Çıkış Yolu Bulamıyorum Artık

PiriReis

Kayıtlı Üye
Annemin ve ablamın bana emanet ettigi parayı btc olarak kaybettim ve bu para 10 bin tl falan yaptığım bir hatadan dolayı ölmek istiyorum bunu onlara açıklayamam o parayı nasıl biriktiricem onu bile bilmiyrum soguk soguk terliyorun geceleri psikolojim bozuldu ve intihar dusuncesini kafamdan atamıyorum yardım edin ne olur

Sana en basit örnek vereyim. Bilgisayar başında ise boş vaktin varsa güzel temiz mailler açıp satabilirsin mesela. Giden para olsun 10 k olsun canından önemli değil ya ...

Sana en basit örnek vereyim. Bilgisayar başında ise boş vaktin varsa güzel temiz mailler açıp satabilirsin mesela. Giden para olsun 10 k olsun canından önemli değil ya ...

Mail açarak o kadar kazanabilir miyim? Her yolu denerim

Kardeşim üzme kendini Allah sana kapı açar 10bin gözüne cok geliyor farkndayım ama benimde bankalara,kişilere 20binden fazla borcum var ama takmıyorum elimden geldiğince işlere koşturuyorum az olsada kenarı atıp birikim yap sakın aklına yanlış şeyler getirme seytana uyma 10bin de olsa 100binde olsa hiçbirşey canından değerli değil.

Kendi değerinizi 10 k tl olarak mı ölçüyor hesaplıyorsunuz?
İntihar ettiniz öldünüz.aileniz ne hale gelecek ? Diyecek daha sözüm yok.para bulunur peki ya can ?

Hayat böyledir; Ömrünün yarısını götüren seni mahveden şeylerin ilerde aslında çok boş şeyler olduğunu anlarsın.Sen aslında bir insanın sahip olabileceği en mükemmel şeye sahipsin; Anneye.... senden daha şanslı kimse yok.Para kazanılır kaybedilir böyle aptalca bir şeyi dert etme.Hayat böyle sınavlarla dolu... makale yaz, kanal aç, sahibinden letgodan ucuza ürün al karını ekle sat, inter sitesi aç, yüzlerce ek iş var.Giden para olsun onun huyudur o sürekli gider gelir.

kardeş 10 bin için böle düşünmen doğru değil ve üstelik borcunda annene ablana yani yakın derecede olan kişiler .. 100 bin de olsa borcun gene yanında olurlar senin ..

Kardeşim üzme kendini Allah sana kapı açar 10bin gözüne cok geliyor farkndayım ama benimde bankalara,kişilere 20binden fazla borcum var ama takmıyorum elimden geldiğince işlere koşturuyorum az olsada kenarı atıp birikim yap sakın aklına yanlış şeyler getirme seytana uyma 10bin de olsa 100binde olsa hiçbirşey canından değerli değil.

Haklısınız ama para ailemin olunca onların bana olan güveni ne bileyim içimdeki his çok kötü

10k çok yüklü bir miktar değil.
Gir bir işe çalış.
5-6 ayda düze çıkarsın.
Hayırlı işler şimdiden.

Kendi değerinizi 10 k tl olarak mı ölçüyor hesaplıyorsunuz?
İntihar ettiniz öldünüz.aileniz ne hale gelecek ? Diyecek daha sözüm yok.para bulunur peki ya can ?

Haklısınız ailemide o şekil görmek acı verir ama düşününce başka yol bulamıyorum derdimi buraya açtım

Geçmiş olsun. Nasıl oldu, al sat yaparak mı erittin yoksa yüksekten aldın elinde mi kaldı

Hayat böyledir; Ömrünün yarısını götüren seni mahveden şeylerin ilerde aslında çok boş şeyler olduğunu anlarsın.Sen aslında bir insanın sahip olabileceği en mükemmel şeye sahipsin; Anneye.... senden daha şanslı kimse yok.Para kazanılır kaybedilir böyle aptalca bir şeyi dert etme.Hayat böyle sınavlarla dolu... makale yaz, kanal aç, sahibinden letgodan ucuza ürün al karını ekle sat, inter sitesi aç, yüzlerce ek iş var.Giden para olsun onun huyudur o sürekli gider gelir.

Bu parayı erkenden yerine koymam lazım dediklerinizi yapacağım

---------- Spam Engelliyici 13:06 ---------- Önceki Mesaj 13:03 ----------

Geçmiş olsun. Nasıl oldu, al sat yaparak mı erittin yoksa yüksekten aldın elinde mi kaldı

Yüksekten alarak degil çalmışlar

[MENTION=10807]PiriReis[/MENTION] hocam geçmiş olsun nasıl çalındı bende konuyu okuduğumda belki şifreyi kaybetmissindir dedim pc geri dönüş vs yapardın en azından nasıl çaldırdın Blockhain çaldırman zor diğer coin borsalarında telefon ile doğrulama vs açık değil mi?

Üzülüp kendine acı çektirmenin sana asla bir faydası olmaz. Öncelikle olayı ailene olayı anlatmalısın. İntihar konusunu bize değil ailene açıklaki onlarda farkına varsın psikolojinin nasıl bozulduğunu. Anlattıktan sonra daha rahat düşünebilirsin neler yapabileceğin hakkında.

[MENTION=10807]PiriReis[/MENTION] hocam geçmiş olsun nasıl çalındı bende konuyu okuduğumda belki şifreyi kaybetmissindir dedim pc geri dönüş vs yapardın en azından nasıl çaldırdın Blockhain çaldırman zor diğer coin borsalarında telefon ile doğrulama vs açık değil mi?

Açık telefona sızılmış dogrulama koduyla birlikte almışlar herşeyi

Paran hangi borsadaydı hocam açık telefona nasıl sızılıp nasıl oluyor link tıkladın vs telefon girip mi kontrol ediyordun.

Bende bilmiyorum hocam inan canım o kadar yanıyorki tam çözemedim bile olayı

---------- Spam Engelliyici 13:24 ---------- Önceki Mesaj 13:23 ----------

Paran hangi borsadaydı hocam açık telefona nasıl sızılıp nasıl oluyor link tıkladın vs telefon girip mi kontrol ediyordun.

Binanceden kontrol ediyordum

Kardeşim ailene güzelce izah et. Senin 10k için intihar düşündüğünü bilseler ne derler.
Güçlü ol intihar zayıf insanların işidir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri