Cem Korkmaz İntihar etti , Yap Yap Kanalı

Haberi sabah görmem birde şaşkınlıkdan hiç aklıma gelmedi. Modlar siler artık

üzücü tabi, umarım bu salak youtube videoları yüzünden vefa etmemiştir.

maxresdefault.jpg

bu kadar para kazaniyorken (kazandiysa eger) intihar ettiyse buyuk bir sebebi olmali.

İntiharın sebebi parasızlık olmaz.parası her olmayan intihar mı ediyor.belki ailevi belki psikolojik rahatsızlığı vardı kimse eğlence için prim için intihar etmez yapacak birşey yok.cenaze namazı bile kılınmayan bir ölüm intihar.Allah rahmet eylesin bile denmiyor.fazla dallandırıp budaklandırıp uzatmaya gerek yok.maalesef acı bi haberden fazlası olmayacak bu olay

İntiharın sebebi parasızlık olmaz.parası her olmayan intihar mı ediyor.belki ailevi belki psikolojik rahatsızlığı vardı kimse eğlence için prim için intihar etmez yapacak birşey yok.cenaze namazı bile kılınmayan bir ölüm intihar.Allah rahmet eylesin bile denmiyor.fazla dallandırıp budaklandırıp uzatmaya gerek yok.maalesef acı bi haberden fazlası olmayacak bu olay

Dedim ya iste nedeni buyuk olmasi lazim. Öyle sevgilimden ayrildim intihar edeyim yaslarinda degildi cunku 30 yaslarindaydi.

Hayattan sikildim kendimi atayim seklinde olmadigi kesin yani

Youtube kanallarımızın ilk sunucusu olan çalışma arkadaşımız sevgili Cem Korkmaz'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Onu bu video ve şarkı ile ebedi yolculuğuna uğurlamak istedik. Cem'e Allah'tan rahmet, acılı yakınlarına sabır diliyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=XgLnM4xeo0A

Youtube kanallarımızın ilk sunucusu olan çalışma arkadaşımız sevgili Cem Korkmaz'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Onu bu video ve şarkı ile ebedi yolculuğuna uğurlamak istedik. Cem'e Allah'tan rahmet, acılı yakınlarına sabır diliyoruz.

Cem'i daha ilk videolarından beri tanıyorum o zamanlar çoğu videosunu izlerdim, İnsan garip oluyor sanki uzaktan tanıdığın birisini kaybetmiş gibi oluyorsun Mekanı Cennet olsun.

Bu arada bu forum da adamın boyu üzerinden hakaret edenler vardı sizi de unutmadık

Çok neşeli birine benziyordu ama kimsenin iç dünyasını nelerle savaştığını bilemeyiz. Maddi problemlerden bende intihar edeceğini sanmıyorum çünkü çalışan insan her zaman para kazanabilir zeki bir arkadaşa benziyoru bunun bilincedir.

Gideceğimiz yere bizden erken gitti, umarım gittiği yerde burdakinden güzel bir hayat onu bekler.

Cem'i daha ilk videolarından beri tanıyorum o zamanlar çoğu videosunu izlerdim, İnsan garip oluyor sanki uzaktan tanıdığın birisini kaybetmiş gibi oluyorsun Mekanı Cennet olsun.

Bu arada bu forum da adamın boyu üzerinden hakaret edenler vardı sizi de unutmadık

izlerken insana pozitif bir enerji veriyordu her zaman gülen mutluluk içinde bir insandı böyle hayattan yaşamaktan zevk alan birinin intihar etmesine insan gerçekten inanamıyor.

insanların dış görünüşleriyle davranışlarıyla dalga geçen hakaret eden insanları gerçekten anlamıyorum. her zaman derim hayatta ne olacağı hiç belli olmaz bugun dalga geçer yarın bir araba çarpar sakat kalır o dalga geçen insanlar dalga geçilecek duruma düştükleri zaman daha iyi anlayacaklardır bu dediğimi

Uzun zamandır oha diyorum takip ediyorum. Cem ayrıldı ama en sevdiğim youtuber kendisi çok neşeli bir çocuktu evinde büsürü kedi besleyen biri hayvan sever biriydi oha diyorum ekibi cem için çok güzel video hazırladı hayatta hep iyi insanları böyle erken kaybediyoruz bu video izlerkende duygulanıyorum :(:(:( Allah rahmet eylesin

Haberin ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğunu bilmiyorum ama, Fatih Yasin gibi ünlü isimler twitter hesaplarında paylaşımlar yaptı. Facebook'ta da yavaş yavaş yayılıyor. İnşallah doğru değildir.

http://prntscr.com/h4wtb5

Güncelleme: Haberin doğru olduğu kanıtlandı. Mekanı cennet olsun, Allah sevdiklerine sabır versin. Her ne kadar kendisini takip etmesemde bir kaç videosunu elbet gördüm enerji dolu bir adamın intihar etmesi beni oldukça üzdü..

İntihar etmesi üzücü bir durum tabii. Sunu eklemek isterim mekanı cennet olsun demişsiniz intihar eden kişinin akibeti dinimizde acıkca belirtiliyor. Direk olarak cehennem oldugu. Ayriyetten insanlar nekdr neşeli olursa olsunlar hayattan zevk alsalarda intihar ediyorlar , neden biliyormusunuz İman eksikliginden kaynaklanıyor. Cehennemden Allah ın azabından korksaa asla ihanet etmeyi beceremez. Ailesi icin üzücü bir durum. Allah ailesine geride kalan onu sevenlere sabır versın. Her ne sebeptenn intihar ettiyse kolay yolu seçmiş önemli olan zor alan herşeye ragmen hayata tutunabilmektir. İnş su intiharlar azalir su Türkiyede.

Acımasız bir dünya burası, Hz Ademden bu yana dünyaya gelmiş milyarlarca insandan bir kişinin dahi bu dünyayı tam anlamıyla beğendiğini sanmıyorum, dünyamız şöyle şöyle olsaydı, şunlar bunlar olmasaydı daha iyi olurdu tahminim herkes demiştir,

imtihan dünyası burası tabiki istediğimiz gibi olamayacaktı,

Öteki tarafı düşününce çok mutsuz oluyorum, nedenide düzenli namaz kılamadığım için,
Elimden geldiğince kimsenin kalbini kırmamaya çalışıyorum, kötü alışkanlıklarım yok ama yinede ölümü düşününce kötü oluyorum, 5 vakit namaz kılamadığım için, Acaba 5 vakit namaz kılmayanlarda cennete gider mi :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri