hsehan1
Platin Üye
küçük enişte dediğin 5 le çarpar 10 a böler seni dikkat et![]()
sen gibi 5 le 10 u çarpıp adama yatırmadım. 50 bin yatırdığına göre herşeyi yapar sana göre.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen gibi 5 le 10 u çarpıp adama yatırmadım. 50 bin yatırdığına göre herşeyi yapar sana göre.
şu leonu banlada çiftlikbank batınca açarsınbakalım o zaman ne konuşcak.yatıran adamlar gözü kapalı güvenmiş bu yürüyen göbeğe.
kpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı kOÇçyiğit![]()
hakarette var.geliyo seyret
27-) Konu her ne olursa olsun, haklı dahi olsanız, hiçbir üyeyi aşağılayamaz veya hakaret edemezsiniz. Bu gibi durumlar üye 1 hafta, tekrarında süresiz uzaklaştırılacaktır.kpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı koççyiğit![]()
hocam yüksek bir miktar mı girmiş 1 hafta mı ne süre var diyorlardı geri çekebiliyor parayı ben pek anlamam çiftlikten bilenler yardımcı olurAz önce biraderle telefonda konuştum. Şuanda resmen şoktayım. O kadar uyarmama, anlatmama rağmen kredi çekip geçen ay girmiş. Gerçekten bizim milletimize böyle ceolar gerek ya... Yatırıp altı üstlü s... böylelelerini. Delirecem ya
27-) Konu her ne olursa olsun, haklı dahi olsanız, hiçbir üyeyi aşağılayamaz veya hakaret edemezsiniz. Bu gibi durumlar üye 1 hafta, tekrarında süresiz uzaklaştırılacaktır.
---------- Spam Engelliyici 00:24 ---------- Önceki Mesaj 00:23 ----------
hocam yüksek bir miktar mı girmiş 1 hafta mı ne süre var diyorlardı geri çekebiliyor parayı ben pek anlamam çiftlikten bilenler yardımcı olur
Hocam para yatırdım deyince gerisini pek dinlemedim bastım galayı. 40 bin gibi bir şeyler söyledi yanlış hatırlamıyorsam. Şuanda hala sinirliyim telefonu kapattım tekrar arar filan geri dönüşü olmayan yola gireriz.
---------- Spam Engelliyici 00:32 ---------- Önceki Mesaj 00:30 ----------
birkaç yorumdur savunan karakteri bozuk putperestler olduğu sürece böyle s... bekleyen insanlar da var olduğu müddetçe çiftlik gider başka bir şey gelir
---------- Spam Engelliyici 00:32 ---------- Önceki Mesaj 00:32 ----------
Ne deyim allah akıl fikir versin herkesin yolunu açık etsin benden de uzak olsun
sende azıcık adam ol tahrik etme
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.