Canon mu Nikon mu?

zack

Platin Üye
Arkadaşlar kamera alıcamda

Şu kamera : Canon Powershot Sx270 12.1 Mp 3" Lcd Ekran Dijital Fotoğraf Makinesi - Vatan Bilgisayar

Daha dün geceye kadar kampanya vardı 499 TL'ydi. Bu sabah google parayı yatırdı ya elimize para geçti ya hani hemen 599 TL olmuş. Şanssızlık. Bunu baya almayı düşünüyordum.

Şimdi şu kameraya yöneldim ; Nikon Coolpix S6500 16 Mp 3" Lcd Ekran Dijital Fotoğraf Makinesi(Siyah) - Vatan Bilgisayar

Hangisi sizce?

Genellikle video çekimi için kullanacağım ikiside 1080p çekiyor

Herkes bildiklerini yazsında akşama ona göre ikisinden birini alacağım arkadaşlar.

Arkadaşlar kamera alıcamda

Şu kamera : Canon Powershot Sx270 12.1 Mp 3" Lcd Ekran Dijital Fotoğraf Makinesi - Vatan Bilgisayar

Daha dün geceye kadar kampanya vardı 499 TL'ydi. Bu sabah google parayı yatırdı ya elimize para geçti ya hani hemen 599 TL olmuş. Şanssızlık. Bunu baya almayı düşünüyordum.

Şimdi şu kameraya yöneldim ; Nikon Coolpix S6500 16 Mp 3" Lcd Ekran Dijital Fotoğraf Makinesi(Siyah) - Vatan Bilgisayar

Hangisi sizce?

Genellikle video çekimi için kullanacağım ikiside 1080p çekiyor

daha prof bişey al dicem ama tabi maddiyat önemli , bence canon dan şaşma 600d çok iyi makina bende bugün onu alıcam forumda biri 2 el olarak satıyordum ama kim bulamadım konu açıcam şimdi zaten.

daha prof bişey al dicem ama tabi maddiyat önemli , bence canon dan şaşma 600d çok iyi makina bende bugün onu alıcam forumda biri 2 el olarak satıyordum ama kim bulamadım konu açıcam şimdi zaten.

Hocam benim bütçe 600 geçmez. 600 altındada bunlar çok iyi geldi. Bu ikisi arasında kaldım. Canon kampanyadaydı son anda kampanya bitmiş.

bir kaç yıl önce buna benzer bi nikon makina almıştık arkadaşa berbat foto çekiyordu iade ettik yerine canon aldık
tabi her makina aynı değildir
bunuda göz önünde bulundur derim

Cekecegin sey fotoğraf agırlıklı ise tartışmasız Nikon yok video agırlıklı ise Canon, her ikiside ise Canon.

ikisi de video çekmek için uygun değil bence.

Sony HDR-CX240E Video Kamera 10459846 | hızlıal.com video için böyle bişey alman gerekir.O makinalar en fazla telefon kadar iyi video çeker.Zaten asıl işide video çekmek değildir.

Sony HDR - CX240E Full HD Handycam Trial - Zooming & Birding - YouTube

bu sadece video çekmek için yapılmış alet şu şekilde çekemiyor bile hocam :)

Canon PowerShot SX270 HS - Zoom Test 20x - YouTube

Canon farkını yansıtıyor. Sanırım canon alacağım.

Ne için alıyorsunuz bu kameraları özgüne geçiş mi var :) yoksa hobi mi ? bende iştahlanmaya başladım bu canon 600d ye falan

canon al hocam. Markete biran önce git. Belki kalmaz son dakika :).

Ne için alıyorsunuz bu kameraları özgüne geçiş mi var :) yoksa hobi mi ? bende iştahlanmaya başladım bu canon 600d ye falan

Özgüne geçiş var hocam hayırlısı ile inş. :) Valla canon iyi diyorlar kalite olarak youtube'dan izledim hep iyi makine gibi duruyor

---------- Spam Engelliyici 15:01 ---------- Önceki Mesaj 15:01 ----------

param yok derdim yok :d

:d :d

---------- Spam Engelliyici 15:01 ---------- Önceki Mesaj 15:01 ----------

canon al hocam. Markete biran önce git. Belki kalmaz son dakika :).

Siparişi verdim hocam canon sx270 hs için :) Hayırlısı olur inş.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri