Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şu taktik forumda 3 defa paylaşıldı 1 Admin tarafından detaylı anlatıldı. 1 Üye E-book unu paylaştı başka birisi konu açtı anlattı. Hala 50K 20K biride insaflı 500 TL demiş. Yazık hepinize.
Şu taktik forumda 3 defa paylaşıldı 1 Admin tarafından detaylı anlatıldı. 1 Üye E-book unu paylaştı başka birisi konu açtı anlattı. Hala 50K 20K biride insaflı 500 TL demiş. Yazık hepinize.
Zaten şu an o adminin anlattığı yöntem uygulanıyor.İlk sayfalardaki videolara bakın hepsi playlist oluşturulmuş şekilde. O yöntemi hatırlayanlar varsa, işe yaradığını görebilirler.
Zaten şu an o adminin anlattığı yöntem uygulanıyor.İlk sayfalardaki videolara bakın hepsi playlist oluşturulmuş şekilde. O yöntemi hatırlayanlar varsa, işe yaradığını görebilirler.
Aynen öyle Forumda paylaşılldı yalnız Hocam Paylaşılan yöntem 1 gün geçerli. geri sıralamadan düşülüyor. ben aktif kullanıyorum yöntemi ilk 3 e geliyorum. ertesi gün 5-10 lara kadr düşüyorum...
önemli olan kalıcı olanı bulabilmek.
Aynen çok haklısın 1 gün için ilk sayfaya çıkıyorsun 2. gün gelen güncelleme ile sonraki sayfalara düşersin.
Ben kaliciyim![]()
bu yöntem kalıcı degil ve 301 sorunu var.. [MENTION=15003]youtubersking[/MENTION] bu yöntemin sahibi..mesaj atmıstım en son bu konuyla ilgili geri dönüs yapmadı ..canı saolsun...yöntemi izni olursa söylerim..
Tamam ya sen zaten üstad sın. 50 TL den taktiği satan sen değilmisin.
Yöntemin sahibi kendi degilo sadece cenesini tutamayıp forumda ego tatmin etmeye çalışan birisi yöntemi araştırmaya ilk başlayan partner olayında dünya engelini foruma açan Rigatomik Nickli üyeydi banladılar bişeyler oldu sonradan forumu bıraktı son goruşmemizde kendisi iel aylık kazançı 300 bin tl idi buda taktiği çözmüş oldugunu gösteriyor
![]()
Yontem paylasmayinca bencil, paylasinca egolu mu olunuyor![]()
Mesajlastik fakat tamam yöntemi alayim dediğimden itibaren cevap vermedin mesajlara.Bircok insanin cikmak istedigi yere yarim saatte cikmak ve birkac gunden fazla orada kalip 301 i gecmeyi becermek ustadliksa evet ustadim. 50 degil 10 tlye verdim![]()
hocam şöyle yapsak siz taktiği verin bende parayı kazanınca size 5 bin tl vereyim olmaz mı![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.