Çalışasım Gelmiyor

• Kullanıcı uploudpro39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
insan bazı hedefler koyunca kendine çalışmadan duramıyor uyku bile tutmuyo valla size benden kardeş tavsiyesi güzel hedef veya hedefler koyun önünüze o zaman çok iyi çalışıyor insan :)

Ev ortamı bunaltıyor bazen 1-2 gün maddi durum imkan el veriyorsa ortam değişikliğinde fayda var, yoksa düzenli bi sabah yürüyüşü v.s güne zinde başlamınız için çok güzel olur..

bu işte en önemlisi ruhsal dinginlik bence, zinde tutmak önemli

Bir kaç hane fazladan yazmadın dimi hocam 6 hane :) Bu nasıl bir para maşallah. Bizede nasip olur inşallah ne diyelim.. Yani başına 1 koysan 100000 dolar yada hadi diyelim tl olsun. Aklım durdu şuan. Tebrikler.

He edit: Ben o parayı 3 ay görsem en büyük hayellerimden biri olan Ferrarinin bilmem kaç modeline binerim. Bende araba manyağıyım işte varımı yoğumu yatırırım.. :)

çok kanal çok para,aylar önceside söylemiştim :)

500 kanalım var hedef 1000 kanal...serkan üstad gibi 10.000 kanal hedefine daha çok uzağım... ama ben tek tabanca çalışıyorum tabi ))

insan bazı hedefler koyunca kendine çalışmadan duramıyor uyku bile tutmuyo valla size benden kardeş tavsiyesi güzel hedef veya hedefler koyun önünüze o zaman çok iyi çalışıyor insan :)

Ben hedefimi [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] hocam sayesinde az önce koydum. Hedef en az 10000 kanal. :) İşin espirisi tabi açıkcası dediğim gibi para herşey değil ama hedeflere ulaşmak içinde lazım maalesef.

çok kanal çok para,aylar önceside söylemiştim :)

500 kanalım var hedef 1000 kanal...serkan üstad gibi 10.000 kanal hedefine daha çok uzağım... ama ben tek tabanca çalışıyorum tabi ))

Hocam 500 kanalla o para çok çok iyi. Maşallah. Ben 160 kanalla çalışıyorum bir türlü geçemedim 160 kanalı. Üstüne koyamadım son zamanlarda sıkıntıdan. Fakat kategori çok önemli. Demekki benim kategorim çok iyi değil buradan bunu çıkartıyoruz. :)

Son düzenleme:
bi de ben araya bir şey sıkıştırayım..

yeni konu açacaktım bunun için...

böyle yataktan kalktığınızda her yeriniz ağrıyor mu?
özellikle eklem yerleri..?

veya mesela benim sağ kolum (sanırım mouse kullanmaktan) sürekli ağrıyor bazen havaya kaldıramıyorum :(

düzenli olarak hiç tanımadığım avukat kızlar beni arayıp tehtit ediyor. neyse haklıyım onlar da bildikleri için evime tebligat göndermeye cesaret edemiyorlar arayıp atar yapıyorlar işte sonra hukuk fakültesin de yeni mezun olmuş kendini özel yetkili savcı zannına kapılan avukat kızlara gider yapıyorum. ipten adam alan mafya avukatlarını tutarım karşınıza dikerim diyorum susuyorlar. nerden kaynaklanıyor bu rahatlığım peki ? altı haneli youtube kazancım dan. paran varsa senden güçlüsü yok karşında kimseye duramaz. paran yoksa haklı olsan bile ezilirsin. burada romantik gençler var millete delikanlılık dersleri veriyor her şey para değil diye ama hayatın gerçekleri başka önce çalışıp kazanıp hem kendine hem de çevresine faydalı bir adam olsunlar. güçlü mümin zayıf müminden daha hayırlıdır.

aranızdan telefonunu değiştiresene kardeş diyen olursa böyle orjinal bir eğlenceyi bulmuşum neden değiştireyim. hak eden hak ettiği dersi alacak. birde niye genç kızlara veriyorlar telefonunu anlamış değilim. aklı olan avukat bir kızla evlenmez hiç susmuyorlar arkadaş.

veya mesela benim sağ kolum (sanırım mouse kullanmaktan) sürekli ağrıyor bazen havaya kaldıramıyorum :(

michael phelps gibi kalkacak halimiz yok bu çalışma biçimiyle herhalde ağrıyor:D

Sadece başım ağrıyor. Ara sıra spor yapıyorum evde dambıl mambıl sanırım etkisi oluyor. Tavsiye ederim. Ama çok fazla abarma bu sefer hepten ağrıtırsın her yerini :D

Sadece başım ağrıyor. Ara sıra spor yapıyorum evde dambıl mambıl sanırım etkisi oluyor. Tavsiye ederim. Ama çok fazla abarma bu sefer hepten ağrıtırsın her yerini :D

spor hep aklımda ama spor yapacağıma bir kaç kanal daha yaparım diyorum vazgeçiyorum... :)

ertesi sabah yine her yerim ağrıyor yine spor yapmam gerek diyorum.. öğleden sonra ağrılar azalınca aman boşver sporu bir kaç kanal daha yaparıma geri dönüyorum :)

spor hep aklımda ama spor yapacağıma bir kaç kanal daha yaparım diyorum vazgeçiyorum... :)

ertesi sabah yine her yerim ağrıyor yine spor yapmam gerek diyorum.. öğleden sonra ağrılar azalınca aman boşver sporu bir kaç kanal daha yaparıma geri dönüyorum :)

Yap bir kanal geç dambılın başına 10 ardan 1 set dambıl çalış. :) İşin şakası pc başında çok oturan adam paslanır ayrıca çöker. Dikkatli olmak lazım. Bir çoğumuz erkeğiz fazla oturmanın testislere bile zarar verdiğini duymuştum. Ayrıca hemoroidde yapıyormuş. Yani baştan aşağıya çok fazla oturmak sakat iş.

şuan çalışmam lazım ama canım istemiyor.napçaz beyler bu işi off of :(

ana kanalım kapatıldı parasız kalcam korkusuyla tam gaz çalışıyorum şuan gecemi gündüzüme katıyorum

Valla gaza geldim arkadaşlar şu flagçı analarının ellerinden öptüklerimde olmasa kolay olucak ama bitmiyor o flagcı ...... çocukları.

özgün kanaliniz olsun kenarda yarı özgün olsada olur, öyle her gün kanal basmayin deli gibi az yapın öz yapın, bunalmazsınız o zaman hem kaliteli olur. ben takiliyorum bir haftadir hic bisi yapmiyorum mesela

Aralık ve ocak ayının kazançlarından dolayı rehavete kapılarak şubat ayında hiçbirşey yapmadım nerdeyse hiç yeni kanal açmadım eski kanallarla ilgilendim tek tük video attım nasıl desem böle bi bıkkınlık geldi yahu atıyorum kanal tam tutuyor günde 20-30 dolar gelmeye başlıyor şak telif yok neymiş bu içerik engellenmiş youtube tarafındanda falanda filanda...

özgün kanaliniz olsun kenarda yarı özgün olsada olur, öyle her gün kanal basmayin deli gibi az yapın öz yapın, bunalmazsınız o zaman hem kaliteli olur. ben takiliyorum bir haftadir hic bisi yapmiyorum mesela

benimde öyleydi 2 3milyon aylık izlenme sadece 30 videom vardı 7 aydır herşey güzel gidiyordu hiç ihtar telif gelmeden kanal kapatıldı durduk yere mesaj atıp duruyorum hep red cevabı geliyor

---------- Spam Engelliyici 01:57 ---------- Önceki Mesaj 01:55 ----------

sıkılan arkadaşlardan bir arkadaş zorlasın da şu kapanan kanalları açma yöntemini bulsun :(

ben uğraşiyorum 2. mesajıma da red geldi ama bi arkadaş 2 ihtar 3 telif li kanalı açtırdı 3. red mesaj yedikten sonra açmışlar durmayın mesaj atın mesaj at cevap gelsin farklı bi mesaj yaz yolla açtırana kadar devam 1 gün max 2 gün içinde cevap geliyor

render beklerken bilgisayar başını terkediyorum sırf bunun için. bir şey beklerken dalıp gidiyorsun sitelere hiçbir şey yapasın gelmiyor sonra.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri