Ceta Network (Sahtekarlığı) Sahte Content_id

Konuyu okudum bende bir aydınlanma oldu.
Beyin tam kapasiyeyle şöyle çalışıyor.

tenor.gif

Yine birilerinin para kaynaklarını kesmişler, yine birileri forumda cırlamaya başlamış. Arkadaş bu foruma para kaynağınız kesilince mi konu açacaksınız? Neden forumun bilgi amaçlı kurulduğunu unuttunuz? İyi oluyor sizlere, tek bir zerre bilgi paylaşmayın, sonra para kaynağınız kesilince gelin buraya cırlayın.

Partnerin insiyatifini kötüye kullanan biri yüzünden bir partneri kötülemek ve scam diyecek kadar kötü yorumlar yazmak bence hiç hoş değil...

Ben partner ile çalışıyorum ve şu ana kadar hiçbir ödeme sorunu yaşamadım. Forumda bu partner ile çalışan birçok kişi de var ve hiçbirinden ödeme veya başka sorunlar yüzünden konu açtığını görmedim.

Ayrıca konuyu açan arkadaş Ceta gerekeni yaptı ve konu tatlıya bağlandı konu silinebilir demiş.

Özetle bu zamanda ödemelerini sorunsuz yapan gerek ZEPLİN gerek BEYOND, gerek İFREE gerekse de CETA ve daha çalışmak nasip olmayan diğer partnerlerin bu kadar kolay karalama yapılmasına karşıyım.

Tüm bu partnerlerin ödemelerinde sıkıntı olur veya başka yolsuzlukları olursa da hepsinin karşısında olurum orası da ayrı. Ama tek bir kişinin konu açması ve açılan konunun da tatlıya bağlanmış olmasına rağmen partnere karşı bir haksızlık yapıldığı kanısına varıyorum.

Dediğim gibi partner ile çalışmaktan başka hiçbir ilişkim yok ama bir partneri hele ki sorunsuz olan bir partneri karalamak ta bu kadar kolay olmasa gerek.

Eğer ki benim ve partner ile çalılan arkadaşların bilmediği konular da varsa bilenlerin açıklık getirmesini önemle rica ederim.

HERKESE BOL KAZANÇLAR...

Çokta güzel açıklamişsın abi ellerine sağlık. Bu zamana kadar bende ödeme konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadım. Adsensedeymişim gibi adsense ödedikten 1 gün sonra paralarımız yatıyor şükür. Olay hakkında en ufak bilgisi olmayanlar bile hemen yok partner şöyle yok böyle demiş yazık. Olay tatlıyada bağlanmış bu konu partnere zarar veriyor.
Arıca konu sahibi 2 sefer konuyu editlemesine rağmen konu neden geri getirildi ?

Son düzenleme:
benimde özgün kanallarım bu partnerde bir sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar, konu sahibide kategoriyi alanda banlansın bu kadar basit boşu boşuna vakit harcatıyorlar insana.

ALLAHtan ahiret var, sövmeme gerek kalmıyor. ne katıksız insanlar var ya. para için her şeyi yapacak tipteki insanlar milyonlarınız olsa ne? #½+!@#.!$!

Şu konudaki bilgi kirliliğini bir giderelim. Konuda bahsedilen resimdeki telifleri normal bir yt kanalından atılmamış.

Önce content İD ile eşleşmiş. Sonrasında CMS yetkililerinin erişebildiği content yönetim paneli eşleşenlerin göründüğü panel. Oradan atılmış telif. Resime bakarsanız. eşleşen süreler gözüküyor.

lb4kRp.png

Telifi kim attı diye merak edenler cevap bu şekilde. Ceta Prodüksiyon tarafından atılmış. Buda sahte teliftir.Yok başkası atmış biz görmedik duymadık bilmiyoruz kısımları hikaye...

Birinci olarak anlamadığım şey şu;

Kanal satışı yapmak da sıkıntı yok. Arkadaş kanalı veya içeriği satmış buraya kadar normal. Gerçi içerik satılması da bildiğim kadarıyla yasak. Bununda elbet bi yaptırımının olması gerekiyor bence.Herneyse. Fakat bundan sonrasında satılan kanala sahte telif gönderildiği iddia ediliyor. Peki bu neden burada konuşulmuyor onu anlayabilmiş değilim. Valen1m kendini ifade ederken ban yiyor fakat kendisi de telif yediğini iddia etmesine rağmen konuyu açan arkadaş neden banlanmıyor? Veya neden her ikiside burada adil bir şekilde yüzleştirilmiyor.

İkinci olarak da;

Konuyu açan arkadaş konu çözüldü demesine ve konuyu editlemesine rağmen neden şahıslara bağlı kalınarak CETA network karalanıyor ve konu sürekli güncel tutulmaya çalışılıyor? Bunları anlayabilmiş değilim açıkcası.

Biraz uzun oldu kusra bakmayın :)

O değilde hani kategori satmak yasaktı :D Kanal adı altında içerik satılıyor bunada göz yumuluyor.

Şu konudaki bilgi kirliliğini bir giderelim. Konuda bahsedilen resimdeki telifleri normal bir yt kanalından atılmamış.

Önce content İD ile eşleşmiş. Sonrasında CMS yetkililerinin erişebildiği content yönetim paneli eşleşenlerin göründüğü panel. Oradan atılmış telif. Resime bakarsanız. eşleşen süreler gözüküyor.

lb4kRp.png

Telifi kim attı diye merak edenler cevap bu şekilde. Ceta Prodüksiyon tarafından atılmış. Buda sahte teliftir.Yok başkası atmış biz görmedik duymadık bilmiyoruz kısımları hikaye...

PM attım hocam bir bakar mısınız...

BOL KAZANÇLAR...

Birinci olarak anlamadığım şey şu;

Kanal satışı yapmak da sıkıntı yok. Arkadaş kanalı veya içeriği satmış buraya kadar normal. Gerçi içerik satılması da bildiğim kadarıyla yasak. Bununda elbet bi yaptırımının olması gerekiyor bence.Herneyse. Fakat bundan sonrasında satılan kanala sahte telif gönderildiği iddia ediliyor. Peki bu neden burada konuşulmuyor onu anlayabilmiş değilim. Valen1m kendini ifade ederken ban yiyor fakat kendisi de telif yediğini iddia etmesine rağmen konuyu açan arkadaş neden banlanmıyor? Veya neden her ikiside burada adil bir şekilde yüzleştirilmiyor.

İkinci olarak da;

Konuyu açan arkadaş konu çözüldü demesine ve konuyu editlemesine rağmen neden şahıslara bağlı kalınarak CETA network karalanıyor ve konu sürekli güncel tutulmaya çalışılıyor? Bunları anlayabilmiş değilim açıkcası.

Biraz uzun oldu kusra bakmayın :)

Banlanan üye telifleri kendisinin attığını söyledi. Konuyu açan banlanmıyor çünkü onun telif attığına dahir kanıt yok. Aynı içeriği çalışan herkes atmış olabilir. İçerik satışı değil kanal satışı yapmış. Konu kaldırılmıyor çünkü telifleri atan ceta network ün kendisi bir üst mesajda yazdım. Banlanan üye cetayı kurtarmak için öne atılmış yapacak birşey yok.

O değilde hani kategori satmak yasaktı :D Kanal adı altında içerik satılıyor bunada göz yumuluyor.

Ceta resmen sahte telif atmış. Açıkça belli, kanıtıda koyulmuş. Şu Ceta da kanalı olanlar ikide bir yağcılık yapmasınlar. Biraz objektif vicdanlı olun. Herşeyiniz para olmuş. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] dünden beri bahsediyor cms ekranında partnerin bunu görmemesi imkansız diye eee kör mü bu adamların gözleri yani allahtan korkun. Adamlar bulmuşlar kategoriyi parsellemişler millete de basmışlar sahte telifi ekmek yedirmemişler. daha neyi anlamıyorsunuz.

Banlanan üye telifleri kendisinin attığını söyledi. Konuyu açan banlanmıyor çünkü onun telif attığına dahir kanıt yok. Aynı içeriği çalışan herkes atmış olabilir.

Kesinlikle ona katılıyorum o da olabilir. Ama valen1m de burda olması ve elinde kanıt varsa onu ortaya koyması gerekmez mi? Daha konunun en başında hemen banlanması bence haksızlıktır. Eğer konunun sonunda elinde kanıt yoksa evet banlarsınız buna kimse itiraz bile edemez. Ama konunun hemen başında banlanmadı ve cevap hakkı doğmadı bile ona. Sonuçta ortada yüklü miktarda bir para var. Kendi içeriğini koruma isteği de doğmuş olabilir. Bunu CETA ya bağlamak ne derece doğru onu da bilemedim.

---------- Spam Engelliyici 18:32 ---------- Önceki Mesaj 18:30 ----------

Ceta resmen sahte telif atmış. Açıkça belli, kanıtıda koyulmuş. Şu Ceta da kanalı olanlar ikide bir yağcılık yapmasınlar. Biraz objektif vicdanlı olun. Herşeyiniz para olmuş. @mNote dünden beri bahsediyor cms ekranında partnerin bunu görmemesi imkansız diye eee kör mü bu adamların gözleri yani allahtan korkun. Adamlar bulmuşlar kategoriyi parsellemişler millete de basmışlar sahte telifi ekmek yedirmemişler. daha neyi anlamıyorsunuz.

Bu laf bana ise CETA ile en ufak bir bağlantım yok çalıştığım başka partnerler var ama ben her şekilde adil olmasını isterim. Ortada senin 18 binin gitse ne düşünürdün onu merak ediyorum. Sen kendi hakkını savunmak istemez miydin?

Partnerin insiyatifini kötüye kullanan biri yüzünden bir partneri kötülemek ve scam diyecek kadar kötü yorumlar yazmak bence hiç hoş değil...

Ben partner ile çalışıyorum ve şu ana kadar hiçbir ödeme sorunu yaşamadım. Forumda bu partner ile çalışan birçok kişi de var ve hiçbirinden ödeme veya başka sorunlar yüzünden konu açtığını görmedim.

Ayrıca konuyu açan arkadaş Ceta gerekeni yaptı ve konu tatlıya bağlandı konu silinebilir demiş.

Özetle bu zamanda ödemelerini sorunsuz yapan gerek ZEPLİN gerek BEYOND, gerek İFREE gerekse de CETA ve daha çalışmak nasip olmayan diğer partnerlerin bu kadar kolay karalama yapılmasına karşıyım.

Tüm bu partnerlerin ödemelerinde sıkıntı olur veya başka yolsuzlukları olursa da hepsinin karşısında olurum orası da ayrı. Ama tek bir kişinin konu açması ve açılan konunun da tatlıya bağlanmış olmasına rağmen partnere karşı bir haksızlık yapıldığı kanısına varıyorum.

Dediğim gibi partner ile çalışmaktan başka hiçbir ilişkim yok ama bir partneri hele ki sorunsuz olan bir partneri karalamak ta bu kadar kolay olmasa gerek.

Eğer ki benim ve partner ile çalılan arkadaşların bilmediği konular da varsa bilenlerin açıklık getirmesini önemle rica ederim.

HERKESE BOL KAZANÇLAR...
güzel yazmışsınız kendizi benim yerime koyun haksız olarak yüklediğiniz içeriğin content id si alınıyor ve hergün takır takır 2 dakikada videolarınız kaldırılıyor ve bu kişinin türk olduğunu biliyorsunuz siz hergün telif yemeye devammı edersiniz yoksa ytparaya konumu açarsınız. bende ilk başta ceta diye arattım ytparada üyelikleri varmı iletişime geçeyim ama hiçbi yerde bulamadım ve konu açtım.

Kesinlikle ona katılıyorum o da olabilir. Ama valen1m de burda olması ve elinde kanıt varsa onu ortaya koyması gerekmez mi? Daha konunun en başında hemen banlanması bence haksızlıktır. Eğer konunun sonunda elinde kanıt yoksa evet banlarsınız buna kimse itiraz bile edemez. Ama konunun hemen başında banlanmadı ve cevap hakkı doğmadı bile ona. Sonuçta ortada yüklü miktarda bir para var. Kendi içeriğini koruma isteği de doğmuş olabilir. Bunu CETA ya bağlamak ne derece doğru onu da bilemedim.

---------- Spam Engelliyici 18:32 ---------- Önceki Mesaj 18:30 ----------

Bu laf bana ise CETA ile en ufak bir bağlantım yok çalıştığım başka partnerler var ama ben her şekilde adil olmasını isterim. Ortada senin 18 binin gitse ne düşünürdün onu merak ediyorum. Sen kendi hakkını savunmak istemez miydin?
Şahıslara takılma hocam burdaki ana konu şu sahte telif atılıyor ve bunu yapan partner firması burdaki can alıcı nokta budur. Adamlar açık açık sahte telif atmışlar. Ekran görüntüsüde bunu açıkça kanıtlıyor.

Şahıslara takılma hocam burdaki ana konu şu sahte telif atılıyor ve bunu yapan partner firması burdaki can alıcı nokta budur. Adamlar açık açık sahte telif atmışlar. Ekran görüntüsüde bunu açıkça kanıtlıyor.

Ben telif olayını onaylamıyorum zaten hocam konunun tek taraftan bakılmasını haksız buluyorum. İki taraflı eleştiri yapılsaydı en ufak bir yorum dahi yazmazdım. Ama burada tek taraflı yüklenme olunca yazma gereksinimi duydum açıkcası

Ben telif olayını onaylamıyorum zaten hocam konunun tek taraftan bakılmasını haksız buluyorum. İki taraflı eleştiri yapılsaydı en ufak bir yorum dahi yazmazdım. Ama burada tek taraflı yüklenme olunca yazma gereksinimi duydum açıkcası

Hocam zaten şahısların olayı başlıbaşına yanlış bir iş dünde yazdım 2 kişide hatalı burda.

Ne yazık ki birçok partner firması sorunlu, o yüzden Türkiye'den dünya çapında sağlam bir şey çıkmıyor ve çıkmayacak..Konu boş yere uzuyor.Her şey ortada.Diğer yandan CETA adına yazan biri olmadığı için de tek taraflı yargılama oluyor.CETA'yla çalışan arkadaşların savunması yetersiz olacaktır.O paneli görebilen sadece CETA yöneticileri sonuçta.

Konudan çıkardığım tek sonuç var, partner deyince 2 kere düşüneceksin.

Meraktan arkadaşla konustum sizinde telif attıgınızı söyledi hatta https://www.ytpara.com/konu-disi/120942-gma-network-inc-fake-telifci.html şu konudaki sizmişsiniz mail benziyormuş. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz [MENTION=48311]klausner12[/MENTION]
oradaki 2 mailden 1 tanesinden bnde telif yedim hatta 1 kategori değil 2 ayrı birbirinden bağımsız dillerde telif yedim warner brosun içerğine bile yedim arkadaşın foyası ortaya çıktığı için konudada gördün 2. mesajı valen1m atmış konuyu sil diye direk mesaj attı çünkü silinmezse yaptığı oyun ortaya çıkacak ve garanti banlanacak bende sırf türk partnerden telif yeyip %100 TÜRK oldugunu bildiğim için konu açtım ve buda telifleri benim attığımı sanıp beni suçluyor zaten linkteki valn1min yazısına bakarsan vietnamlı diyor bende öyle sanıyorum orada ama sırf konu açtım diye hemen oklar bana döndü gerçekten sıkıldım...:(:(:(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri