Ceta Network (Sahtekarlığı) Sahte Content_id

Kimin attığı belli olmasa kesin vietnamlı kanı bozuklardır denip üstünden geçilirdi. Şimdi bakıyoruz konuya, kimin eli kimin cebinde belli değil. Herşey bir yana, biriside network ismini kullanarak telif atıyor ve bunu burada, bütün youtube la ilgilenen insanların önünde itiraf ediyor. Benim bildiğim networklerin fake content id kullanmasına karşın büyük yaptırımı var yt nin...

Kndi ozgun videosu alinan calinan spamlnan video haklari kendine ait oldugu icin be yapsa yeridir ben alsam bana telif atsa hakli derim kategori degistiririm.
ama BASKA BİRİNE AİT VEYA SİRKETE AİT VİDEOYA BABASİNİN MALİ GİBİ TEK SAHİP KENDİNİ GOREN Kaaktersizlere gore bana gore oleler yapilacak cok sey var.baskasindan videoyu CAL sendn CALİNDİMİ hak iddia et hak ara
Kaakterszlik
aynen öyle vietnamlı başka bir kategoridede hindistanlı telifciyle uğraşıyorum ama spam videoya content id alan adi çıktı başımıza türk olduğu için konu açtım

Vay arkadas, biran aklima dallas geldi. Kim kime ne yapmis belli degil.

Tam , "Bunlara yordugunuz kafayi ozgune yorsaydiniz" diyecektim, ama vazgectim demicem .:D

"klausner12" özel mesaj gönderiyorum cevap vermiyorsun. Hemen dönüş yap bana. 18.500 TLye içerik satıp sonra telif atıp üzerine yatacağını mı zannediyorsun. Tüm kanıtlarım elimde, konuyu sil kimse üzülmesin.

---------- Spam Engelliyici 20:40 ---------- Önceki Mesaj 20:39 ----------

https://www.ytpara.com/konu-disi/120942-gma-network-inc-fake-telifci.html

konusundaki sahte telifleri atan kişide bu arkadaştır. Herşey ortaya çıktı çok şükür.
Konu sahibi arkadaş şuna bi açıklık getir hadi seni dinliyorum

---------- Spam Engelliyici 20:44 ---------- Önceki Mesaj 20:40 ----------

Telif atan kişide benim sadece senin telif atıp atmadığını öğrenmek için Ceta Network referansını kullandım. Eğer delikanlıysan cevap ver.

Konu sahibi arkadaş buna cevabın nedir

CETA NETWORK YÖNETİCİSİ İLE KONUŞULDU SAHTE TELİFİ GÖNDERENİN valen1m adlı kullanıcı olduğu tespit edildi ve sınırsız banlanmış zaten [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam konu silinebilir.

Konu sahibi arkadaş sorum sanadır. Bu konuşulan kategori söylenen fiyata satıldı mı? Bunun yanında sahte eşleşen attın mı satmış olduğun kategoriye? Şahsen bu sorulara cevap vermezsen benim açımdan seninle alışveriş yapmayı tercih etmem. Çünkü senin aleyhinde olan hiçbir soruya cevap vermedin. Cevaplarsan sevinirim. Teşekkürler

CETA NETWORK YÖNETİCİSİ İLE KONUŞULDU SAHTE TELİFİ GÖNDERENİN valen1m adlı kullanıcı olduğu tespit edildi ve sınırsız banlanmış zaten [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam konu silinebilir.

sınırsız banlanması bir daha telif atmayacağı anlamına gelmiyor işte.....daha çok saldıracaktır..

yt hala su sahte telif olayına çare bulamadı, paranın olduğu yerde herkese guvenmıyeceksın,ekmek aslanın ağzında

Konu sahibi arkadaş sorum sanadır. Bu konuşulan kategori söylenen fiyata satıldı mı? Bunun yanında sahte eşleşen attın mı satmış olduğun kategoriye? Şahsen bu sorulara cevap vermezsen benim açımdan seninle alışveriş yapmayı tercih etmem. Çünkü senin aleyhinde olan hiçbir soruya cevap vermedin. Cevaplarsan sevinirim. Teşekkürler
hocam sattım 18bin tl ye kanalı adamın sorduğu ilk soru tam ekran olan bir içerikmi hedeflediği şeyi anladınız umarım (content_id alıp sahte telif atmak) kategoriyi sattıkta al senin olsun sahte telif at diye satmadık

hocam sattım 18bin tl ye kanalı adamın sorduğu ilk soru tam ekran olan bir içerikmi hedeflediği şeyi anladınız umarım (content_id alıp sahte telif atmak) kategoriyi sattıkta al senin olsun sahte telif at diye satmadık

Oda sana sahte telifçi demiş. Onun attığını nasıl anladınız kendi mi söyledi ?

buraya kadar sıkıntı yok hocam siz haklısınız. Peki eşlesen attınız mı videolara?

aynen öyle vietnamlı başka bir kategoridede hindistanlı telifciyle uğraşıyorum ama spam videoya content id alan adi çıktı başımıza türk olduğu için konu açtım

bır cakalda benım kanal kapattırdı telıften sankı babasınn malı gıbı adam dızı paylasıyor kanalı acılıs tarıhı 2017 dızı kac yıldır var allah bılır..
seytan dıo ugras ama bılmıyorum

Oda sana sahte telifçi demiş. Onun attığını nasıl anladınız kendi mi söyledi ?
hocam ceta prodüksiyon diye telif gelince zaten belli türk olduğu ceta network ile iletişime geçtim telifi nasıl attığını söyledi bana ceta networkde gerekeni yapınca adamda kendini savunmak için bana telifci diyor (suç ört bas.)

hocam ceta prodüksiyon diye telif gelince zaten belli türk olduğu ceta network ile iletişime geçtim telifi nasıl attığını söyledi bana ceta networkde gerekeni yapınca adamda kendini savunmak için bana telifci diyor (suç ört bas.)

Banlanan kişi mi söyledi telifi nasıl attığını ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri