çalışma masası en dağınık youtuberi seçiyoruz

c3ed10f67aa6d8946fde853662bee103.jpg

Masa daginik , vdsler daginik ,kanallar daginik . Her sey daginik :)

Tuvalet kağıdını masada hangi amaçla kullanıyorsunuz ?

benim attıgım resimde görünmüyor sanırım,gerçi ben yemek masasındaki peçetelerden kullanıyorum ama...yemegimi pc başında,film izlerken yerim ben.çayımı,çorbamı o masada içerim.elimi,agzımı silerim,masayı silerim,üzerime dökülür onu silerim,cdleri silerim,ekranı silerim....sonuçda peçete yani her türlü yarar işimize :)

img_20150501_020550.jpg

post-it kağıtlarla biraz incir reçeline bağladım ama kaynak çalışırken faydalı oluyor :)

seni en iyi ben anlarım .biri 4.5 yaşında biri 2.5 aylık 2 tane de bende var.oğlan zaten şimdiden oyun sitelerine dadandı.evde pc kapma savaşı oluyor :D geceleri onlar uyuduktan sonra ancak zaman buluyorum ..

bu arada şu kablo kirliliğine teknoloji bir çözüm bulamadı

nede olsa damdan düşenin halinden damdan düşen anlar !!!

Konuyu hortlatıyorum eve geçttimi bende resım atıcam hadı beyler bayanlar tekradan resımlerı alalım :D

konuyu açtığım zamanlar 4 5 memur maaşı kazanıyorduk güzel günlerdi :) şimdide aç kalmıyoruz ama o günlerin özlemi bir başka :)

147453a5c7f0d4ced6c32f417c263cf2.jpg

Yalniz olmadigima sevindim benden kotuleride varmis :)

Mobilim yazim hatasi olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri