Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
DUYURU :
Çoğu arkadaşımız isim ve soy isim bölümüne kanalın ismini yazmış paypal adres bilgisini yanlış girenlerde var
Partner tüm başvuruları iptal ettiğini söyledi. (2 kişiye davetiye gönderilmiş partnere ricada bulundum atmamaları için tekrar başvuru yapıp kanala giriş
çıkış yapmasınlar diye. )
Yarın sabah başvuru bölümünü açıcaklar. Yarın daha önceden başvuru yapanlarda dahil tekrardan başvuru yapması gerekiyor.
Lütfen isim soy isim ve paypal adreslerini dikkat ve kontrol ederek girin. Toplu başvuru göndermeniz için bir bölüm eklemelerini söyledim
şuan ekleyemezlermiş zaten dashboard gelecekmiş yakın zamanda karışıklık olmasın diye her kanal için tek tek başvuru bölümünden başvuru
yapmanız lazım.
Başvuru bölümü sabah 8 9 gibi açılacak gece 12de kapanıcak. sabahtan akşama kadar yapılan başvuruları inceleyecekler davetiyeleri gönderecekler
bende sabah burdan bilgilendirme yapacağım yani 24-03-2016 tarihinde başvuru yapan kişilerin başvuruları incelendi şartları karşılayanlara
davetiye gönderildi şeklinde. rutin olarak sabah 8 9 da başvuru bölümü açılıp gece 12de kapanıcak günlük başvurular incelenip davetiyeler
gönderilecek.
arkadaşa pm attım ama cevap vermedi. Daha başvuruda pm cevaplanmıyorsa problem olsa hiç dönüş olmaz o zaman bunu göze alarak kanal bağlayın arkadaşlar.
Bizimkide heyacan işte renk olsun aslında ne işin var partnerde adsenseden sorunsuz alıyorsun paranı. Hem heycan olsun hemde yüzde 30 kesinti ver bide cevap dahi alma hata bizde yani.
arkadaşa pm attım ama cevap vermedi. Daha başvuruda pm cevaplanmıyorsa problem olsa hiç dönüş olmaz o zaman bunu göze alarak kanal bağlayın arkadaşlar.
Bizimkide heyacan işte renk olsun aslında ne işin var partnerde adsenseden sorunsuz alıyorsun paranı. Hem heycan olsun hemde yüzde 30 kesinti ver bide cevap dahi alma hata bizde yani.
Genele yazdım arkadaşım tek tek başvuru olacak diye , davetiyeler gece 22:00 den sonra kanallar incelendikten sonra gönderilecek diye , şartları 25 k dedim aşağısı olmaz diye cevap yazmama NE gerek var istediğin gibi cevap almayınca bu şekil yorum neyin nesidir? Neyse hocam şartlar belli durum belli başvuranın kanalları ŞARTLARA UYUYORSA davetiyeleri gece gider yoksa gitmez
[MENTION=32050]mmtmt[/MENTION] iki kanalla 2 gündür 2 kere basvurdum hocam gelen giden bişey yok basvuru sartlarını oldukca fazla karsılıyor kanallar halbuki
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.