Buda Bizim Cafeofis
Evden Daha Rahat
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
allah bağışlasın bende sürekli sizi hakem sanardımBen bu işi yapıyorsam .......... Gerisi hikaye![]()
Büyük kızım 4 yaşında küçük kızım 40 günlük amcaları
NOT : @Serk@nYT Amcası daha yeni bebeğimizin hediyesini göndermedi !!!! İyice pintileşik bu adam![]()
allah bağışlasın bende sürekli sizi hakem sanardım
sabah temizlemiştim yoksa bukadar temiz olmaz
![]()
yt ek iş ozaman ana meslek olması çok güzel üstelik 2 tane evladınız varken ne olur belli olmaz yt ileride bir sıkıntı çıkarabilirEvet sürekli hakemim zatenresmin sağındaki futbol oyun kuralları kitabı
ama bazen baba oluyorm
![]()
yayın falanmı yapıosun hocam ?
Buda BendeTV Monitörler Gayet İşe Yarıyor
![]()
![]()
laptobu bıraktık. mnasaüstüne geçtik
sabah temizlemiştim yoksa bukadar temiz olmaz
![]()
Buda Bizim CafeofisEvden Daha Rahat
![]()
![]()
seni en iyi ben anlarım .biri 4.5 yaşında biri 2.5 aylık 2 tane de bende var.oğlan zaten şimdiden oyun sitelerine dadandı.evde pc kapma savaşı oluyorBen bu işi yapıyorsam .......... Gerisi hikaye![]()
Büyük kızım 4 yaşında küçük kızım 40 günlük amcaları
NOT : @Serk@nYT Amcası daha yeni bebeğimizin hediyesini göndermedi !!!! İyice pintileşik bu adam![]()
oyun yok başkan. paso render![]()
bi link verir misiniz?
bi link verir misiniz?
[MENTION=13722]AzRe@L[/MENTION] aga damacananın ne işi var masada. enpara kartı, tuvalet kağıdı herşey okeyde. suya gitmeye üşendiğinden mi orada o :d
Tuvalet kağıdını masada hangi amaçla kullanıyorsunuz ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.