Büyük yıkımı bende yaşadım,4 adsense ban !!!

ben şunu anlamadım tüm adsenselerin aynı kişiye ait olduğu nasıl tespit edilmiş? farklı isimler farklı bilgisayar ve banka hesabı nasıl tespit edilir arkadaşlar.

ben şunu anlamadım tüm adsenselerin aynı kişiye ait olduğu nasıl tespit edilmiş? farklı isimler farklı bilgisayar ve banka hesabı nasıl tespit edilir arkadaşlar.

Google'nin nasıl bir sistemi varsa isliyor, karısık diyebiliriz. :)

Bir düşün bakalım nasıl edebilir :cool:

Google'ı siz salak mı sanıyorsunuz ? :o

Büyük geçmiş olsun.
Belli bir kazanç üstünü Adsense malesef banlıyor bunu yüksek meblağ kazananlarda görüyoruz.

Google bir şeyi kafasına koyarsa onu yapıyor.
Para kazanmaları kapatmasıda aynı şekilde.
Günlük 100-150 tl arasına geldiği zaman kazanç %90 gözünün üstünde kaşın var diyerek alakasız kanaldan para kazanmaları bile kapatıyor.

Yinede, Yılmak yok, Spama devam. . .

yanlışın var hocam 2 aydır öyle bir sorunla karşılaşmadım, para kazanmanın kapatılması kesinlikle yüklediğin içeriğe bağlı bundan adım gibi eminim youtube to youtube yaparsan para kazanman kapanır. bir de üzerinde çalıştığım editleyip yüklediğim conan videoları vardı ilk defa benim yüklediklerim, o kanalın bile para kazanması kapatıldı yani belli başlı videolarda da para kazanmayı kapatabiliyor. ama dediğim gibi kafasına göre değil tamamen senin ne yüklediğine bağlı. youtube da olanı ve conan gibi youtube un artık ne zaman yüklenirse kanalın para kazanmasını kapattığı içerikleri yüklemeyeceksin.

geçmiş olsun hocam. bütün hesaplar farklı ip den demişsinizde böyle bi durumu google nin anlaması mümkün görünmüyor. mutlaka aynı ip den o hesapların birbiriyle bir bağı vardır. daha titiz çalışmanız lazım :)

Aslında söyleyecek fazla birşey yok,bugün saat 14:00 sıralarında 2 si türk 2 si rus adsenselerim aynı anda banlandı !!!

Kayıp çok büyük bir meblağ xxx.xxx haneli,ilk şoku atlatmamda bana yardımcı olan mNote ve RockNRolla arkadaşlarıma çok teşekkür ederim..

Sanırım sebep 1 adsensemde kesinleşen büyük meblağ oldu,incelemeye girince hepsini sildi süpürdü zalım gugul ...

Şoku atlatınca yeniden emek vereceğim elbette,ama darbe çok büyük oldu..Umarım kimsenin başına gelmez arkadaşlar...
Birkaç gün kafa dinlemek lazım..Herkese hayırlı geceler...

Hocam geçmiş olsun, bu xxx.xxx mebla sadece videodan mı kazanmıştınız, yani tebrik ederim söyleyecek kelime bulamıyorum şuan valla helal olsun.

arkadaşlar anlarsınız ki moralim bozuk,4 adsensenin toplamı olması gerekenin çok üzerinde kazanç sağladığı için incelemeye takıldı-olay bundan ibarettir

[MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] hocam toparlamanız dileğiyle geçmiş olsun. Size bir sorum olacak aynı duruma düşmememiz için rica edersem cevaplar mısın?

Bir adsense hesabından 10 bin tl civarı bir gelir sence riskli midir bu şekilde bir gelirle uzun süre devam ettin mi? Miktar kaç olunca sana göre veya diğer arkadaşlara göre bu risk sınırına giriliyor?

Bunu sana ve diğer ayda bir adsense'den 5k üzeri kazanan diğer arkadaşlara soruyorum siz 5-10k tl arası kazançlarınızı sorunsuzca aylarca aldınız mı tek adsenseden?

Ek: Her neyse moralin bozuk haliyle sıkıştırmayalım sorum diğer arkadaşlara olsun.

ben şuan şoktayım valla konuyu baştan sona iki defa okudum, ben daha ünlemi geçmeyi başaramadım valla bir kez daha helal olsun, ayrıca büyük geşmiş olsun.

geçen sene 1 adsenseden 33 k tl aldım,sorun olmadı,şubata kadar tek adsenseyle çalıştım,şubattan sonra çok adsenseye geçince bu durum oldu-ama sebep çok adsensemi onu bilemem

her adsenseye ayrı pc ,valla şunu anladım-adamlar bir kere incelediler mi ,her türlü yakalıyorlar,vds falan farketmiyor,mNote arkadaşımızın kaç tane ayrı vds ye bağlı adsensesi banlandı,,burdan şunu öğrendim :
kesinlikle 1 adsenseden çok kazanmayacaksın ..nokta..

teymi abi var, 32 yaşında. http://www.ytpara.com/youtube-ban/24855-43741-tl-kaybettim-adsense-ban.html 10 tane vds si var. 24 tane adsense hesabı var. 24 Tane adsense hesabına bağlı, yüzlerce kanal var. Yani 1 adsense ile takılı kalmayın.Fakat, google anında enseliyor -DU. R10 da siteler için, adsense de takılırken, çok kişiyi enselemişti.Aynı isim-aynı veya komşu adreslerde (komşuyu ben ekledim) - aynı banka hesaplarında falan çok dikkat etmek gerekiyor.

Konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun diyorum.Çok çok zor bir durum olsa gerek. 5 haneli yi yeni yeni tam görürken, 6 haneliyi ilk kez gördüm ytpara da.Maşallah, Allah çalışana veriyor.İnşallah hem konu sahibi arkadaş, hem de biz ytpara ahalisi olarak; ayağa kalkıp savaşmaya devam ederiz.

Selametle

24 tane adsenseyi nasıl idare ediyor anlamıyorum :)
bende bugün 5 adet adsense hesabı açtım (aynı isim soyisim-farklı adresler (daire numaraları farklı)-farklı banka hesapları şeklinde umarım bir sorun olmaz

Kanallar duruyorsa sıkıntı yok hocam. Gerçi miktar biraz fazla ama yapacak bisey yok. Bir iki gün kafa dinleyin sonra devam !

Geçmiş olsun hocam , kısmet değilmiş demekden başka elden bir şey gelmez

Geçmiş olsun hocam hiç kafanıza takmayın bu miktarı kazanan insan çok kısa sürede iki üç katını kazanabilir

Geçmiş olsun ama 6 hane kazanç harbi bu işi çözmüşsünüzdür demek :)

çok çok geçmiş olsun.

üstadım sen topla kafanı tekrardan o rakamlara ulaşabilirsin ben inanıyorum sana

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri