ÇAPA NETWORK- Kapanan kanala ödeme

• Kullanıcı mmtmt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
hocam benim davetiye gelmiş teşekkürler artık hayırlısı hadi bakalım [MENTION=32050]mmtmt[/MENTION]

Yok hocam pazartesi sabah açarız tekrar partner hafta sonu çalışmıyor pazartesi sabah 9-10 gibi açar buradan bilgi veririm sizlere

11 kanalın tamamına gelmiş davetiye teşekkürler.özelden mcn'nin sitesinin linkini de atabilirmisniz hocam dashboard desteği yok sanırım henüz.

11 kanalın tamamına gelmiş davetiye teşekkürler.özelden mcn'nin sitesinin linkini de atabilirmisniz hocam dashboard desteği yok sanırım henüz.

Hayırlı olsun hocam . Şuan için dashboard yok ama çalışmalar devam ediyor inşallah uzun sürmeyecek. Gelen davetiyeden yola çıkabilirsin :))

7 adet kanalla başvurdum şartları hepsi karşılıyordu fakat bazılarına davetiye gelmiş bazılarına gelmemiş hocam nedeni ne olabilir?

7 adet kanalla başvurdum şartları hepsi karşılıyordu fakat bazılarına davetiye gelmiş bazılarına gelmemiş hocam nedeni ne olabilir?

"Arkadaşlar bu 25k 25 abone şartı başlangıç şartı , partner ekip olarak kanallarınızı inceliyor kanalın açılma tarihi ,videoların süresi ,kapak resimler, sosyal medya bölümü bunların hepsine bakıyor. Atıyorum bir kanal 50k izlenim var videolar 20 gün önce atılmış ve süreler 2-3 dakika aralığında bu kanala bakış açısı ile 3 ay önce atılmış içerikli bir kanal onunda 50 k izlenimi var videolar 20 dakika üstü herşey yerli yerinde bu kanala bakış açısı bir değil o yüzden bazı arkadaşların kanallarına davetiye gelmemiştir 25k 25 abone şartını tutsa dahi." diye yazdım hocam bilgim var bazı şartları tutan kanallara davetiye gitmemesinden . Davetiye gitmeyen kanallara partner olumlu bakmamıştır hocam

"Arkadaşlar bu 25k 25 abone şartı başlangıç şartı , partner ekip olarak kanallarınızı inceliyor kanalın açılma tarihi ,videoların süresi ,kapak resimler, sosyal medya bölümü bunların hepsine bakıyor. Atıyorum bir kanal 50k izlenim var videolar 20 gün önce atılmış ve süreler 2-3 dakika aralığında bu kanala bakış açısı ile 3 ay önce atılmış içerikli bir kanal onunda 50 k izlenimi var videolar 20 dakika üstü herşey yerli yerinde bu kanala bakış açısı bir değil o yüzden bazı arkadaşların kanallarına davetiye gelmemiştir 25k 25 abone şartını tutsa dahi." diye yazdım hocam bilgim var bazı şartları tutan kanallara davetiye gitmemesinden . Davetiye gitmeyen kanallara partner olumlu bakmamıştır hocam

Böylesi daha iyidir forum için. En azından partner uzun ömürlü olur. Sürekli alımları açıp kapatma, kanalları atma gibi bir durumda olmaz en azından böyle temiz çalışılmaya devam edilirse

Böylesi daha iyidir forum için. En azından partner uzun ömürlü olur. Sürekli alımları açıp kapatma, kanalları atma gibi bir durumda olmaz en azından böyle temiz çalışılmaya devam edilirse

Arkadaşlar maksadımız uzun süre birlikte kazanmak , partner öneriye açık fikirleriniz varsa burada paylaşırsanız bende iletirim kendilerine inşallah sıkıntısız şekilde devam ederiz

Hocam "mart kazancı nisan 10-20 arası ödeneceği" burada bi yanlışlık yok dimi ? [MENTION=32050]mmtmt[/MENTION]

Hocam "mart kazancı nisan 10-20 arası ödeneceği" burada bi yanlışlık yok dimi ? [MENTION=32050]mmtmt[/MENTION]

:) yok hocam defalarca sorduk bunu defalarca sorduk bize söyledikleri bu , zaten burada ay sonuna doğru açtıkki herkes 20 gün sonra parasını alır inşallah durumu görür diye

Arkadaşlar panelden baktığımızda davetiyeyi kabul etmeyenler var halen , kanallarınızı kontrol ederseniz davetiyeleri kabul ediniz

Persembe baya bi kanal yolladim kritere uyan fakat cevap gelmedi

Hocam perşembe toplu kanal başvurusunda sıkıntı yaşadık arkadaşlar bilgileri paypal , isim vs. bilgilerini ilgisiz alakasız yazınca partner tüm başvuruları iptal etti , bizde teker teker başvuru istedik herkesten hatta bunu konuya yazdım girişe .
Pazartesi sabah geri açacağız hafta sonu çalışmıyor partner siz pazartesi başvurursanız değerlendirilir

Alımlar açılmıştır arkadaşlar , gece saat 22:00 gibi geri kapatılacak . Gün içersinde başvuru yapılan kanallar gece incelenip davetiyeler uygun kanallara gider
Hayırlı kazançlar

Alımlar açılmıştır arkadaşlar , gece saat 22:00 gibi geri kapatılacak . Gün içersinde başvuru yapılan kanallar gece incelenip davetiyeler uygun kanallara gider
Hayırlı kazançlar

merhaba hocam bir şey soracağım zamanında 2 kanalım milyon izlenim ve 500 abone almıştı kanal 1 yıllık ve sorunsuz bu kanalda izlenim gözükmüyor ama trafik kaynaklarına girilince gözüküyor bu şartları taşıyor mu acaba

Arkadaşlar merhaba.
Bugün gün içerisinde başvuru yapan tüm arkadaşların kanalları incelendi ve partnerin kabul ettiği tüm kanallara davetiye gönderdi.
Arkadaşlar lütfen ama lütfen şartları tutmayan kanalı göndermeyiniz ya çok mu zor 25k izlenim 25 abone şartını anlamak.
Ayrıca boş kanal göndermek neyin nesidir?
Şuan incelenmeyi bekleyen kanal yok siz kanallarınızı kontrol edin eğer davetiye gelmemişse partner red etmiş demektir.
Alımlar şuan açık gece 22:00 gibi kapatacağız tekardan
ALLAH PEYGAMBER AŞKINA ŞARTLARI TUTMAYAN KANALLARI GÖNDERMEYİN , BOŞ KANAL GÖNDERMEYİN

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri