Çalışasım Gelmiyor

• Kullanıcı uploudpro39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Tek sıkıntı kategori ve kanalların kapanması yoksa 5 saat çalışsan günde yeter, açıyosun günde 20 kanal 10u kapanınca heves kalmıyor.

beni mi çağırdınız :D
bende şahsen kazancım belli bir limitin üstüne çıkarsa çalışmıyorum :D fazla da gözüm mü yok anlamadım

3 gündür 3 kanal zar-zor açtım.
Kazanç 1 kanaldan geliyor yükselince çalışasım yok pek.
:D

Bu kadar youtuberin yattığı ve sıkıldığı bir zamanda alanı boş bulup saldırmak lazım aslında. :D Siz sıkılın arkadaşlar bir hafta daha. :)

Şu sıralar bende de var miskinlik

Havalardan galiba

Ben güne büyük bi şevkle başlıyorum, açıyorum pcyi bide bakıyorum kanallarım flag yemiş, bunalıma girmiş gibi oluyorum, aradan bikaç saat geçiyor anca toparlanıp tekrar başlıyorum

diğer bi konudada söylemiştim yanlız değilsiniz çalışma şevkim 2015de kaçtı nedense

diğer bi konudada söylemiştim yanlız değilsiniz çalışma şevkim 2015de kaçtı nedense

Insan yalnız olmadığını görünce rahatlıyor

2015 çalışma verimi istediğim gibi başlamadı

Düzelir düzelecek düzelmeli

Herkeste var sanırım bu ara. Bende de var, baktım kanallar 3'e düştü, telaş sardı. Şimdi çin'liler gibi çalışıyorum :D Şaka şaka, günde 1 kanal.

bu arada sırası gelmişken,kanallarımı flaglayan iyi aile çocukları , Analarınızın ellerinden öpüyorum..

kaç gündür bende kanal açıcam diyorum, ya aldığımız kanallar patlak çıkıyor ya vdsde sorun çıkıyor,ya benim pcde sorun çıkıyor, ya youtube toplu vurgun yapıyor bi çalışamadık vesselam. geçen hafta bugün yaklaşık 55 kanalım vardı, anca 6 7 tane açtım kırk küsüre düştü, dertliyim :/

Bota kanal ekleyemiyorum. Ekleyebilsem sabaha kadar ohh, süper çalışırım ben :)

bu arada sırası gelmişken,kanallarımı flaglayan iyi aile çocukları , Analarınızın ellerinden öpüyorum..

Abi bişy sormak istiyorum,
sen mesela güne büyük bir şevkle başladın, Dün geceden bugünün planlarını yaptın, sonra pcyi bi açtın kanal takip programından yada mail programlarından bi baktın, çok iyi süper kanalların flag yemiş ve kapanmış diyelim
tam bu durumda ne hissediyosun

ben aptallaşıyorum, umutsuzluk gibi şeylerin hissine kapılıyorum, sözde şunu şunu yapıcaktım, bi anda herşeyden iğreniyorum aradan saatler geçiyor anca kendime gelip tekrardan başlıyorum, tabi sabahki gibi başlamıyorum genede
sendede bu durumlar oluyo mu :)

yanımda biri olsa konuşsak beraber iş yapsakhiçsıkılmam sabaha kadar ama tek tek tek çok sıkıyor insanı:)

Adminlerin aylık 50k üstü kazandığını düşün bak bakayım ozaman nasıl istek geliyor :D

Edit : Düşün derken hayal et değil bil anlamında :D

Abi bişy sormak istiyorum,
sen mesela güne büyük bir şevkle başladın, Dün geceden bugünün planlarını yaptın, sonra pcyi bi açtın kanal takip programından yada mail programlarından bi baktın, çok iyi süper kanalların flag yemiş ve kapanmış diyelim
tam bu durumda ne hissediyosun

ben aptallaşıyorum, umutsuzluk gibi şeylerin hissine kapılıyorum, sözde şunu şunu yapıcaktım, bi anda herşeyden iğreniyorum aradan saatler geçiyor anca kendime gelip tekrardan başlıyorum, tabi sabahki gibi başlamıyorum genede
sendede bu durumlar oluyo mu :)

yt ye ilk başladığım zamanlarda aynı senin gibi hissediyordum bende,ama alıştım artık..
o yüzden o kapanan kanalları görünce dahada hırslanıyorum-sanırım bu kişiliğimle alakalı,çünkü çok asabi ve yapı olarak sinirli bir insanım !
beni öldürmeyen şey dahada GÜÇLENDİRİYOR,bu bütün hayatımda böyle olmuştur ..
bilen bilir aylar önce adsense banlarından 6 hane kaybettim,ama hırsım ve azmimle o 6 haneyi gördüm çok şükür..
ekonomik olarak bağımsızlığınızı kazandıktan sonra yt'de,olay artık gurur meselesine dönüyor :)
savunmanın en iyi yolu saldırmak,kazanmanın yolu yılmamaktır.....
Ben hayatımı sıfırdan youtube sayesinde yeniden kurdum...Herşeyin çaresi sizin elinizde..Hayatta sen ne istersen o olur...

yt ye ilk başladığım zamanlarda aynı senin gibi hissediyordum bende,ama alıştım artık..
o yüzden o kapanan kanalları görünce dahada hırslanıyorum-sanırım bu kişiliğimle alakalı,çünkü çok asabi ve yapı olarak sinirli bir insanım !
bilen bilir aylar önce adsense banlarından 6 hane kaybettim,ama hırsım ve azmimle o 6 haneyi gördüm çok şükür..
ekonomik olarak bağımsızlığınızı kazandıktan sonra yt'de,olay artık gurur meselesine dönüyor :)
Ben hayatımı sıfırdan youtube sayesinde yeniden kurdum...Herşeyin çaresi sizin elinizde..Hayatta sen ne istersen o olur...

Hocam ben 50 k derken sen 6 haneden bahsediyorsun aman yarabbi :eek:

Bir kaç hane fazladan yazmadın dimi hocam 6 hane :) Bu nasıl bir para maşallah. Bizede nasip olur inşallah ne diyelim.. Yani başına 1 koysan 100000 dolar yada hadi diyelim tl olsun. Aklım durdu şuan. Tebrikler.

He edit: Ben o parayı 3 ay görsem en büyük hayellerimden biri olan Ferrarinin bilmem kaç modeline binerim. Bende araba manyağıyım işte varımı yoğumu yatırırım.. :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri