çalışma masası en dağınık youtuberi seçiyoruz

buda benden olsa masa genelde hep böyle temizlenmiş hali

Şimdi merak ettigim bu 2 pc ve 3 pc çalışan arkadasların 2 ve 3 adet internet hattı var degıl mı? Eger yoksa nasıl yapıyorlar bu pc lerde sadece VDS den mı calsııyorlar?

Bir de nıye kımse kategori paylasmıyor ya , monıtorlere o kadar zoom yapıom ama bişi yok :D

Benim masa olayım yok masam dizlerim laptop kullandıgımdan evin hangi koşesi o an ilham kaynagımsa o köşeye çörekleniyorum :)
Şu aynı pcden iki ekranı nasıl kullanıyorsunuz biri kısaca özetleyebilirmi acaba...

P_20150308_213007.jpg

daha önce almıştım bu resmi.şimdi soldaki mum yok,kurtuldum ondan ama yerini başka şeylerle fazlasıyla doldurdum.gerisi aynı :)

kasa xigmatek mi?

Buda benim masa,Ayriyetten birde PC masasi var ama orda fazla calismiyorum.Burda Haberleri falan seyrediyorum iyi oluyor.

EYYqZq.jpg

Düzenli Olmak İyidir... :)

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1430299538387.jpg
    uploadfromtaptalk1430299538387.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
buda benden olsun benim fakirhane köşem masa büyüyecek daha küçük abisi :D :D :D

Son düzenleme:
Koltuk çok iyi. Ne kadara aldınız hocam?

http://www.hepsiburada.com/max-offi...BY?productId=ofisadrmxy200by&categoryId=15321

Hani_? :D

---------- Spam Engelliyici 14:19 ---------- Önceki Mesaj 14:17 ----------

Sandalye harbiden cok guzelmıs nerden aldın paşam? :D

Hani bizim iş noldu bu ardaa :( bu gece tamammıyız? :D

adsensenin birinde sıkıntı var bugün ona uğraşcam hocam ya kafayı yemek üzereyim sorma :D :D geceye tekrar konuşalım skypeden

koltuk gerçekten güzel arkadaşlar herkese tavsiye ederim

Buda benim masa..Az daginik hali ama gunluk temizlerim :D Elemanda yeni renderden cikti yorgun abisi uyuyor :D

MeRomSj.jpg

Yabancı şehir gibi?

evet hocam TR degil :)

çağrı merkezi falan mı orası abi :)

Kutuphane :D

Aradan 15 saat gecmis fotografi atali, ben hala ayni pozisyonda oturuyorum ve projeyi yetistirmeye calisiyorum. fotodan once de 8 saat daha oturmustum :D yumurta tavugun bi tarafina geldi anca calismaya basladik :(

Bu arada Reis [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] sende de bekliyoruz bi calisma masasi :)

Edit: Adam yine benden hizli cikti yaa, aklimi okuyup benden once SS atmis :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri