Çizgi Filmde 301+ ilk sayfaya çıkma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hadi hayırlısı bakalım, satıcak olan aşikar yazmasında fixlenmesin yöntem, google'a yetiştiriliyor forum biliyorsunuz

yabancı forumlarda bu konu üzerine yapılan yorum şuydu. videoyu liste dışı yapıp izlenim satın alınıyor sonrasında genele alındığı gibi video patlıyor . tabi bu iş adsense'ı falan riske sokuyor dikkatli olmak gerek.

Çok mantıklı hocam

Okadar para vermeye gerek yok.

Videonuzu yükleyin "Liste Dışı" yapın.Belirli youtube izlenme alan sitelerden 5-10 k arası izlenim alıp videoya gönderin.Aynı şekilde addmefast gibi sitelerden 25-30 like yaptırın videoyu.Sonra genele açın videoyu pingletin.

Duyum aldığım kadarı ile böyle :)

Her kategori garanti mi peki ? Yoksa belli başlı kategoriler mi ?

İstediğiniz her kategoride 1. sayfada çıkabilirsiniz.

Edit: 1. Sayfa dediğim kısım 1. sıra değil 1. sayfa başlık etiket açıklama rekabet düzeyine göre 2-3 sıraya gelebilirsiniz rekabete göre 1. sıra

Son düzenleme:
Ünlem geçme dünya engeli vs vs hepsini parayla satanlar oldu.Merak etmeyin bunu da yakında bi hayırsever açıklar.

bu yöntem kalıcı degil ve 301 sorunu var.. [MENTION=15003]youtubersking[/MENTION] bu yöntemin sahibi..mesaj atmıstım en son bu konuyla ilgili geri dönüs yapmadı ..canı saolsun...yöntemi izni olursa söylerim..

arkadaşlar açıklamasını yapıyım. Burada anlatılanların çoğunu bizzat denemiş bulunmaktayız. Hatta bununla ilgili 3-5 arkadaş çalışma yaptık. Söyleyeceklerimi uygulayıp uygulamamak size kalmış. Ortada bir taktik mevcut. Ancak burada anlatılanların çoğu bizzat denenmiştir tarafımca ve birkaç adsense'ye maal olmuştur. Yani o kadar kolay birşey değildir. En başta seo bilmeniz gerekiyor. Sonra taktik uygulamanız gerekiyor. Buda benden size en büyük yol olsun. Seo çalışın biraz. araştırın. zaten seo mantığını kaptığınız an olayı çözeceksiniz.

neden bişeyleri bedava bekliyorsunuz hep çok hazırcılar var armut piş ağzıma düş yeter artık böyle kişilere dicek laf yok emek vercen kafa patlatcan

Tom and jerry kategorisinde ilk sayfada gorebileceginiz cogu video bana ait. Su anda iki ve 4. Siradayim. Yontem bana ait ve bununla gurur duyuyorum :) yontemi 50 bine satmaya hazirim.

Saygilarimla
Hasan karabulut

50 bini bana ver ben sana degil cizgi film, tum kategorilerde ilk siraya cikmayi anlatayim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri