Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İsteyene 1. sayfa garanti taktiği 500 ₺ den verebilirim
yabancı forumlarda bu konu üzerine yapılan yorum şuydu. videoyu liste dışı yapıp izlenim satın alınıyor sonrasında genele alındığı gibi video patlıyor . tabi bu iş adsense'ı falan riske sokuyor dikkatli olmak gerek.
Her kategori garanti mi peki ? Yoksa belli başlı kategoriler mi ?
neden bişeyleri bedava bekliyorsunuz hep çok hazırcılar var armut piş ağzıma düş yeter artık böyle kişilere dicek laf yok emek vercen kafa patlatcan
dimi ama, benım gibi birkaç adsense patlatıcan falandoğru söze ne denir.
Tom and jerry kategorisinde ilk sayfada gorebileceginiz cogu video bana ait. Su anda iki ve 4. Siradayim. Yontem bana ait ve bununla gurur duyuyorumyontemi 50 bine satmaya hazirim.
Saygilarimla
Hasan karabulut
Tom and jerry kategorisinde ilk sayfada gorebileceginiz cogu video bana ait. Su anda iki ve 4. Siradayim. Yontem bana ait ve bununla gurur duyuyorumyontemi 50 bine satmaya hazirim.
Saygilarimla
Hasan karabulut
Yalanın böylesiDaha iyi kategori söylebilirsin
![]()
Yalanın böylesiDaha iyi kategori söylebilirsin
![]()
Saygilarimla
Hasan karabulut
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.