ÇAPA NETWORK- Kapanan kanala ödeme

• Kullanıcı mmtmt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

mmtmt

Kayıtlı Üye
Konu hakkında bilgimiz var arkadaşlar . Partnerle gerekli olan görüşmeleri yaptık. Saldırı olduğunu düşünüyoruz. Kanal partnere sokulduktan sonra içerik olarak erotik , *****grafik , terör ve şiddet olan içeriklerin yüklendiğini tespit ettik. Bunları temizlemeye çalıştık ancak bu arada yt den mektup aldık ve bu yüzden yasal işlem başlatmak zorunda kaldı partner . Saldırıyı bu yönde gerçekleştiren arkadaşlar için partner gerekli yasal işlemleri yapacaktır (Çocuk *****su yükleyenler için) Tüm bu nedenler kanallar atıldı ve atılıyor . Ödeme konusunda ne kazandıysanız bahsettiğimiz kanallar hariç paralarınız gönderilecektir. O hususta şüpheniz olmasın. Beyond Network copyright içerik alma konusunda tüm kapıları kapatmıştır bu saatten sonra. Ha şuda var paralarınız gelemeyecek gibi aklınıza birşey gelmesin eğer o paralar gelmesin cebimizden öderiz. Bu işe girerken abdestimizden şüphemiz yoktu namazımızdan hiç olmadı. Yeni bir başlangıç yapacağız. Tüm bu yazdıklarım digital minds ve çalıştığımız diğer tüm şirketler için geçerlidir.

Son düzenleme:
atılan kanallarada ödeme yapılcak mı ? ana partnerin adı ne ?

25k izlenme biraz fazla degilmi zaten izlenimlerde büyük sıkıntı var ama yinede hic yoktan iyi diyelim

Arkadaşlar bilindik bir partner, davetiye oradan gelecek zaten göreceksiniz , konuda bahsettim tüm kanallara ödeme yapılacağı söylendi. Partner adını açıklamak istemiyorum şuan zaten davetiyede göreceksiniz. Takdir sizin

Arkadaşlar bilindik bir partner, davetiye oradan gelecek zaten göreceksiniz , konuda bahsettim tüm kanallara ödeme yapılacağı söylendi. Partner adını açıklamak istemiyorum şuan zaten davetiyede göreceksiniz. Takdir sizin

davetiye hemen geliyor mu ? ödeme tarihleri mart ödemesi nisan 10 20 arasında mı oluyor ?

Hayırlı olsun

Abim hayırlı olsun. bugüne kadar bir müşteri olarak dürüstlüğüne ve kişiliğine hayrandım şimdi network olarak insanlara para kazandırmanı izleyeceğiz. şu sıkıntılı dönemde tüm yt paraya hayırlı olsun

Abim hayırlı olsun. bugüne kadar bir müşteri olarak dürüstlüğüne ve kişiliğine hayrandım şimdi network olarak insanlara para kazandırmanı izleyeceğiz. şu sıkıntılı dönemde tüm yt paraya hayırlı olsun

Kardeşim Allah razı olsun biliyorsun uzun bir süreçti ,İnşallah alnımızın akıyla çıkarız bu işten.

bi kanalla basvurdum

Davetiyeniz gönderildi. Lütfen kontrol ediniz

---------- Spam Engelliyici 21:43 ---------- Önceki Mesaj 21:41 ----------

hocam önce kanalları göndersem sonra davetiyeyi onaylamak için girdiğimde profil ve kapak resmi eklsem nası olur :D

Olur sıkıntı yok hocam kanallara çok fazla giriş yapmamış olursun. ancak lütfen ekle , kanalda profil ve kapak resmi olmadığından sonra atılmasını istemeyiz :))

mart kazancı nisan 10-20 arasında bundan eminiz değil mi hocam adsense gibi yani ??

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri