Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir kaç hane fazladan yazmadın dimi hocam 6 haneBu nasıl bir para maşallah. Bizede nasip olur inşallah ne diyelim.. Yani başına 1 koysan 100000 dolar yada hadi diyelim tl olsun. Aklım durdu şuan. Tebrikler.
He edit: Ben o parayı 3 ay görsem en büyük hayellerimden biri olan Ferrarinin bilmem kaç modeline binerim. Bende araba manyağıyım işte varımı yoğumu yatırırım..![]()
insan bazı hedefler koyunca kendine çalışmadan duramıyor uyku bile tutmuyo valla size benden kardeş tavsiyesi güzel hedef veya hedefler koyun önünüze o zaman çok iyi çalışıyor insan![]()
çok kanal çok para,aylar önceside söylemiştim
500 kanalım var hedef 1000 kanal...serkan üstad gibi 10.000 kanal hedefine daha çok uzağım... ama ben tek tabanca çalışıyorum tabi ))
bi de ben araya bir şey sıkıştırayım..
yeni konu açacaktım bunun için...
böyle yataktan kalktığınızda her yeriniz ağrıyor mu?
özellikle eklem yerleri..?
veya mesela benim sağ kolum (sanırım mouse kullanmaktan) sürekli ağrıyor bazen havaya kaldıramıyorum![]()
bi de ben araya bir şey sıkıştırayım..
yeni konu açacaktım bunun için...
böyle yataktan kalktığınızda her yeriniz ağrıyor mu?
özellikle eklem yerleri..?
veya mesela benim sağ kolum (sanırım mouse kullanmaktan) sürekli ağrıyor bazen havaya kaldıramıyorum![]()
Sadece başım ağrıyor. Ara sıra spor yapıyorum evde dambıl mambıl sanırım etkisi oluyor. Tavsiye ederim. Ama çok fazla abarma bu sefer hepten ağrıtırsın her yerini![]()
spor hep aklımda ama spor yapacağıma bir kaç kanal daha yaparım diyorum vazgeçiyorum...![]()
ertesi sabah yine her yerim ağrıyor yine spor yapmam gerek diyorum.. öğleden sonra ağrılar azalınca aman boşver sporu bir kaç kanal daha yaparıma geri dönüyorum![]()
özgün kanaliniz olsun kenarda yarı özgün olsada olur, öyle her gün kanal basmayin deli gibi az yapın öz yapın, bunalmazsınız o zaman hem kaliteli olur. ben takiliyorum bir haftadir hic bisi yapmiyorum mesela
sıkılan arkadaşlardan bir arkadaş zorlasın da şu kapanan kanalları açma yöntemini bulsun![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.