Çalıştığı Kategorinin Detaylarını Herkese Aktarmak

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Şikayetleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben emekthorun konusunu ilk okuduğum zaman sayfayı farklı kaydet yöntemiyle web sayfası tümüyle şeklinde kaydettim :)
iyiki kaydetmişim konuyu sonra değiştrdi :)

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION]

Nerdesin Esedullah :D Senden bahsediyor.

vay arkadaş hala pisliğimi temizlemekle uğraşıyorum daha ben napam nerelere gidem

---------- Mesaj saat 04:53:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:48:38 civarında gönderildi. ----------

Detay verilen kategoriler en kısa zamanda müdehale edilip çöpe taşınacaktır..

---------- Mesaj saat 02:14:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:12:48 civarında gönderildi. ----------

Hatta şu an Emekthor arkadaşımızın konusunu forumun derinliklerine gönderdim..

lan ben o konuyla yılın en berbat konusuna aday olacaktım hacı mümkünse o konudaki ilk mesajımı ver düzgünce açam o konuyu

bende videolarımın aynılarını yüklü halde buluyorum aynı etiketler ile :( ne yapıcağız vermesekte bazen insan rahatsız hissediyor "belki oda iyi para kazanabiliyor diyoruz" ama sanırım tüm detaylarımızı kanallarımız vermek dengesizlik bende yavaş yavaş anlıyorum
ama ama ama
Bildiklerimizi de paylaşamsak bu forumun ne anlamı kalıyor ? sayın [MENTION=816]Battal[/MENTION]

aynen dostum benim aylarca uğraştığım güzel getiriler kazandığım kanalın 2-3 kopyası çıktı 1 haftadır.Etikete kadar aynı hiç tenezzül bile etmemiş ek bişeler yapmayı adamlar geldi sinirlenme.

biz insanlara yardım etmeye calıstıkça nasıl bi aç gözlülük varsa direk bizim ekmeğimizi almaya çalışıyorlar.Youtube o kadar büyük ki hepimize yeter.Birbirimizi düşürmek yerine yükseltmemiz destek olmamız lazım..

Edit

Serkan Abi nin örnek olsun diye paylaştığı film kanalını bile kopyaladılar..

Bu arada arkadaşlar tavsiyem yapımcı ismini vermemiz direk olarak.Örnek olarak "warner bros" gibi

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] abi meseleye bir el at throck un fikri iyi o olabilir ne yapabiliriz bu konuda
olay şöyle gelişti benım konudan sonra çizgifilm sektoru bitti sonradan değiştirdim ama 10 larca mesaj attılar yanlış yaptın hocam diye kaç tane konu açıldı bunun üzerine ekmeğıne bilmeden engel olduğum arkadaşlardan yalvar yakar özür diliyorum en sonundada ytkoray konuyu silmiş konunun gerı gelmesini talep ediyorum çünki konuyu baştan sona düzeltmiştim

Forumdaki yöneticilerin toplanıp ayrıntı verilen kategorileri tamamen silmesinden yanayım, her türlü kategoride sahte telifciler çıktı..

[MENTION=816]Battal[/MENTION] bence adam çok çok çok haklı adam gerçeği söylemiş sen git aylarca çalış bu kategorinin inceliklerini öğren sonra gel anlat adam öğrensin sana sahte telif atsın. Yok öyle bişey hadi başka bi güne..

oldu olcak gidin kendinize özel forum kurun :)

adam kötü bişe demiyo herkez bu forumdan muslera06 sayesinde öğrendi ne var ne yoksa yani geneli onun sayesınde basladı bu işe adam yararlı bilgileri verdi ama bizimkiler hala biri hazır versede konsak derdinde üstüne konanda sahte telif olayına başladı . genel konusmuyorum tabi .bazılarımız.

obur konuya yazdım ordan oku sımdı burayada yazamam uzun uzun .burayada zorla uye olmadım .uye ol dedıler oldum. atabılırsınızde burdan umrumda degıl.bu arada senın telıfler kalkmıs neden sıldın kanalını .sandınkı senın gıbı sonradan saldırı yapıcam dımı .kişi kendinden bilirmiş herkesi.

tekrar söylüyorum .bu arkadasın konusunu acmadanda ben o sektorlerdeydım . yuklemek ısteyen bır vıdeonun ıcıne bakar.bu nasıl bır sey dıye .ıcındekını sıl yukle. kufur edecekmiş :)

burdan baska konusup maılden baska konusma ....

17 Ocak 2014 14:59 tarihinde Lusia Pitircik <lusiamedya> yazdı:

Teşekkür ederim :) bu arada kanalı imkan varsa türkiyeye gizleyin bizim forumdakinler biraz kafayı user/NurdanHdChannel kanalına takmış bilen bilmeyen var ama risk azaltırsınız yedekleyinde videolarınızı nolur nolmaz :)

17 Ocak 2014 15:02 tarihinde Emine MERAL <eminemeral1976> yazdı:
no problem kardes zaten su anda oraya attıklarım sadece telıf verıp vermedıgıne bakıyorum .162 ye tamamlamaya calısıyorum hepsının yedegı alındı .malum 162 vıdeo ıcınden 147 sı gectı dıgerlerı 3 uncu ıcerık verdı onlarda sesten sımdı sesten gecırmeye calısıyorum .ama bırden bır baktım bır suru kısı akın ettı .

Lusia Pitircik <lusiamedya> yazdı:
:) evet sonradan çaktım olayı videoda bir çocuk beliriyor bir anda o sizin benzersiz içerik oluyor demi :D
neyse sorunu çözdük taktiği aldık kaynakta verdiniz zaten bilgisayarımı yenileyince bende kendim editlemeye başlıyacağım eski pc ile olmuyor kolay kolay iyi günler size

haydi durma küfür et .Burdan etme mailden et atmasınlar burdan seni .

Kategorinin detaylarını vermek (çalışma şekli, mantığı, metodu) tam anlamıyla dengesizliktir, bindiği dalı kesmektir, sahte telife davetiye çıkarmaktır, açgözlülerin ellerini ovuşturmasını sağlamaktır ve daha bir iştahla salyasını akıtarak telife devam etmesine sebep olmaktır, hazıra konmayı alıştırmaktır, herkes kazanabilecekken hiç kimsenin kazanamamasına neden olmaktır.

Not:

Forum yönetiminden bu konuya acilen bir çözüm bulmalarını ve konu daha vahim noktalara gelmeden önlem almalarını rica ediyorum.

Sözlük başlıkları gibi olmuş ama iyi olmuş. Bencede çok saçma birşey bu.

Simdi buna bencillik diyemezsin. Cunku iyi niyeti kotuye kullanan bi ton insan var. Suan buraya kanal linkimi koysam ve bu tarz calisin desem 5 dakika icinde benim kanalin aynisindan en az 10 tane daha kopyalanmis olur. Ayni sey kategorinin detaylarini verdigindede gecerli. Sen tutup ben sunu sunu atiyorum dersin, aninda youtubeda arama yapip senin kanali bulur aynisindan 238629352 tane kopyalarlar. Ustune sahte telifler falan tuzu biberi zaten.

Ha biride cikip ben yaptim demez zaten, diyemez. Akli sira para kazanmak icin elinden geleni yaptiklarini sanarlar.

aynen katılıyorum. Örneğin geçenlerde bir arkadaş bir videolu güzel bir anlatım yapmıştı. Örnek olarak Eastenders dizisini vermişti bir bölümde. Merak edip baktım ve gördüm ki bir sürü kişi eastenders kanalı açmış geçmişe dönük 1 aylık videoları kopyalamış atmış. Hatta adamın teki kopyaladığı videolarda kabak gibi gözüken logoları bile kapatmamış. Ve bu arkadaş yüzde yüz bu forumdan. :)

Sahte telif olayına hiç girmiyorum bile :D

Hangi konudan dolayı bu kadar celallendiniz :)? Kim herşeyi apaçık anlattı?

Forumun amaçı bilgi paylaşmak değilmidir?

Kim isterse kategorisini, yöntemini paylaşsın.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] abi meseleye bir el at throck un fikri iyi o olabilir ne yapabiliriz bu konuda
olay şöyle gelişti benım konudan sonra çizgifilm sektoru bitti sonradan değiştirdim ama 10 larca mesaj attılar yanlış yaptın hocam diye kaç tane konu açıldı bunun üzerine ekmeğıne bilmeden engel olduğum arkadaşlardan yalvar yakar özür diliyorum en sonundada ytkoray konuyu silmiş konunun gerı gelmesini talep ediyorum çünki konuyu baştan sona düzeltmiştim

Kimsenin emeğine engel olduğunu düşünmen gerekmiyor. Diğer forumda daha hiç kimse Youtube ile ilgili birşey bilmezken bir arkadaşımız konusu açıp herkese göstermişti böyle bir kazanç kapısı olduğunu,

Size pm atanlar konusu ap ayrı bir konu, ama bana bencillik geliyor. başka birşey değil.

Forumun amaçı bilgi paylaşmak değilmidir?

Kim isterse kategorisini, yöntemini paylaşsın.

Kimsenin emeğine engel olduğunu düşünmen gerekmiyor. Diğer forumda daha hiç kimse Youtube ile ilgili birşey bilmezken bir arkadaşımız konusu açıp herkese göstermişti böyle bir kazanç kapısı olduğunu,

Size pm atanlar konusu ap ayrı bir konu, ama bana bencillik geliyor. başka birşey değil.

Bence yapılan konulara ilgiden sonraki hareketler duyarsız hocam. Sonuç olarak ben o konuyu ne kadar aktarsam kendim de o kategoriden ekmek yiyorum. Fakat bu konuda hiç bilgisi olmayan birisine hangi çizgi filmi atacağından tutup nasıl bir yol izleyeceğini anlatıp daha sonra telif yemek ne kadar mantıklı ?

Veyahut sizleri paylaşım yaptırmaya ne kadar yönlendiriyor. Şimdi açık konuşmak gerekiyor tabi ki de burada bilgi paylaşılması lazım. Ve burada hiç youtube hakkında hiç bir bilgisi olmayandan %100 bilgisi olan birisine bile illa ki bir bilgi var.

Ama bu bilgileri nankörce kullanmak demek. Affedersin yemek yediğin yere s*mak demek. Başka da bir açıklaması olamaz.

Ben haber kategorisinde haftada 2 video patlatırken şuanda haftayı geç paylaşım yaptım yapalı 1 kere patlatamadım. Ama şu kadar zoruma gitmiyor. Çünkü telif, şikayet eden yok. En azından bunlar yok. Ama adam benden önce atmış daha iyi izletmiş bunlara takılmam ben. Derim ki adama helal olsun benden önce attı veya sonra attı videoyu izletti.

Ama sana bilgiyi veren adama dahil sen telif atıyorsan şikayet ediyorsan o kanalı o karakterden şüphe derim.

Kısacası bence de hocam YÖNETİM olarak bunun bir önüne geçilmesi lazım. Ben her daim paylaşım yapmayı seviyorum lakin böyle durumlar paylaşım yapmaktan uzaklaştırıyor insanı. Serkan abi kendisi söylesin film işini açıkladığından bugüne denk neler dönüyor film işinde. Yemediğim telif, şikayet kalmadı.

Biz sadece fikrimizi belirttik kararı YÖNETİM verecektir.

Musleranin konularinda sen gordun mu tutun su kategoride video atin gibi bi ibare? Yada su videoyu atin, sunun videolarini atin gibi bisey? Sadece ilerlemen gereken yol anlatilmis, nasil hareket etmen gerektigi gibi.Ornegin film diyelim mesela. Film yukle demekle "su" filmi yukle demek arasindaki farki anlamak lazim. Hangi filmin eslesen vermedigini, hangisinin gec telif verdigini arastirip bulmak sana kalmis.

Bu guzel yorumun icin oncelikle cok tesekkurler ustad.Bir kisi yardimlasmak istiyorsa yada calistigi kategorinin cop olmasini istemiyorsa ben yada benim gibi paylasimlari yapan arkadaslari dikkate alip yazdigina dikkat etmeli.

Tabi burda paylasmayin demek istemiyorum,yada paylasanan nicin paylastida demiyorum.Cunki burasi bir paylasim forumu,kim hangi bilgiyi,ne bildigini istedigi gibi yazar cizer buna kimse birsey diyemez.

Tabiki bazi ozel kategorilerin yazilmasi ve o kategoride calisan kisilerin calistigi kategorilerin afise olmasi iyi bir durum degil.Siz bu kategoride daha once calisanlar olarak zaten onde oluyorsunuz onlardan.Ama kotu tarafi o kategoriyi kesfedipde bir anda o kategoriyi sahiplenerek digerlerine telif atilmasi.Bu tamamen bir terbiyesizlik baska birsey degil size sonuna kadar katiliyorum.

Calistigi kategoriyi paylasip millete yardimci olmaya calisan herkesin sonuna kadar yaninda ve destekcisiyim,ayni sekilde bu tur paylasimlar yapipda sonradan kotu kisiler tarafindan telif alan kisilerinde sonuna kadar yanindayim.Ancak biz forum olarak paylasilan hic bir bilgiyi gizli yada ozel forum adi altinda uye ayrimi yaparak yazdirmamiz mumkun olmaz olamazda.Bu konudada bizi anlamanizi rica ediyorum.

Ayrica sahte telif olayina gelirsek bu telif olaylarinin olmadigi yada olmasa hic bir kategori cop degildir bunuda belirtmek istiyorum.Yaptigi ise ozenen,ilgi gosteren mukafatini karsiligini fazlasi ile alacakdir aliyorda.Ama isin icine sahte telifler geldiginde tabiki ister istemez sinir,stres gibi durumlar bu tur konular bas gosteriyor.Bunun gibi durumlardada varsa bir sorununuz yazin forumda ilgili kategorilere Forum olarak elimizden ne geliyorsa yapalim.

Lutfen bu konuda kimse kimseye ortada bir suclu gosteremeden,bu kisi sahte telif atiyor gibi ornekler koymadan birbirlerine kirici olmasin.

Son olarak sahte telif atan 1 atar 2 atar sonra itirazlarinizi yaptiginizda Youtube' bu teliflerin sahteligini gordugunde telif atanin kendi kanalini yok eder sizin kalandaki telifleri kaldirir.Bu ise yeni baslamis ve isin inceligini ogrenmeden cok afedersiniz cakalligini ogrenmis arkadaslar bilmedikleri icin birsey yaptiklarini sanarlar ama itirazlar yapildiginda kendi kanali kapatildiginda bir daha yapamazlar.

Bizim yapabilecegimiz sadece bu konuda acilacak konu ve paylasimlarda ufak duzenlemelerle mudahale edip ilgili kategorileri afise ettirmemeye yada dolayli olarak anlatilmasi saglayabiliriz.Bunuda ne kadar takip edebiliriz bilmiyoruz ama elimizden geleni,bilgiyi paylasanla bilgi almak isteyen kisileri zorda birakmadan duzenlemeler yapabiliriz.Tek yapabilecegimiz budur.

Saygilarimla

KONU KILIT. ( Daha fazla uzamasina gerek yok konuyu kitliyorum.)

prd görmedim mesajı muslera
edit..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri