Çalışasım Gelmiyor

• Kullanıcı uploudpro39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
sabah kalkınca flag yediğin de insanın şevki hakkaten kırılıyor gerçek flag yesek sorun değil ama bazı kansızların attığı flag beni deliye çeviriyor bu adamların yapmak istediği de o galiba bol flag atıp insanları bezdirmek...

haftada 1 gün video yüklediğim için koymuyor bana :D

ilk defa geçen gün başıma geldi benimde. akşam yatarken süperim sabah bir kalktım başımı kesinlikle oynatamıyorum her zamanki gibi 5dk 10dk 1 saat akşama geçer falan derken boynum kaskatı oldu. doktora gittim 4 gündür kas gevşeticilerle ayakta duruyorum ve halada tam olarak geçmiş değil. Dikkatli olmak gerek aslında fazlası gerçekten çok zarar bunuda böyle tecrübe edinmiş oldum :D
Benim iki günde bir boynum tutuluyor alıştım artık :-)
Bende bi yer değilki çok ağrıyan yerim var. Bi randevu alacağım ortopediden..
Geçmiş olsun sanada dostum.

işten çıkalı 6 ay oldu nerede ise toplam 30 kanalım var Kanal açmak video edıtleyıp yuklemek çok zor geliyor el işinde olsam eşşek gibi çalısırım Ara sıra hanım soruyor bütün gün pc başında ne yapıyorsun diyor para kazanmaya uraşıyorum diyorum halbukı okeyde yim bilmem ne sitesındeyım Ama bugun de işlerim var bu hafta artık kendımı sıkmaya başlıyacaığım Haftada 3 ila 5 kanal açacaığım

Pc başında olmak zor gözüm ağrıyor arkadaşlar monitör 23 inç bunu kullanmasam mı ne yapsam.Pc başında youtube alakalı işiniz varsa planladıysanız onu bitirene kadar zaten gün geçiyor.Zor iş

yaklasik 2 yildir bu isi yapiyorum ve son bir aydir duraklamisim hic yapmak istemiyorum bilgisayar basinda oturdummu koltukta igne var bana batiyor sanki ama eski mantigimi sormak isterseniz söyle yapiyordum kendimi borclandiriyordum evlendim 10-20 bin alta girdim tek kazanc yöntemim ise youtubeydi cok sükür ondan kurtuldum araba aldim 3-4 aydir tabi onuda borca aldim youtube saolsun ondanda kurtardı beni simdi önümde bir hedef yok borcum yok harcim yok ugrasasim yok en yakin zamanda yine bir seylerin altina koymayi düsünüyorum kendimi ki bu da ev olur insallah :) borclanmadan youtube isi biraz zor cünkü borc listesi belli hedefin belli borcundan kurtulmak kurtulana kadarda youtube isini sevsende sevmesende koltuga ve bilgisayara kenetleniyorsun , simdi sizde cikip bir ev alip youtube isinin icine oturmayin ters teper mazallah ufak tefek eve gerekli esyalari alin :) benim tavsiyem bunlar

Benmde tam tersi ama işte mail problemi oluyor bi açamıyorum :D

yeni bir karar aldım :D günde en fazla 4 kanalla uğraşıcam. daha fazlası için kendimi zorlamıcam. hem boşuna stres hem de zaman kaybı kalan vaktimi başka işlere yönlendiririm daha iyi :)

bendede bi sansızlık aldı gitti bi hafta sonu 30 dizi kanalı yaptım bi ş******* den aldığım 14 mail hepsi kapandı tüm videolar ünleme düşüyor tam partnere patlama yapıcak kanallardan 1-2 ,xlenim alan telif geliyor patlayan videolarda bişey yok. partnere sokamıyorum zaten hepsi ünlem anlayacağınız bi şansızlıkdır gidiyor. Böyle olunca insanın çalışası gelmiyor.

---------- Spam Engelliyici 13:52 ---------- Önceki Mesaj 13:46 ----------

yaklasik 2 yildir bu isi yapiyorum ve son bir aydir duraklamisim hic yapmak istemiyorum bilgisayar basinda oturdummu koltukta igne var bana batiyor sanki ama eski mantigimi sormak isterseniz söyle yapiyordum kendimi borclandiriyordum evlendim 10-20 bin alta girdim tek kazanc yöntemim ise youtubeydi cok sükür ondan kurtuldum araba aldim 3-4 aydir tabi onuda borca aldim youtube saolsun ondanda kurtardı beni simdi önümde bir hedef yok borcum yok harcim yok ugrasasim yok en yakin zamanda yine bir seylerin altina koymayi düsünüyorum kendimi ki bu da ev olur insallah :) borclanmadan youtube isi biraz zor cünkü borc listesi belli hedefin belli borcundan kurtulmak kurtulana kadarda youtube isini sevsende sevmesende koltuga ve bilgisayara kenetleniyorsun , simdi sizde cikip bir ev alip youtube isinin icine oturmayin ters teper mazallah ufak tefek eve gerekli esyalari alin :) benim tavsiyem bunlar
dağ kadar var işi yaramazsa zaten ayvayı yedim :)

hiçbiriniz çalışmıyosa benim kanaları kim kopyalayıp duruyo yaw :D

bendede bi sansızlık aldı gitti bi hafta sonu 30 dizi kanalı yaptım bi ş******* den aldığım 14 mail hepsi kapandı tüm videolar ünleme düşüyor tam partnere patlama yapıcak kanallardan 1-2 ,xlenim alan telif geliyor patlayan videolarda bişey yok. partnere sokamıyorum zaten hepsi ünlem anlayacağınız bi şansızlıkdır gidiyor. Böyle olunca insanın çalışası gelmiyor.

bende baya bir bi yaradı umarım sendede yarar kardeş

youtube zorlaştırtıkça bizde de isteksizlik oluşuyor bazen günlerce uğraştığın kanal bir anda kapanıyor ondan ne istek kalır ne azim:)

Anlamadigim telif gelmesiyle arkadasin ne alakasi var onu bi soyler misiniz?

Telefondan gönderildi...

günlük 3 haneli gördükten sonra ben

Anlamadigim telif gelmesiyle arkadasin ne alakasi var onu bi soyler misiniz?

Telefondan gönderildi...
onlarda telif yoktu spamdan kapandı.14 tanede
geri kalanlarım içinde patlama ihtimali yüksek 2,3 kanal da örnekse film atmışım 7 tane bi tanesi ilk gün 700-800 bu video ucacak belli lap 15 izlenimliye telif geliyor iki gün sonra gelse zaten silicem. veya 4 dizi son iki bölümünü atmışım bir ikisi yürücek belli izlenim almayana telif geliyor iki gün sonra zaten izlenim almayanları silicem. şimdi anladın mı? o ş**** aldığım kanalları yapmak için 20 saat bilgisayar başından kalkmadım. hepsi spamdan kapandı güvenlininde güvenlisinde çalıştım. protable açtım ip değiştirdim. hatta o hafta sonu format atmıştım bilgisayara bu ayrı konu, geri kalanlardan yürücek olanlara telif geldi. şimdi anladın mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri