Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION]
Nerdesin EsedullahSenden bahsediyor.
Detay verilen kategoriler en kısa zamanda müdehale edilip çöpe taşınacaktır..
---------- Mesaj saat 02:14:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:12:48 civarında gönderildi. ----------
Hatta şu an Emekthor arkadaşımızın konusunu forumun derinliklerine gönderdim..
bende videolarımın aynılarını yüklü halde buluyorum aynı etiketler ilene yapıcağız vermesekte bazen insan rahatsız hissediyor "belki oda iyi para kazanabiliyor diyoruz" ama sanırım tüm detaylarımızı kanallarımız vermek dengesizlik bende yavaş yavaş anlıyorum
ama ama ama
Bildiklerimizi de paylaşamsak bu forumun ne anlamı kalıyor ? sayın [MENTION=816]Battal[/MENTION]
oldu olcak gidin kendinize özel forum kurun![]()
Kategorinin detaylarını vermek (çalışma şekli, mantığı, metodu) tam anlamıyla dengesizliktir, bindiği dalı kesmektir, sahte telife davetiye çıkarmaktır, açgözlülerin ellerini ovuşturmasını sağlamaktır ve daha bir iştahla salyasını akıtarak telife devam etmesine sebep olmaktır, hazıra konmayı alıştırmaktır, herkes kazanabilecekken hiç kimsenin kazanamamasına neden olmaktır.
Not:
Forum yönetiminden bu konuya acilen bir çözüm bulmalarını ve konu daha vahim noktalara gelmeden önlem almalarını rica ediyorum.
Simdi buna bencillik diyemezsin. Cunku iyi niyeti kotuye kullanan bi ton insan var. Suan buraya kanal linkimi koysam ve bu tarz calisin desem 5 dakika icinde benim kanalin aynisindan en az 10 tane daha kopyalanmis olur. Ayni sey kategorinin detaylarini verdigindede gecerli. Sen tutup ben sunu sunu atiyorum dersin, aninda youtubeda arama yapip senin kanali bulur aynisindan 238629352 tane kopyalarlar. Ustune sahte telifler falan tuzu biberi zaten.
Ha biride cikip ben yaptim demez zaten, diyemez. Akli sira para kazanmak icin elinden geleni yaptiklarini sanarlar.
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] abi meseleye bir el at throck un fikri iyi o olabilir ne yapabiliriz bu konuda
olay şöyle gelişti benım konudan sonra çizgifilm sektoru bitti sonradan değiştirdim ama 10 larca mesaj attılar yanlış yaptın hocam diye kaç tane konu açıldı bunun üzerine ekmeğıne bilmeden engel olduğum arkadaşlardan yalvar yakar özür diliyorum en sonundada ytkoray konuyu silmiş konunun gerı gelmesini talep ediyorum çünki konuyu baştan sona düzeltmiştim
Forumun amaçı bilgi paylaşmak değilmidir?
Kim isterse kategorisini, yöntemini paylaşsın.
Kimsenin emeğine engel olduğunu düşünmen gerekmiyor. Diğer forumda daha hiç kimse Youtube ile ilgili birşey bilmezken bir arkadaşımız konusu açıp herkese göstermişti böyle bir kazanç kapısı olduğunu,
Size pm atanlar konusu ap ayrı bir konu, ama bana bencillik geliyor. başka birşey değil.
Musleranin konularinda sen gordun mu tutun su kategoride video atin gibi bi ibare? Yada su videoyu atin, sunun videolarini atin gibi bisey? Sadece ilerlemen gereken yol anlatilmis, nasil hareket etmen gerektigi gibi.Ornegin film diyelim mesela. Film yukle demekle "su" filmi yukle demek arasindaki farki anlamak lazim. Hangi filmin eslesen vermedigini, hangisinin gec telif verdigini arastirip bulmak sana kalmis.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.