Çılgın projeye fikirlerinizle katılır mısınız ?

• Kullanıcı betho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar

Sizce böyle bir program olmalı mı ?

• Mükemmel olur keşke olsa hemen kullanırım !

Oy: 0 0,0%
  • Olsa iyi olur kullanırım

• Fark etmez olsaydı belki kullanırdım

• Yaa ne gerek var böyle şeylere kullanmam ben !

• Kesinlikle gereksiz asla kullanmam kullanımına karşıyım !!

• Kullanılan toplam oy
    0
promram youtube reklamlarına tıklama yapıcakmı muhammed hocam tam olarak anlıyamadım...

Şu anda buna ben tek başıma karar veremem birde bu programın amacı bana ilk gelen bilgiye göre reklama tıklayıp kazancı arttırmak değilde o kelimede arama yapanların ilgili videoyu daha kolay bir şekilde bulmaları için rankına arttırmaya yönelikti

Şİmdi şöyle düşünmelisin bu konuda ; senin videon aranan kelimede ilk sıralarda olsun gerçekten o kelimeyi arayanlar gerçekten senin videona normal olarak tıklayıp izlesin ve eğer o videoda gösterilen reklam ilgisini çekmişse gerçekten kendi iradesi ile o reklama da tıklasın bence bu şekilde daha doğru olacaktır

Ancak dediğin yapılamayacak bir özellik değil istendiği takdirde buda pekala yapılabilir

Yorumun ve güzel bir detaya yönelik olan mantıklı sorun için teşekkür ederim kardeşim :)

hocam 1. si bu tur bi programı sadece bizler yani türkler kullanır ise sadece trde ve tr içeriklerde yarar sağlamazmı yani yabancı bi içeriğe yabancı ip ile aratacak ve bulup bizim videomuzu izletecek bi sistem olursa ozaman süper olur :)

hocam 1. si bu tur bi programı sadece bizler yani türkler kullanır ise sadece trde ve tr içeriklerde yarar sağlamazmı yani yabancı bi içeriğe yabancı ip ile aratacak ve bulup bizim videomuzu izletecek bi sistem olursa ozaman süper olur :)

Srhttsdmr selam güzel yorumun için teşekkür ederim öncelikle

Bu dediğin programatik olarak yapılabilir ancak ; eğer biz program yabancıları da taklit etsin diyerek proxy yada benzeri yöntemlerle Ip değiştirecek olursak o zaman işi baştan kaybetmiş olacağız : çünkü google ve benzeri büyük arama motorları proxy listleri adlarını bildikleri gibi bilir takip ederler , eğer biz proxy list kullanırsak biz bu listedeki Ip lerle giriş yapacağımızdan fake hit olduğu baştan anlaşılır

Bizim amacımız fake hit üretmek değil burada yapılacak olan bir havuz oluşturmak ve bu havuzdaki üyelerin sayısını arttırmak böylece gerçek Ip ler ile gerçek browserlar üzerinden bu videoların aranan kelimelerden ve eğer varsa backlkinkleri üzerinden doğrudan hit yaptırarak ranklarını arttırmak

Öte yandan neisen kardeşimin yorumunda söylediği üzere eğer projemiz istediğimiz netlikte ve düzeyde başarılı olursa yurt dışı forumlarda tanıtımı yapılarak senin de dediğin gibi yurt dışı kullanıcılarında katılarak havuzun genişlemesi saplanabilir

Ama ilk önce bizim bu projeyi sıfır zarar % 100 fayda prensibi ile çalışabilecek hale getirmemiz gerekiyor

Eğer buradan gerekli ve doğru bilgiyi alabilirsem kodlama aşması benim için sorun değil

You tebe de google hizmeti olduğundan bu anlattıklarım you tube için de geçerli :)

Srhttsdmr selam güzel yorumun için teşekkür ederim öncelikle

Bu dediğin programatik olarak yapılabilir ancak ; eğer biz program yabancıları da taklit etsin diyerek proxy yada benzeri yöntemlerle Ip değiştirecek olursak o zaman işi baştan kaybetmiş olacağız : çünkü google ve benzeri büyük arama motorları proxy listleri adlarını bildikleri gibi bilir takip ederler , eğer biz proxy list kullanırsak biz bu listedeki Ip lerle giriş yapacağımızdan fake hit olduğu baştan anlaşılır

Bizim amacımız fake hit üretmek değil burada yapılacak olan bir havuz oluşturmak ve bu havuzdaki üyelerin sayısını arttırmak böylece gerçek Ip ler ile gerçek browserlar üzerinden bu videoların aranan kelimelerden ve eğer varsa backlkinkleri üzerinden doğrudan hit yaptırarak ranklarını arttırmak

Öte yandan neisen kardeşimin yorumunda söylediği üzere eğer projemiz istediğimiz netlikte ve düzeyde başarılı olursa yurt dışı forumlarda tanıtımı yapılarak senin de dediğin gibi yurt dışı kullanıcılarında katılarak havuzun genişlemesi saplanabilir

Ama ilk önce bizim bu projeyi sıfır zarar % 100 fayda prensibi ile çalışabilecek hale getirmemiz gerekiyor

Eğer buradan gerekli ve doğru bilgiyi alabilirsem kodlama aşması benim için sorun değil

You tebe de google hizmeti olduğundan bu anlattıklarım you tube için de geçerli :)

Yani İşde ozamanda sadece turkce kanal calısan arkadasların cok işine yaramıs olacak oyani tr içerik calısan arkadaslar için belkide vazgecilmez olacak ama işde tr içerik bu forumdakilerin belkide % 25 i anca calısıodur . yinede yapılabilir ne bileyim düşüncelerimi paylastım :)

Su an evde degilim,eve gecince tam yazacagim detayli ama sunu bilmek bana yeter.

Programda videoyu izleyecek,her kisinin ip si farkli ipmi olacak.Yani otamatikde olsa ip herkesin kendi ip'si olacaksa,Bosuna vakit kaybediyorsun burda.Cokdan programi kodlamaya baslamaliydin.

Detaylari,ek ozellikleri vs eve gecince yazacgim.1-2 saate gecerim.Ayrica bunun adsenseye kanala hic bir zarari olmaz,kesinlikle olmaz.Bunuda belirtmeden gecemiycem.Tabi dendigi gibi organik olacaksa hersey.

Yani İşde ozamanda sadece turkce kanal calısan arkadasların cok işine yaramıs olacak oyani tr içerik calısan arkadaslar için belkide vazgecilmez olacak ama işde tr içerik bu forumdakilerin belkide % 25 i anca calısıodur . yinede yapılabilir ne bileyim düşüncelerimi paylastım :)

Bu forumda bulunan arkadaşların % 75 i senin dediğin gibi yabancı içerik çalışıyorsa o zaman bu kadar çoğunluk programın kullanımının yabancı Ip ler yayılması için ufak çabalar ortaya koysa mesela her kes bir kaç yerde bu konudan bahsetse hem forumumuzun yabancı ziyaretçi sayısı çok artar hemde programı kullananların yabancı oranı çok artar bende programın kodlaması bittikten sonra ingilizce arayüzünü hazırlar yanına upload ederim isteyen ingilizce isteyen Türkçe olarak indirtip kullanır
Bence bu dediğin oranlar daha daha iyi olur hem de her kes için

Fikirlerini paylaşman bize yeni ışıklar oluşturdu teşekkürler :)

---------- Mesaj saat 19:09:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:02:31 civarında gönderildi. ----------

Su an evde degilim,eve gecince tam yazacagim detayli ama sunu bilmek bana yeter.

Programda videoyu izleyecek,her kisinin ip si farkli ipmi olacak.Yani otamatikde olsa ip herkesin kendi ip'si olacaksa,Bosuna vakit kaybediyorsun burda.Cokdan programi kodlamaya baslamaliydin.

Detaylari,ek ozellikleri vs eve gecince yazacgim.1-2 saate gecerim.Ayrica bunun adsenseye kanala hic bir zarari olmaz,kesinlikle olmaz.Bunuda belirtmeden gecemiycem.Tabi dendigi gibi organik olacaksa hersey.

Muslera06 hocam yorumunuz için teşekkür ederim

Her şey organik olacak program kendiliğinden Ip falan değiştirmeyecek bu doğal yollardan mümkün ancak programa bazı donanımsal özellikleri sağlayabilirseniz ve o pc yi programa tahsis eder hiç ellemezseniz gibi ön şartları var

Yani ; Ya bu program Ip değiştirmeyip herkesin pc sinde güncel işletim sistemleri ve var olan donanımlar aracılığı ile çalışacak ve kimse çalıştığının farkında bile olmayacak { En fazla bazı pc lerde video sesleri gelebilme ihtimali var sesi kısmanız gerekebilir yada ben kısarım :)} yada bu programa gerekli ve benim vereceğim donanımlar verilerek o pc hiç ellenmeyecek ve program doğal olarak Ip yi de Turk Telekom havuzundan otomatik olarak kendisi alacak ve her şey yine doğal olacak

Şimdilik bu kadar cevap vermiş olayım eve geçip teferruatlı olarak yazdığınızda ben de gereken ayrıntıyı cevap olarak yazarım

Ayrıca bu işi en iyi detayları ile bilen biri olduğunuz için en geniş bilgiyi de programı kodlarken sizden talep edeceğim demektir :)

Bu forumda bulunan arkadaşların % 75 i senin dediğin gibi yabancı içerik çalışıyorsa o zaman bu kadar çoğunluk programın kullanımının yabancı Ip ler yayılması için ufak çabalar ortaya koysa mesela her kes bir kaç yerde bu konudan bahsetse hem forumumuzun yabancı ziyaretçi sayısı çok artar hemde programı kullananların yabancı oranı çok artar bende programın kodlaması bittikten sonra ingilizce arayüzünü hazırlar yanına upload ederim isteyen ingilizce isteyen Türkçe olarak indirtip kullanır
Bence bu dediğin oranlar daha daha iyi olur hem de her kes için

Fikirlerini paylaşman bize yeni ışıklar oluşturdu teşekkürler :)

ama bu program tutar ;) sen bence serkan abinin dediği gibi yazmaya basla detayları aksam gelince konusursunuz ... sonucta bunu vds si var cartı var curtu var dimi ama :) jeton yeni düşüor birazdan daha da fikirler uretebilirim :D

ama bu program tutar ;) sen bence serkan abinin dediği gibi yazmaya basla detayları aksam gelince konusursunuz ... sonucta bunu vds si var cartı var curtu var dimi ama :) jeton yeni düşüor birazdan daha da fikirler uretebilirim :D

Eyvallah :)

Program on numara tutat bence belli bir aylık ödeme miktarı belirlenir ve o miktar sayesinde herkes istediğini alır,süper olur...Takipteyim..

Muhammed Abi öncellikle senin yazdığını görünce ilk konuya gözüm kapalı evet dedim daha önce fullorganikhit i kullanmış biri olarak ..

Benim gördüğüm youtube videolar beğeni veya yorum alıyorsa daha üst sıralara çıkıyor ... ben mi yanlış biliyorum arkadaşlarda yazarlarsa daha iyi bilgi vermiş olurum peki yorum olmasa bile beğeni ye tıklama imkanı varmı programın ..

Allah kolaylık versin abi.. ve karşılık beklemeden bunu yapmak istemende Allah Razı olsun senden..

hocam İngilizce bir metin hazırlatırsınız İngilizcesi iyi olan birine bizlerde gönüllü forumlara sitelere eklerim o metni

Program on numara tutat bence belli bir aylık ödeme miktarı belirlenir ve o miktar sayesinde herkes istediğini alır,süper olur...Takipteyim..

Bu konuları projeyi tam anlamı ile geliştirip çalışması onaylandığında değerlendireceğiz sonuçta projenin yayınlanacağı sunucunun güçlü olacağı derecede programın başarılı olacağı kesin o nednele iyi bir sunucusu önünde bilgilerimizin güvende olması için firewall u falan olacak dolayısı ile de ona göre giderleri olacaktır

Elbette kullanım için gereken bir bedel yada kontör sistemi koymak zorundayız ancak proje bittiğinde bu konunun detayını da bir anket yaparak forumdaşlarımızdan öğrenmeye çalışarak sizlerin uygun göreceği meblağlarla ücretlendirme yapmaya çalışacağımdan şüpheniz olmasın

Yorumun için teşekkür ederim :)

Bu konuları projeyi tam anlamı ile geliştirip çalışması onaylandığında değerlendireceğiz sonuçta projenin yayınlanacağı sunucunun güçlü olacağı derecede programın başarılı olacağı kesin o nednele iyi bir sunucusu önünde bilgilerimizin güvende olması için firewall u falan olacak dolayısı ile de ona göre giderleri olacaktır

Elbette kullanım için gereken bir bedel yada kontör sistemi koymak zorundayız ancak proje bittiğinde bu konunun detayını da bir anket yaparak forumdaşlarımızdan öğrenmeye çalışarak sizlerin uygun göreceği meblağlarla ücretlendirme yapmaya çalışacağımdan şüpheniz olmasın

Yorumun için teşekkür ederim :)

Hocam daha önceleri sitelerim için sizin hit programını kullanmıştım ve faydasını da görmüştüm. Yalnız ben xp kullanıyorum. xp de şöyle bir sorun olabiliyordu. Program kendi kendine bilgisayarın sesini kapatıyordu. Bunu yaparken ya da yapacaksanız ona dikkat edebilir misiniz?

Muhammed Abi öncellikle senin yazdığını görünce ilk konuya gözüm kapalı evet dedim daha önce fullorganikhit i kullanmış biri olarak ..

Benim gördüğüm youtube videolar beğeni veya yorum alıyorsa daha üst sıralara çıkıyor ... ben mi yanlış biliyorum arkadaşlarda yazarlarsa daha iyi bilgi vermiş olurum peki yorum olmasa bile beğeni ye tıklama imkanı varmı programın ..

Allah kolaylık versin abi.. ve karşılık beklemeden bunu yapmak istemende Allah Razı olsun senden..

Eyvallah ch1vas sağol kardeşim sorularına gelince daha önce bir kısmını yanıtlamıştım ama yinede yeri gelmişken bir daha üzerinden geçelim ;

Beğeni verdirebilmem için sizin you tube hesabınıza giriş yapmış olmanız yada program arayüzünden youtube hesabına giriş yapmanız gerekir ancak bu takdirde beğeni tıklaması yapılabilir

Bunu için de insanlar youtube hesaplarının kullanıcı adı ve şifresini bir programın arayüzünden girmek istemeyebilirler bu onların en doğal hakkıdır ve saygı duyulması da gerekir

Oysa program arayüzüne girilen bilgiler bir veri tabanına değil de kullanıcının kendi pc sinde bir texte yada zml e kaydedilse kimsdenin bilgileri kendinden başkası tarafından görülmemiş olur eğer bu yönde bir talep israrla istenirse benim tercih edeceğim yegane yolda kullanıcı bilgilerini veriş tabanına değil kullanıcının pc sinde bir yere MD5 formatında şifrelenmiş olarak xml formatında kaydedip gerektiğinde programın beğeni verebilmesi için o dosyadan bilgileri okutup giriş yapmasını sağlamak olacaktır

Eğer you tube misafir olarak you tube yi gezen kullanıcılara yorum yaptırıyorsa yorum yaptırma olayı bu dediklerimin dışındadır yok eğer yorum yapmak için illada giriş yapmış olmak gerekiyorsa o zaman yorum içinde aynı kurallar geçerli olur

Sonuç olarak eğer giriş yapılması için bilgiler programa verilmeyecek ise program sadece o videoyu anahtar kelimeden arayarak izleyecek ve hitini arttıracak kadar hizmet edebilir

Yok eğer verilebilir nasıl olsa bilgiler benim pc mde saklamnacak tehlike yok denirse o zaman program beğeni de verir yorum da yapar hatta oraya çocukluk ya da askerlik hikayelerini bile yazabilir

Umarım açıklayıcı olmuşumdur

Yorumun için tekrar teşekkürler :)

hocam İngilizce bir metin hazırlatırsınız İngilizcesi iyi olan birine bizlerde gönüllü forumlara sitelere eklerim o metni

Eyvallah kardeşim o güne gelirsek herkesin elinden gelenin en iytisin yapacağına dair bir şüphem kalmadı şu 5-6 saat içinde sağ olun var olun ytpara.com a üye olduğum için pişman etmediniz aksine mutlu ettiniz buna vesile olan capari_83 kardeşime de tekrar teşekkür ediyorum sizin şahsınızda

Teşekkürler :)

---------- Mesaj saat 19:45:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:42:17 civarında gönderildi. ----------

Hocam daha önceleri sitelerim için sizin hit programını kullanmıştım ve faydasını da görmüştüm. Yalnız ben xp kullanıyorum. xp de şöyle bir sorun olabiliyordu. Program kendi kendine bilgisayarın sesini kapatıyordu. Bunu yaparken ya da yapacaksanız ona dikkat edebilir misiniz?

Çapari işte orada biz kilitlenmiş vaziyetteyiz maalesef windows un kendisi artık Xp ye destek vermiyor o nedenle biz de xp de ses kısılmasına engel olmakta sorun yaşıyoruz

Eğer xp kullancaksan ya sesin kısılmasına razı olacan yada artık tarih öncesinde kalmış "Bir zamanlar kartaldı" olan işletim sistemini bırakıp hiç sorun yaşamayacağın windows 8 e terfi edicen :)

Daha önemlisi programın para kazandırmaya yönelik eksilerinin olmaması değil mi Uğraştırma şimdi beni tekrar sesle mesle kardeş :)

Programı kullanmıştım bende attığım maillerede hemen cevap veriyordunuz :D
Mükemmel olur olsa anında kullanırım :D

Eyvallah kardeşim o güne gelirsek herkesin elinden gelenin en iytisin yapacağına dair bir şüphem kalmadı şu 5-6 saat içinde sağ olun var olun ytpara.com a üye olduğum için pişman etmediniz aksine mutlu ettiniz buna vesile olan capari_83 kardeşime de tekrar teşekkür ediyorum sizin şahsınızda

Teşekkürler :)

---------- Mesaj saat 19:45:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:42:17 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar umarım bu sistem sorunsuz şekilde işler ve buna vesile olduğum içinde bana dualarınızı eksik etmezsiniz. :)
Bu arada Muhammed hocama tekrardan teşekkür ediyorum. Ben sadece vesile oldum demekki nasibinizde bu forumla tanışıp böyle bir iş yapmak varmış. Şimdiden hayırlı olsun diyelim.

Bu düşünceye kesinlikle katılmıyorum. Ne kadar yumuşatılırsa yumuşatılsın net olarak sahtekarlık bu. Böyle bir şey için de dua etmek ne kadar doğru takdiri size bırakıyorum. Reklam verenlerin cebinden para çalmaktan farklı olduğunu düşünmüyorum. Dürüstçe olsun da varsın az olsun. Farklı düşünceleri yazmaya izin varsa benim düşüncem de bu.

usta pronuzu ve ve forum sıtenızı biliyorum. bende kullanamk istedım 5,6 ay once ama bazı sorunlardan dolayı kulanamadım pronuzu.

önerim youtube için o tarz bir pro yapmayı planlıyorsanız. kesinlikle videolar proda gizli izlenmelidir. pro ya ben linkimi kayıt ettigim zamn o proyu kullanan dıger kullanıcılar o vdeo lınkını gosrmeden gizli izleme yapmalıdır. bunun aksı durumda anarsist ruhlu ınsanlar videolarımıza, kanalımıza zarar verebılır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri