Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben şunu anlamadım tüm adsenselerin aynı kişiye ait olduğu nasıl tespit edilmiş? farklı isimler farklı bilgisayar ve banka hesabı nasıl tespit edilir arkadaşlar.
ben şunu anlamadım tüm adsenselerin aynı kişiye ait olduğu nasıl tespit edilmiş? farklı isimler farklı bilgisayar ve banka hesabı nasıl tespit edilir arkadaşlar.
Büyük geçmiş olsun.
Belli bir kazanç üstünü Adsense malesef banlıyor bunu yüksek meblağ kazananlarda görüyoruz.
Google bir şeyi kafasına koyarsa onu yapıyor.
Para kazanmaları kapatmasıda aynı şekilde.
Günlük 100-150 tl arasına geldiği zaman kazanç %90 gözünün üstünde kaşın var diyerek alakasız kanaldan para kazanmaları bile kapatıyor.
Yinede, Yılmak yok, Spama devam. . .
söyle bakalım nasıl tespit edilmiş?Bir düşün bakalım nasıl edebilir
Google'ı siz salak mı sanıyorsunuz ?![]()
Aslında söyleyecek fazla birşey yok,bugün saat 14:00 sıralarında 2 si türk 2 si rus adsenselerim aynı anda banlandı !!!
Kayıp çok büyük bir meblağ xxx.xxx haneli,ilk şoku atlatmamda bana yardımcı olan mNote ve RockNRolla arkadaşlarıma çok teşekkür ederim..
Sanırım sebep 1 adsensemde kesinleşen büyük meblağ oldu,incelemeye girince hepsini sildi süpürdü zalım gugul ...
Şoku atlatınca yeniden emek vereceğim elbette,ama darbe çok büyük oldu..Umarım kimsenin başına gelmez arkadaşlar...
Birkaç gün kafa dinlemek lazım..Herkese hayırlı geceler...
her adsenseye ayrı pc ,valla şunu anladım-adamlar bir kere incelediler mi ,her türlü yakalıyorlar,vds falan farketmiyor,mNote arkadaşımızın kaç tane ayrı vds ye bağlı adsensesi banlandı,,burdan şunu öğrendim :
kesinlikle 1 adsenseden çok kazanmayacaksın ..nokta..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.