıklama etkinliği ise kesinlikle hesap geri açılmaz hesap açılsa da kanalların açılacağını hiç sanmıyorum. geçersiz tıklama etkinliği dışında bir sebep ise açılma ihtimali milyonda bir de olsa vardır. yeni adsense konusuna gelince de önümüzdeki ortalama 30 gün boyunca açacağınız ya da giriş yapacağınız başvurup onaylatacağınız her türlü adsense 24 saat içerisinde banlanacaktır boşa kendinizi yormak yerine biraz mola verebilirsiniz.
geçmiş olsun

Arkadaş, reklamlara tıklayarak yanlış bir iş yapmış olabilir.Burada adamı iyice ümitsizlik bataklığına sürüklemeye gerek yok.Ne demek adsense açamaz.Bal gibi de açar.Gitsin bir net kafeye veya yeni bir internet/modem alsın yeni bir adres yeni bir banka hesabı her şeyi farklı yapsın kanalları da yeni açsın bak bakalım açabiliyor mu açamıyor mu?Kendi bilgisayarından açmayacak kadar da bu işi bildiğini sanıyorum.Yanlış yönlendirme yapmayalım.
başlık hatalı olmuş
değil de
adsense banlandı, tüm kanallarım devre dışı bırakıldı doğrusu
yani; geçersiz etkinlik tıklama vs. nedeni ile adsense banlanmış ise bağlı tüm kanallarda da para kazanma sekmesi devre dışı bırakılır. bu ban sebebi youtube üzerinden olabileceği gibi herhangi bir siteniz üzerinden aldığınız geçersiz tık ya da gösterim neticesinde de olmuş olabilir, youtube üzerinde de bu geçersiz etkinlik oluşturulmuş olabilir.
ban sebebi net olarak geçersiz tıklama etkinliği ise kesinlikle hesap geri açılmaz hesap açılsa da kanalların açılacağını hiç sanmıyorum. geçersiz tıklama etkinliği dışında bir sebep ise açılma ihtimali milyonda bir de olsa vardır. yeni adsense konusuna gelince de önümüzdeki ortalama 30 gün boyunca açacağınız ya da giriş yapacağınız başvurup onaylatacağınız her türlü adsense 24 saat içerisinde banlanacaktır boşa kendinizi yormak yerine biraz mola verebilirsiniz.
geçmiş olsun

Arkadaş, reklamlara tıklayarak yanlış bir iş yapmış olabilir.Burada adamı iyice ümitsizlik bataklığına sürüklemeye gerek yok.Ne demek adsense açamaz.Bal gibi de açar.Gitsin bir net kafeye veya yeni bir internet/modem alsın yeni bir adres yeni bir banka hesabı her şeyi farklı yapsın kanalları da yeni açsın bak bakalım açabiliyor mu açamıyor mu?Kendi bilgisayarından açmayacak kadar da bu işi bildiğini sanıyorum.Yanlış yönlendirme yapmayalım.

battal kardeş :) kendi pc sinden açmayacak kadar bu işi bilse kapanan hesabında açılmadığını açan sayısının binde milyonda bir olduğunu ancak kendisinin bunlardan biri olamayacağını kapanan kanalların ads ile ilişkini değil kapanan ads ile kanalların ilişkisi olduğunuda rahatlıkla bilebilirdi. amacımız kimseyi ümitsizliğe sürükleme değil aksine bilinçlendirmek. bu ban olayında insan biraz bocaladımı üstüne hemen bi daha aksilikler peş peşe devam eder iyice bocalar. en nacizane öneri olarak kafasını toparlamasını önerdim ben olsam öyle yapardım zamanında bize yap diyen olmadı yapmadık sadece zaman kaybettik ;)

adsense banlanan bir kişi başka adres ve banka bilgileri ile sadece isimle ne kadar zamanda adsense yeniden açabilir başka bilgisayarda.

Beni takip edenler bilir ki yaklaşık bir aydır spamla cebelleşiyorum :D Sürekli spamdan kanallarım banlanıyor.

Bu süreçte sürekli araştırıyorum ve okuyorum. Sadece şunu yazmak için girdim bu konuya; "Arkadaşlar Google'ı çok küçümsüyoruz."

peki hocam kanallar arası geçiş yaparken sürekli ip değiştirmemiz doğrumudur ? yoksa gereksizmidir ?
örneğin ben komedi kanalıma video atıyordum 3-5 tane, sonra çıkış yapıp, ip değiştirip diğer kanalıma girip haber atıyordum, bu gereksizmi bu şekilde yoksa böylemi olması gerekiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri