Clickbank Kazançlarım

neisen

Kayıtlı Üye
Eğer sizde uslu birer çocuk olursanız bu kazançları görebilirsiniz ;)

2qmd9pj.jpg

*** Ekran görüntüleri 1 Nisan şakasıdır :) + Konu Clickbank ile ilgili bilgiler de içermektedir.

Ben de paylaşsam mı :) ama sonra pm kutusuna yetişilmez vazgeçtim :)

Peki bize bu clickbankin ne olduğunuda biraz acabilcekmisiniz:D

araştırın beyler azcık.

Clickbank nedir hocam biri açsın konuyu :)

Clickbank dijital ürünlere satış ortağı olduğunuz bir platform.Burada başkalarının ürünlerine satış ortağı oluyorsunuz.Ve her satıştan belli bir komisyon alıyorsunuz.

affilate marketing kısacası. Video marketing ile birleştirebilirseniz, videolarınıza gelen hitlerden ürün satar ürünlerden komisyon kazanırsınız.

helal olsun valla neisen işi biliyorsun :D

2qx52cl.png

hadi bu da benden şevk olsun..

Edit: Biraz daha küçük yapsaymışım da hiç görünmeseymiş.. Neyse gençler, araştırmaya devam.

Neisen öncelikle konuyu açarak ufkumuzu genişlettiğin için teşekkürler. Clickbankla ilgili olan konuyu açıklarsan nedir,nasıl başvurulur. forumun ruhuna uygun büyük bir hayır işlemiş olacaksın.
Benim milyona yaklaşan izlenimler alan videolarım da oluyor ancak clicbank işini çözemediğim için bir türlü girişemedim.
Sen veya Clickbankla ilgilenen arkadaşlardan biri bunu biraz açıklarsa iyi olur.

2qx52cl.png

Edit: Biraz daha küçük yapsaymışım da hiç görünmeseymiş.. Neyse gençler, araştırmaya devam.

Caner gözlerim öyle büyüdü ki daha küçük olsa da gözümden kaçmazdı herhalde. Maşallah diyeyim, Allah artırsın.

2qx52cl.png

Uğraşmak istesem belki yaparım böyle en yüksek youtubedan günlük 300 küsüre kadar tek 1 kanal ile çıktım ama tam başına oturunca pcnin uykum geliyor /:
Neyse uykum geldi ben yatıyorum grsrz. :D

biz 100 dolar kazanınca sevinçten divane oluyoruz siz 10.000 dolar kazanıyorsunuz bu mu adalet şimdi :D

clickbank işi zor bir iş ama karşık baya

Neyse Arkadaşlar, Ekran görüntüsünü paylaştınızda Nazar değmesin. Uzun süredir yeni Metodlar üzerinde çalıştığımızı bir çok kez dile getirmiştik sonunda meyvesini almaya başladık.

Denemeleri, yönetim olarak sonuçlanana kadar açıklamama kararı almıştık. Artık kesin Konuşabiliyoruz.

- Denediğimiz uyguladığımız bütün metodları Döküman haline getirdik ve sizlerle paylaşacağız.

Paylaşımı ekip lideri olarak Muslera06 yapacak. Muslera06'ya PM atan ilk 20 kişi arasına girerseniz, anında bu dökümana sahip olacaksınız. Bu güne kadar Forumda aktif olarak paylaşım yapan, bizi takip eden arkadaşlara bir hediyemiz olsun.

hepinize bol kazançlar diliyorum.

Neyse Arkadaşlar, Ekran görüntüsünü paylaştınızda Nazar değmesin. Uzun süredir yeni Metodlar üzerinde çalıştığımızı bir çok kez dile getirmiştik sonunda meyvesini almaya başladık.

Denemeleri, yönetim olarak sonuçlanana kadar açıklamama kararı almıştık. Artık kesin Konuşabiliyoruz.

- Denediğimiz uyguladığımız bütün metodları Döküman haline getirdik ve sizlerle paylaşacağız.

Paylaşımı ekip lideri olarak Muslera06 yapacak. Muslera06'ya PM atan ilk 20 kişi arasına girerseniz, anında bu dökümana sahip olacaksınız. Bu güne kadar Forumda aktif olarak paylaşım yapan, bizi takip eden arkadaşlara bir hediyemiz olsun.

hepinize bol kazançlar diliyorum.

Hocam sizin bu mesajı yazmanızdan itibaren 20 kişimi ? Eğer öyleyse ilk atanlardan biriyim sanırım , büyük bir heyecanla bekliyoruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri