Çanakkale Gelibolu'da Satılık Kelepir Arsalar

xxTuRKuaZxx

Kayıtlı Üye
Çanakkalenin Gelibolu İlçesinin Bolayır Semtinde Bir Arkadaş Tarafından Gönderilen Devamlı Arsa ve Tarlalar Oluyor. Belki Faydalanmak İsteyen Arkadaşlar İçin Paylaşmak İstiyorum. Ada ve Parsel Numaraları ile Haritadan Sizlerde Bakabilirsiniz. Muadilleri ile Kıyasladığınızda Kelepir Fiyata Olduğunu Göreceksinizdir Yatırım Yapmak İsteyen Arkadaşlar için Bence iyi Bir Fırsat...

Sorgulama için: https://parselsorgu.tkgm.gov.tr

Çanakkale Gelibolu Bolayır / Edirne Çanakkale Otoyoluna Yakın 165 m2 Kat irtifaklı
Ada Numarası: 0
Parsel Numarası: 7134
Fiyatı: 40.000 TL

Ma794M.png

Çanakkale Gelibolu Bolayır 130 m2 Kat irtifaklı
Parsel Numarası: 9798
Fiyatı: 25.000 TL

XEA2GD.png

Çanakkale Gelibolu Güneyli / Denize 800 mt Uzaklıkta 255 m2 Kat irtifaklı
Parsel Numarası: 4979
Fiyatı: 55.000 TL

nJnY05.png

Memleketten arsa aldım hocam, almamış olsaydım degerlendirebilirdik senin arsaları.. Hayırlı satışlar

gelecek varmı o arsalarda ? yoksa laf olsun diye mi açıldı konu hocam. yani malum olmayacak yerlerden asalar satılıyor fos çıkıyor..
malum o civarlarda nasıl fiyatlar ?

gelecek varmı o arsalarda ? yoksa laf olsun diye mi açıldı konu hocam. yani malum olmayacak yerlerden asalar satılıyor fos çıkıyor..
malum o civarlarda nasıl fiyatlar ?

hocam saçma bir soru olmuş.dandik bile olsa satıcı adam dandik yer der mi :)

hocam saçma bir soru olmuş.dandik bile olsa satıcı adam dandik yer der mi :)

Konuyu açayım ozaman, konu çok güzel biçimde tarafınızdan açılmış.
Genelde var olan o mühitlerdeki fiyatlar nedir? yani fiyat araştırmanızı belirgitmrisiniz? (yani komşu arazilerde fiyatlar, aynı mı? yoksa sizin berlittikleriniz fazlamı ?=saçmalık dediğiniz ama benim için önemlisi budur.

Malum farz edelim ki alıcıyız talip, bu arazileri kaçırmamak için bir neden söylermisiniz? atıyorum fiyatı normalin altında, atıyorum etrafı gelişime açık ve komşu arazilere göre ucuz kalmış durumda vb.. vb..

Yani ben arsa-tapa alırken bunları soruyorum kimsede saçma demedi :D
Bu tip yakşalış tam tersine ciddi alıcaklıyıda kaçırır hocam... Arsa zaten bu tip sorular üzerine karar verilir ve alınır. Yoksa piyasa fiyatımış, komşu arazilerden cahip bir ayrıcalığı yokmuş vb. .vb.. uzak durulur.
Alana sanata hayırlı olsun. iyi satışlar dilerim.

Genelde var olan o mühitlerdeki fiyatlar nedir? yani fiyat araştırmanızı belirgitmrisiniz? (yani komşu arazilerde fiyatlar, aynı mı? yoksa sizin berlittikleriniz fazlamı ?=saçmalık dediğiniz ama benim için önemlisi budur.

Malum farz edelim ki alıcıyız talip, bu arazileri kaçırmamak için bir neden söylermisiniz? atıyorum fiyatı normalin altında, atıyorum etrafı gelişime açık ve komşu arazilere göre ucuz kalmış durumda vb.. vb..

Bu tip yakşalış tam tersine ciddi alıcaklıyıda kaçırır hocam... Arsa zaten bu tip sorular üzerine karar verilir ve alınır. Yoksa piyasa fiyatımış, komşu arazilerden cahip bir ayrıcalığı yokmuş vb. .vb.. uzak durulur.

hocam tamamen size katılıyorum ama herks aynı şeyi der geleceği parlak yer kesin kazanırsınız.o yüzden biryer alırken gidip elimde bir arsa var ne kadar eder diye sorun.yani alıcı değilde satıcı gibi sorun.o zaman çok daha net fiyatlar alırsınız :)

Öncelikle Arsaların Satıldığını Belirtmek ile Başlayayım. [MENTION=48601]Hey[/MENTION] Arkadaşın O Mesajını Ciddiye Almayın. Dandik Arsa Nasıl Olur Onu Bilemiyorum ama Buraya Yakın veya Uzun Vade de Kar Etmeyeceğiniz Hiç Bir İlanı Yayınlamam. Sebebi ise Bu Arsalar Arkadaşımızın Eniştesi Tarafından Bizlere Gönderiliyor. Kendisi Emlakçılar Derneğinin Başkanı Olur. O Bölgenin Yerlileri Paraya Sıkışıyor. Dolaylı veya Direk Olarak Bu Arsa ve Tarlalar Hızlı Satılması için Kendisine Geliyor. Oda Cebinde Para Varsa Kendine Alıyor. Cebinde Para Yoksa Bizlere Yönlendiriyor. Bizlerde Eşe Dosta Öneriyoruz.

Bu Arsalar Neden Değerli: Gelibolu, Lapseki İlçeleri Arasına 2023 Yılında Bitimi Tamamlanacak Olan Dünyanın En Büyük 5. Asma Köprüsü inşa Ediliyor. 1915 Çanakkale Köprüsü Bu Bölgeye Yapıldığı için Şuanda Taşı Toprağı Altın Olarak Görülüyor.

Şuanda Yorgunluktan Cümle Kurmakta Zorlanıyorum. Uzun Lafın Kısası Şahsımın Bu Satışlardan Tek Kuruş Menfaatim Yok. Buradaki Amacım Birikimi Olan Arkadaşların Mantıklı ve Gerçekten İleride Ciddi Karlar Edebileceği Yatırım Yapmasına Vesile Olmak. Kar Getirmeyecek Arsaları Göndermiyorlar Zaten. Bunu Nasıl Anlarsınız? Elinizin Altında İnternet Var. Girin Sahibindene Bakın O Bölgede ki Hemen Hemen Aynı Özelliklerdeki Arsalara ve Fiyatları Kıyaslayın. Daha Anlatacak Çok Detay Olmasına Rağmen Yeterli Olduğunu Düşünüyorum. Kafanıza Takılan Birşey Olursa Geniş Zamanda Cevaplayabilirim...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri