BuyFullChannel.com - %100 Kapanma Risksiz Dolu Kanal Satın Alma Platformu

Merhaba Arkadaşlar,

Bu projemizi 1 ay önce aktif ettik, fakat hakkında aklında soru işareti olanlar olduğu için yazmak istiyorum.

1 ayda 1 haftasını doldurmuş : 1126 kanal sipariş edildi.
193 adet kanal kapandı(maddi olarak zarar olmadı çünkü bildiğiniz üzere %100 açık kanalı sistem teslim ediyor.)
34 adet kanalı beğendikten sonra satın aldı, fakat 24 saat içerisinde anında kesintisiz iade et butonuyla iade alındı.
42 adet kanal ise 1 haftadan fazla süredir satın alınmamış kapanmadığına emin olmak için daha çok bekletiyor.
857 adet kanal ise %100 başarılı şekilde teslim edildi.
Kanal başı ortalama izlenme : 8.350 hit

kanalın emrini verin, sistem videoları yüklesin size oluşturdugu kanalın linkini versin. beğenirseniz 1 hafta açık kaldıktan sonra %100 güvenle satın alın. herşey %100 otomatik ve anında yapılır. olaki kanal kapandı, hiç bir ücretiniz gitmez. olaki kanalı aldınız beğenmediniz 24 saat içinde iade et butonuna bastınız paranız anında kredi olarak geri verilir.

Bunun dışında parayı yatırdıktan sonra beğenmediniz. İade almıyoruz ama videoyap.com veya kanalalsat.com hesaplarınıza ücretiniz kadar süre veya tutar aktarabilirsiniz.

Çok yakında : Kanalhityap.com (Çok cuzi fiyatlarla kanallarınıza gerçek ziyaretçiyi alarak 301'den kurtulun. Ziyaretçiler internet site reklamlarında olmaktadır. %100 güvenlidir. Her video izletilen yerin linkini detaylıca panelinizde görebileceksiniz. bu ziyaretçilerinde o sayfaya hangi adresten geldiğinide görebileceksiniz.)

Merhaba Arkadaşlar,

Bu projemizi 1 ay önce aktif ettik, fakat hakkında aklında soru işareti olanlar olduğu için yazmak istiyorum.

1 ayda 1 haftasını doldurmuş : 1126 kanal sipariş edildi.
193 adet kanal kapandı(maddi olarak zarar olmadı çünkü bildiğiniz üzere %100 açık kanalı sistem teslim ediyor.)
34 adet kanalı beğendikten sonra satın aldı, fakat 24 saat içerisinde anında kesintisiz iade et butonuyla iade alındı.
42 adet kanal ise 1 haftadan fazla süredir satın alınmamış kapanmadığına emin olmak için daha çok bekletiyor.
857 adet kanal ise %100 başarılı şekilde teslim edildi.
Kanal başı ortalama izlenme : 8.350 hit

kanalın emrini verin, sistem videoları yüklesin size oluşturdugu kanalın linkini versin. beğenirseniz 1 hafta açık kaldıktan sonra %100 güvenle satın alın. herşey %100 otomatik ve anında yapılır. olaki kanal kapandı, hiç bir ücretiniz gitmez. olaki kanalı aldınız beğenmediniz 24 saat içinde iade et butonuna bastınız paranız anında kredi olarak geri verilir.

Bunun dışında parayı yatırdıktan sonra beğenmediniz. İade almıyoruz ama videoyap.com veya kanalalsat.com hesaplarınıza ücretiniz kadar süre veya tutar aktarabilirsiniz.

Çok yakında : Kanalhityap.com (Çok cuzi fiyatlarla kanallarınıza gerçek ziyaretçiyi alarak 301'den kurtulun. Ziyaretçiler internet site reklamlarında olmaktadır. %100 güvenlidir. Her video izletilen yerin linkini detaylıca panelinizde görebileceksiniz. bu ziyaretçilerinde o sayfaya hangi adresten geldiğinide görebileceksiniz.)
merakla kanalhityap ı bekliyorum hocam. Sizin projeleriniz gerçektende başarılı devamını bekliyorum :)

Kapanan 193 kanaldan 21 i benim sattigim. Kapanma nedeni bu etkinlik tespit ettik uyarisi diye tahmin ediyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Youtube Kanal Sorgu Uyarısı: yt:quotatoo_many_recent_calls hocamkanal satın alırken bu uyarıyı alıyorum ne yapmalıyım

hocam özel mesaj attım
Hayırlı olsun hocam
merakla kanalhityap ı bekliyorum hocam. Sizin projeleriniz gerçektende başarılı devamını bekliyorum :)
İnş çok güzel oluyor, hafifden testlere başladım. daha siteyi kurmadım sadece denemelik sayfa yaptım
Kapanan 193 kanaldan 21 i benim sattigim. Kapanma nedeni bu etkinlik tespit ettik uyarisi diye tahmin ediyorum.
Üstad, işte oda kötü yanı etkinleştirip yetkiyi satmak gerekiyor otomatik satımda;(
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Youtube Kanal Sorgu Uyarısı: yt:quotatoo_many_recent_calls hocamkanal satın alırken bu uyarıyı alıyorum ne yapmalıyım
Hocam, 15 dk sonra deneyiniz api sorgulaması çok fazla diye youtube kanalı açık mı değil mi diye kontrol edememiş.

Sistemi aktif kullanıyorum, gerçekten benim yardımcım gibi, ben çalışırken bir yandan o da çalışıyor bana kanal üretiyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ben fransadayım telefon onayını nasıl yapıcam ? numarayı yazdım ama mesaj gelmedi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Partner'e bağlamak için, editsiz kanal çekme de ekleyebilir misin hocam ?
Videoları olduğu gibi atacak şekilde.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kanalhityap projesinde ilerleme varmı hocam bu gelsin varya off derim :D

kanalhityap.com boşta alsak mı :D 2 katına satarız

bu sistemi oldukca fazla kullanıyorum mesela 15 lira para verip life almaktansa
7 liraya basıyorum bi kanala 300 video zaten oanlar ben kanalı alana kadar 2 kyı geciiyor direk partnere baglıyorum 1 life parasına 2 kanal sokuyorum partnere baktım 2 k olmadımı o zaman quize sokuyorum baktım 1 damı olmadı ozaman iade ediyorum
:) beyin bedava:D

7 liraya basıyorum bi kanala 300 video zaten oanlar ben kanalı alana kadar 2 kyı geciiyor direk partnere baglıyorum 1 life parasına 2 kanal sokuyorum partnere baktım 2 k olmadımı o zaman quize sokuyorum baktım 1 damı olmadı ozaman iade ediyorum
yöntem paylaşımı yasak hocam :p

Hocam sipariş geçtiğim 1 kanalın Kanal Türü kısmında "Kazanma Onaysız" yazıyor neden acaba? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
Sistemi aktif kullanıyorum, gerçekten benim yardımcım gibi, ben çalışırken bir yandan o da çalışıyor bana kanal üretiyor.

Partner'e bağlamak için, editsiz kanal çekme de ekleyebilir misin hocam ?
Videoları olduğu gibi atacak şekilde.

Caner hocam, maşallahın var. tüm sistemlerimi kullanıyorsun, başka sistemlerde kullanıyorsun.

yanlışla kişi editsiz siparişini verir sonra destekden yanlışla verdim siparişi 1 hafta beklemek istemiyorum iptal edin yazıları cok cıkar hocam. hatta gıcıklıgına bile sipariş verebilirler :) bu durumu araştıracağım olmadı orada ciddi bir vurgulama yapılabilir.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kanalhityap projesinde ilerleme varmı hocam bu gelsin varya off derim :D

Merhaba üstad,

proje bitti tamindir.com gibi reklam alacak yerlerle görüşüyoruz. sonrasında inş aktif edeceğim. şu sıralar ekibimde test ediyor. kanallar üstündeki etkilerini görmek adına.

kanalhityap.com boşta alsak mı :D 2 katına satarız

:) 5 katına alırım. dün re-cox hocam da aynı durumu sağolsun pm atıp hassasiyetle söyledi. bu işlerde domainin hiç bir önemi yok. ben işin başlayacağı gün domaini regleyip şu kadar zamandır bu işi yapıyoruz diye gerçek tarihle övünmek istiyorum. o nedenle proje günü inş domain regleyeceğim.

Merhaba üstad, fena plan değil. her türlü iadeleride ben kullanıyorum. 3 hafta önce bir kişi kanalı iade etmiş. 3 gün önce gördüm kü kanal 300k gösterim yapmış. :)

yöntem paylaşımı yasak hocam :p

:)) yakında forumda sadece muhabbet dönecek :p

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu sistem'de videoları cekerken kırpma hızlandırma gibi videoyap'da ki gibi özellikler varmı acaba ? mesela benım cektıgım bazı vıdeolar duz cekınce eslesen verırken %10 hızlandırma ıle sıkıntısız gecıyor o yüzden .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu sistem'de videoları cekerken kırpma hızlandırma gibi videoyap'da ki gibi özellikler varmı acaba ? mesela benım cektıgım bazı vıdeolar duz cekınce eslesen verırken %10 hızlandırma ıle sıkıntısız gecıyor o yüzden .

Malesef hocam, sadece cok yüksek oranda ünlem geçer. Satın alırsın baktın telif var isde et butonuna 24 saat içinde basarsan iadeyi alır sistem. istemediğin veya beğenmediğin birşeye paranı sistem asla yemez. ufak bir zaman kaybın olur. Belki ilerde bu sistemde eşleşen geçmeyi aktif ederim. Ama onda henüz %90 ve üstü sonucu tam alamadım.

Malesef hocam, sadece cok yüksek oranda ünlem geçer. Satın alırsın baktın telif var isde et butonuna 24 saat içinde basarsan iadeyi alır sistem. istemediğin veya beğenmediğin birşeye paranı sistem asla yemez. ufak bir zaman kaybın olur. Belki ilerde bu sistemde eşleşen geçmeyi aktif ederim. Ama onda henüz %90 ve üstü sonucu tam alamadım.

hocam ses hızlandırmayı ekleyemezmisiniz acaba sisteme ? en azından videoyap'da ki gibi %10 hızlandırmayı eklesenız yeter .

Yeni projeler, yenilikleri mutlaka denerim, sonra en kalitelisi ile devam ederim :) Yani videoyap ile.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri