©MultiDigital Network│Kapanan Kanala Kesintisiz Ödeme

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Başvuran kanalların sözleşmeleri,geceden sözleşme imzalayanların davetiyeleri gönderilmiştir.Bol kazançlar.

darall hocam, bir umut varmı, partnerden tarafınıza dönüş yapıldı mı ödemeyle alakalı

Paypal'a çare bulundumu

diğer hublarda da yazdığı üzere yeni ödeme yöntemimiz olan web money in bentpixel paneline entegresi ve sonrasında yapılacak ödemeler ayın 25ini bulacak.herkes kendini ,ödemelerini ona göre ayarlasın.benim gibi paraları erkenden yemiş olanlar da 25ine kadar çare bulsun :D

diğer hublarda da yazdığı üzere yeni ödeme yöntemimiz olan web money in bentpixel paneline entegresi ve sonrasında yapılacak ödemeler ayın 25ini bulacak.herkes kendini ,ödemelerini ona göre ayarlasın.benim gibi paraları erkenden yemiş olanlar da 25ine kadar çare bulsun :D

Kapanan kanal için nasıl yapacaklar peki,dashborda giremiyoruz?

Kapanan kanal için nasıl yapacaklar peki,dashborda giremiyoruz?

bunun için panele eklendiği hali görmemiz lazım...siz panele giremesenizde şu an ben ödeme yönteminizi güncelleyebilirim ama wm eklendiğinde aynı durum olacak mı onu görmemiz lazım...en kötü ihtimal raporda kazancı yansıyan kanalları liste halinde veririz...yeter ki raporlara yansısın kapanan kanallar...

Sitemiz kısa süreli çalışma olduğundan dolayı bakım moduna alınmıştır...

hocam sub networklerin kapanması sizi de etkileyecek mi? partnerden herhangi bir bilgilendirme geldi mi?

güzel haber hocam. inşallah sıkıntı çıkmaz da sorunsuz devam ederiz.

sözleşmesi gönderilen kanallar onaylarsa gece davetiyeleri yollanır...

ödeme yönteminin de hala sisteme eklenmesi bekleniyor...

Hocam odeme aldığım paypali, degistirmedim yurtdisi paypalla haberiniz olsun. Mevcut paypali da silelim mi dashboarddan, odeme yontemi bos mu kalsın?

Hocam odeme aldığım paypali, degistirmedim yurtdisi paypalla haberiniz olsun. Mevcut paypali da silelim mi dashboarddan, odeme yontemi bos mu kalsın?

sadece bekleyelim hocam...şu anda bir şey yapmaya gerek yok...yabancı pp ekleseniz bile ödemeler bekletilecek...tr den başvuran kanallara wm eklenene kadar bir işlem yapılmayacak.

Sözleşmesini imzalayan kanalların davetiyeleri yollanmıştır...
Kazancını merak edenler skype yada gmailden paypal adreslerini iletirlerse yarın gün içinde geri dönüş yapılır.

Kanallarını adsense banından kaçırmak isteyenleri bekleriz.

Son düzenleme:
Konu başlığındaki gibi alım şartlarınız hala aynımı ?
200-300 abone 2-3 aylık içinde video bulunan kanal

Şartlar aynı.ödemelerle ilgili de görüşme halindeyiz.akşam açıklama yapacağım.

Sanırım Payoneer ile yapılacak önümüzde ki ödeme. O tarz bir mail gelmiş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri