Büyük yıkımı bende yaşadım,4 adsense ban !!!

ibretlik ve gerçekten üzücü benim başıma gelse kendimi toparlayamazdım heralde. vpn kullanmadınız mı?

yüksek mebla dediğiniz ne kadar hocam rakam olarak belirtimisiniz? yani adsenseden aylık ne kadar kazanırsak incelemeye girmez.

Varmı belirli bi miktar, ya da ne kadarnı bölmeliyiz ?

Hocam ben aynı sekilde banlandıgımda sanırım tek hesap 20K civarıydı şimdi ben 20K aldım diyenler çıkabilir bende aylarca almıştım diye şimdiden cevap vermiş olayım. Üst limit nedir bilmiyorum. Ani değişimler bi anda yüksek rakamlara ulaşmak veya bir anda düşmek incelemeye takılabilir. Üst rakam nedir bilmiyorum.

çok büyük geçmiş olsun değerli dostum hemen kendi hesabıma bakdım çok şükür bir sıkıntı yok şuan inşallah 5-6 günü kazasız belasız atlatırız.

geçmiş olsun arkadaşım üzüldüm gerçekten.Bir adsense için limit kaç lirada tutulmalıdır.ben xx.xxx lere kadar sıkıntı yaşamadım bir adsense hesabında.Acaba sizin bir hesapta xxx.xxx gibi bir rakam oluştu yoksa tüm hesapların toplamı xxx.xxx kadar.

Hocam cok gecmis olsun. hic moral bozcak bi durum yok, youtube deniz ve sen bu denizde nasil yuzecegini biliyorsun . bu tecrubeyle cok daha buyuk rakamlara ulasirsin insallah... hayirli bol kazanclar..

hocam büyük gecmis olsun. gidenler yerine gelir insallah yine,

adsenselerin hepsi aynı isimlemiydi acaba, yada tahmini ban sebebi nedir sizce.hani tamam biri gittide diğerlerinin onunla bağlantısı nasıl öğrenildi.

hepsinin isimler ve bankala farklıydı-yüksek meblağdan oldu

geçmiş olsun arkadaşım üzüldüm gerçekten.Bir adsense için limit kaç lirada tutulmalıdır.ben xx.xxx lere kadar sıkıntı yaşamadım bir adsense hesabında.Acaba sizin bir hesapta xxx.xxx gibi bir rakam oluştu yoksa tüm hesapların toplamı xxx.xxx kadar.

limiti bende bilmiyorum 6 haneli 4 adsensenin toplamı

sızce ban ın sebebı neler dır neler olabılır bızde dıger aarkdaslarda onlem alsın

az çok tecrübe olmuştur hocam.sınırları zorlamamak lazım.daha çok ,daha çok da nereye kadar....bu işi becerirken sınır koymak da gerektiği görüldü...

diğer yandan da vurgunu yapabildiğin kadar yapmak gerekir fikri vardır ama ben 1 ayda toplu kazandığım miktarı 3 ayda almayı tercih ederim.

Hocam çok geçmiş olsun.
Canınızı sıkmayın lütfen.Bu işi artık çözmüşsünüz.Tekrar kazanırsınız.Söylemesi kolay diyebilirsiniz. Ama insan sağlığını kaybederse tekrar kazanması zor olur.Tekrardan geçmiş olsun

geçmiş olsun hocam üzüldüm şahsen tekrar kazanırsın tecrübe oldu..

geçmiş olsun hocam.. Bence pes etemiyn yola devam..

Bu Nisan'ın 15ine kadar mı xxx.xxx rakam birikmişti ? Yoksa Mart ayından alınacak para o kadar büyük bir meblamıydı ?

Hocam çok geçmiş olsun . Eminim xxx.xxx haneli bir zarara uğradığınıza . Yeniden daha güçlü gireceğinizede inanıyorum .

6 haneli rakamları yt da elde edebilen adam bu işin peşini bırakmaz.geçmiş olsun hocam.toparlanman çabuk olur umarım

Geçmiş olsun hocam. Rakam baya büyükmüş gerçekten...

çok sağolun arkadaşlar,olmuşla ölmüşe çare yok,Allah beterinden sakınsın,paradan çok verdiğim emeklere üzüldüm ...

Geçirmiş olsun bana bi 3bin tl yolla ameliyat parası ;) bolbol duacın olurum :D :D :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri