Cizre Teröristler'den Temizlendi !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JiTeM

Kayıtlı Üye
Teröristler'den Temizlenen Cizre Her Yer TÜRK BAYRAĞI ile Donatıldı !!!

https://www.youtube.com/watch?v=e-WJe3_NIJs

https://www.youtube.com/watch?v=a15QWQX9qBk

cizre_7619.jpg

4_5382.jpg

cizre_6979.jpg

2_1713_1.jpg

1_1593_2.jpg

3_598.jpg

74_6522.jpg

Türk, Kürt kardeştir PKK(PKK sempatizanları, onları koruyanlar, adiler, ********ler, destek olanlar) kalleştir.

oraya şimdi çok ciddi yatırım yapılacak şehirler yeniden güzelleşektir umarım oranın halkı bunu unutmaz. Eski günlere geri dönmemek içinde hdpye oy vermezler inşallah.

Temizlenmesine sevindim ama inşallah eğitime önem verilir ve bir kaç ay sonra eski haline dönmez.

Ellerine sağlık onların içim bi hoş oldu, ama inş 2 gün sonra yine bişeyler olmaz( olacağına şüphem yok ama )

Van depreminde devlet 0dan Van insaat edip halkin eline verdi ama malum nankor ciktilar gitti hdpye oy verdiler umarim buraninda sonu Van gibi olmaz.

Mobilim yazim hatasi olabilir.

Bütün Aslanların ellerine sağlık , Allah uzun ömürler versin hepsine.

Büyütülecek bir şey yok arkadaşlar. 3 Kıtaya hükmetmiş ,Dünyayı yönetmiş Bir Milletin evlatları üç beş it sürüsüylemi baş edemeyecekti...

İNŞALLAH Van'daki vatan hainlerinin yaptıkları gibi '' Bizi 7.2 Yıkamadı T.C mi yıkacak'' diye yazmazlar cizredekilerde aynı şekilde davranırsa oraya yapılacak yatırımlarda 1 kuruş hakkım varsa Hakkım Haram olsun.

X partisi üzerinden bir şehire genelleme yapılması yanlıştır. Benim doğum yerim Van. Ben yaşadığım bu ülkenin her karış toprağına kalben bağlı bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Siyasi partiler üzerinden doğduğum topraklara böyle ithamlarda bulunulması beni şiddetle rahatsız etmiştir. X şehri x partisine oy verdiği için terör yanlısı bir şehir olamayacağı gibi, farklı bir partiye oy veren farklı bir şehir o partiye oy verdiği için hırsız yanlısı bir şehir de olmamalı, aynı zamanda ülkenin batısında farklı bir partiye oy veren farklı bir şehir farklı bir parti yüzünden dinsiz bir şehir olarak da topluma yansıtılmamalı. Umarım toplumları ayrıştırmadan, ötekileştirmeden yaşayabileceğimiz güzel bir ülke olma yolunda ilerleriz. Son olarak bu mücadelede şehit düşmüş vatan evlatlarına Allah'tan rahmet diliyorum.

bir kaç zaman sonra tekrar eski haline döner hiç merak etmeyin. Sağlam bir temizlik yapılmadığı sürece bu ülkede hiç bir şey değişmez.

X partisi üzerinden bir şehire genelleme yapılması yanlıştır. Benim doğum yerim Van. Ben yaşadığım bu ülkenin her karış toprağına kalben bağlı bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Siyasi partiler üzerinden doğduğum topraklara böyle ithamlarda bulunulması beni şiddetle rahatsız etmiştir. X şehri x partisine oy verdiği için terör yanlısı bir şehir olamayacağı gibi, farklı bir partiye oy veren farklı bir şehir o partiye oy verdiği için hırsız yanlısı bir şehir de olmamalı, aynı zamanda ülkenin batısında farklı bir partiye oy veren farklı bir şehir farklı bir parti yüzünden dinsiz bir şehir olarak da topluma yansıtılmamalı. Umarım toplumları ayrıştırmadan, ötekileştirmeden yaşayabileceğimiz güzel bir ülke olma yolunda ilerleriz. Son olarak bu mücadelede şehit düşmüş vatan evlatlarına Allah'tan rahmet diliyorum.

Soylediklerinizin hicbirine katilmiyorum "" Ben yaşadığım bu ülkenin her karış toprağına kalben bağlı bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım"" bu cumle haric.
Oyle yazmissinki vanlilarin oy verdigi parti terorist partisi deyilde normal bir partymis gibi gostermeye calismissin. Ben otekelistirmeden ve ayrimciliktan yanayim.Bu devletin topraklarina goz diken herkes otekilestirilsin, ayristirilsin,hak ettigi ceza en siddetli sekilde verilsin!
Son olarak ; van'a bende yardim etmistim, ama simdi diyorumki senin gibi dusunenlere hakkim helal olsun. Senin yukarda soyledigin cumleyi soylemeyen butun van'lilara hakkim haram olsun.

Benim anlamadigim su. O lanet olasi teroristler şuan bi yerlerde saklanıyor. Orası tekrar baştan imsaa edilsin.insanlar oraya yerleşsin tekrardan çıkar bunlar. Bu işin çözüm değil. Ya anlaşma yapılacak yada anlaşma yapılacak. Baska care yok

Hak isteyene hakkını verin baş kaldiranin başını kesin!
Abdülhamid Han Hazretleri

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri