©MultiDigital Network│Kapanan Kanala Kesintisiz Ödeme

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Hocam abone sayım 207 ama
Son 28 gün 150.000 izlenim ,dakika olarak izlenim süresi 767.000

İlk ve son yüklemeyi 7,5 ay önce yaptım

Başvuru yapma kriterlerinize uyar mı ?

içerikte sorun yoksa uyar.bütün kriterler tutuyorsa tutmayan bir kriterde esneklik yapabiliyoruz.örneğin abone sayısında 200 e kadar düşebiliyorum..

abone biraz cok değil mi hocam

az ama öz kanalla yolumuzu çizeceğiz.
bir hafta da bin kanal sokup sonra yarısını atmak bir anlam ifade etmez.
amacımız en azından kazandıran iyi kanallarımızdan sürekli para almak..
kriterler ortalamadır...3 aşağı 5 yukarı esneklik sağlayabiliyoruz.

Son düzenleme:
az ama öz kanalla yolumuzu çizeceğiz.
bir hafta da bin kanal sokup sonra yarısını atmak bir anlam ifade etmez.
amacımız en azından kazandıran iyi kanallarımızdan sürekli para almak..
kriteler ortalamadır...3 aşağı 5 yukarı esneklik sağlayabiliyoruz.

Öncelikle hayırlı olsun.

Kesinlikle mantıklı, şu dk dan sonra spam kanal alan her partner bir nebze birşeyleri riske ediyor.

Buna prestij de diyebilirsiniz, YT ile olan ilişkileride diyebilirsiniz...

Hali hazırda Spam alan bir kanal bulmuş iken bunu riske etmemek çok önemli, frmdaki diğer arkadaşlara da önerimdir...

1K 2K TL daha fazla kazanmak adına yapılan her bilinçsiz kanal kabulü partner bünyesindeki "elite Spam" olarak belirttiğimiz ve uzun vadeli kazanç sağlayacak kanalları da riske edecektir.

Hakkımızda hayırlısı...

@darall hocam sağolsun başvurularımda çok yardımcı oldu. uzun ömürlü bir partner olur umarım. bütün ytpara forumuna hayırlı olsun. spamın can cekiştiği şu dönemde ilaç gibi oldu. tekrar teşekkürler.

@darall hocam sağolsun başvurularımda çok yardımcı oldu. uzun ömürlü bir partner olur umarım. bütün ytpara forumuna hayırlı olsun. spamın can cekiştiği şu dönemde ilaç gibi oldu. tekrar teşekkürler.

Kritelerimizden birini sağlamasa da boşta kalması yazık olan,her reklamsız geçen günü zarar sayılabilecek kanallarda esneklik yapabiliyoruz.

Bizi seçtiğiniz için biz teşekkür ederiz.Bol Kazançlar.

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam müsaitseniz skype'a bakar mısınız?

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] ilgili hub Multidigital üzerinden değil de direkt kendim başvuru yapıp Semdigitale kayıt olmuştum. Fakat son 2 aydır reklam aralıklarıyla oynuyorlar, uzun video çalışan arkadaşlar kanallarını kontrol etsin.

Son düzenleme:
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam müsaitseniz skype'a bakar mısınız?

geri dönülmüştür...

Sizde kaliteli kanallarınızı 24 saat geçmeden ağımıza dahil etmek isterseniz sitemizden başvuru yapabilirsiniz.

Arkadaşın başvurusu 17 saatte sonuçlanmış ve davetiyesini kabul edip ağa katılmıştır...

---------- Spam Engelliyici 13:28 ---------- Önceki Mesaj 13:22 ----------

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam quizden beter çıktı bunlar, kafalarına göre video ortası reklamlarını kaldırıyorlar, 1 saatlik videoya 5 reklam aralığı koyuyorum ya bunu bire indiriyorlar yada tamamen kaldırıyorlar, iletişiminiz varsa neden böyle yaptıklarını sorar mısınız? Teşekkürler.

kendi kanalımı da ,ağımıza dahil başka kanalları da kontrol ettiğimde böyle bir durum görmedim 20 dk lık videoda 4-5 reklam girende var.bu bahsettiğim ağımıza ilk gün giren kanal...

kanal linkini gmail adresimize yollayın inceleyelim ...
[email protected]

Siteye Vietnamca dil desteği eklersen senle referans programı işine girelim ;) Vietnamlı kardeşlerim sürekli network istiyorlar :D:D

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] ilgili hub Multidigital üzerinden değil de direkt kendim başvuru yapıp Semdigitale kayıt olmuştum. Fakat son 2 aydır reklam aralıklarıyla oynuyorlar, uzun video çalışan arkadaşlar kanallarını kontrol etsin.

ben 10 tane kanalımıza baktım herhangi bir video ortasıyla oynama görünmüyor,kendi kanalıma da baktım herhangi bir sorun yok...kanal linkini iletip yardım almaya çalışacağız ama bir sonuç almak konusunda söz veremem çünkü dışardan bağlantılarla ilgili genel olarak tepkimizi koymak zorundayız...sizin kanalınız bizden önce bağlandı diye yardım etmeye ve bir cevap almaya çalışacağız.

Dışardan kanalını bağlayan ve bağlamak isteyenlerde olabilir.beni sevmeyen adam gider dışardan bağlar.ona bir şey diyemeyiz ama sonradan oluşan herhangi bir sorunda bizim mcn yle yaptığımız anlaşma çerçevesinde bizi bağlamaz.Örneğin atılma konusunda kendi kanallarımı atarım sizinkilere ellemem görüşünü aldıktan sonra dışardan bağlanan bir kanal atıldığında buraya gelip de benim konumda bir hak arayamaz.

Biz 2 hafta gibi kısa bir süre de ana mcn nin ağında oldukça etkin ve sağlam bir yol aldık.elimizdeki ağımıza kattığımız kanallarla oldukça sağlam çalışma yapıyoruz...bir kişinin kişisel sorunu,hata dışardan bağlı olduğu kanalda yaşadığı sorun bundan sonra bizi ilgilendirmeyecek ve konumuza yazılan gereksiz yorumlar report edilecektir.

Son düzenleme:
[MENTION=7851]schizopat[/MENTION] sorduk,aldığımız cevap; bizim hiç bir kanalda böyle bir uygulamamız yok,bizle ilgisi yok ...

Bir kanalda daha aynı duruma rastlasam emin misin bunda da durum aynı derdik ama öyle bir durumda olan hiç bir kanalımız yok...

Bizim yapabileceğimiz bu kadardı..

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] teşekkür ederim ilginiz için, iyi çalışmalar.

Kriterleri karşılamayan kanallarinizla boş yere şansınızı denemeyin lütfen.günlük izlenimi ne kadar yüksek olursa olsun ocak ayında izleniminiz yoksa ve videlariniz yeniyse diğer şartlar tutsa da reddedilir

Sözleşme imzalanması bekleyen 1 kanal dışında davetiyeler yollanmıştır...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri